Obavijesti

Promo sadržaj

Tražite mjesto na kojem ćete u hladu uživati u najboljem roštilju? Dođite na Chill&Grill!

Tražite mjesto na kojem ćete u hladu uživati u najboljem roštilju? Dođite na Chill&Grill!

'Kad te život baci u vatru, zapali roštilj' moto je ovogodišnjeg Chill&Grilla, koji traje najdulje dosad, punih deset dana. A s obzirom na festivalsku ponudu, zajamčeni su pun trbuh i dobar provod!

Ako tražite mjesto na kojem ćete kušati vrhunsku hranu, utažiti žeđ ili se samo jednostavno opustiti, imamo odličan prijedlog za vas. Chill&Grill najpopularniji je festival ljubitelja roštilja, gastronomskih delicija i fine cuge, a ove godine preselio se na Jarun. U deset dana zabave zagrebačko će more ugostiti 15 bendova i DJ-a, a posjetitelji će moći sudjelovati u 15 različitih cooking spektakla. No priči ovdje nije kraj. Ovog puta festival je dodatno obogatio gastronomsku ponudu, pa ćete imati priliku probati hranu iz popularnih zagrebačkih restorana koji će se nalaziti u chef zoni. Još se premišljate? Dopustite nam onda da vam zagolicamo maštu urbanim menijem.

Friends,Having,A,Barbecue,Party,In,Nature,While,Having,A

Gastronomski užici na dlanu

Svoju avanturu okusa na ovogodišnjem izdanju Chill&Grilla treba početi čvrsto i bez kompromisa. Tako barem tvrdi ekipa iz BBQ Hot Yarda, što potvrđuje i vojska ljubitelja njihovih posebno pripremljenih roštiljskih specijaliteta. Po pristupačnim cijenama možete uživati u jelima poput Pulled Pork Cheese Nachosa, Smoked Hot Doga ili u raznim varijantama burgera. Nepce uvijek možete odmoriti kod Matije i njegova dobro poznatog Woka, a na meniju birajte između piletine, junetine, patke, kozica ili vege kombinacije. Na vama je želite li uživati u slatko-ljutom woku ili teriyakiju, a svakako vam preporučujemo da boravak na ovom ultimativnom događaju začinite kikiriki i Szechuan wokom.

Pritom imajte na umu da je beskontaktno plaćanje i dalje najsigurniji oblik plaćanja pa klopu platite Visa beskontaktnom karticom, za koju vam nije potreban PIN. A uzimajući u obzir to da beskontaktnu karticu ili uređaj cijelo vrijeme držite u ruci tijekom plaćanja, rizik od prevare manji je nego pri tradicionalnim tehnologijama plaćanja.

Ako ste obožavatelji uličnih, urbanih jela, po repete svratite u Jack 'N' Bowl, po tzv. Kotthu - ulično jelo iz Šri Lanke s mješavinom začina, jaja i tortilje roti. Kotthu možete probati s jajetom, piletinom, svinjetinom i junetinom, a možda se odvažite i probati ljuti umak pod nazivom ''JESI LUD??". Osim toga, za vas pripremaju i prženu rižu na cejlonski način s mesom po izboru, sotiranim povrćem i jajima u mješavini orijentalnih umaka. Mi smo već ogladnjeli, a vi?

After work shema i Visa popusti

Osim za gastronomske delicije, Chill&Grill pobrinuo se za sve one kojima treba opuštanje nakon posla, pa vas radnim danima očekuje i 10% niža cijena na kompletnu ponudu. Zato, dok odbrojavate minute do kraja radnog vremena, okupite ekipu s kojom se želite opustiti na otvorenom te uživati u sočnim gurmanskim jelima i hladnoj cugi. Sve vam to omogućuje Visa uz beskontaktno plaćanje.

Tijekom deset dana festival Chill&Grill bit će na prostranoj livadi između pizzerije Dalmatino i košarkaškog igrališta u blizini prvog ulaza s Horvaćanske u Jarun, gdje će biti štandovi poznatih restorana i pozornica, na kojoj vas očekuju mnogi glazbenici, a svakog dana i live svirka. Sve informacije o eventu možete pratiti i na službenoj Facebook stranici Chill&Grillagdje ćete pronaći detaljne informacije o programu i događanjima u okviru ovog festivalaA inspiraciju, recepte i nagradne natječaje potražite na chillgrill.hr. 

Vidimo se na Jarunu, gdje vas očekuje deset dana gastronomskih delicija, fine cuge, live svirki i nezaboravan provod!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona
PROMO

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona

Ana Lokas imenovana je novom predsjednicom Uprave Tifona. S više od dva desetljeća snažnog iskustva u financijskim i poslovnim sektorima, u svoju novu ulogu na čelu tvrtke donosi bogatu stručnost i dokazano iskustvo u vodstvu.

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje
PROMO

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje

Očuvanje mentalnog zdravlja istaknuta je tema u današnjem užurbanom i stresnom suvremenom svijetu. Svakodnevno suočavanje sa izazovnim situacijama i zanemarivanje mentalnog i fizičkog zdravlja mogu imati ozbiljne dugoročne posljedice.
Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana
PROMO

Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana

Grupa Petrol u 2024. planira čistu poslovnu dobit u iznosu od 156,5 milijuna eura