Tražite mjesto na kojem ćete u hladu uživati u najboljem roštilju? Dođite na Chill&Grill! | 24sata
Obavijesti

Promo sadržaj

Tražite mjesto na kojem ćete u hladu uživati u najboljem roštilju? Dođite na Chill&Grill!

Tražite mjesto na kojem ćete u hladu uživati u najboljem roštilju? Dođite na Chill&Grill!

'Kad te život baci u vatru, zapali roštilj' moto je ovogodišnjeg Chill&Grilla, koji traje najdulje dosad, punih deset dana. A s obzirom na festivalsku ponudu, zajamčeni su pun trbuh i dobar provod!

Ako tražite mjesto na kojem ćete kušati vrhunsku hranu, utažiti žeđ ili se samo jednostavno opustiti, imamo odličan prijedlog za vas. Chill&Grill najpopularniji je festival ljubitelja roštilja, gastronomskih delicija i fine cuge, a ove godine preselio se na Jarun. U deset dana zabave zagrebačko će more ugostiti 15 bendova i DJ-a, a posjetitelji će moći sudjelovati u 15 različitih cooking spektakla. No priči ovdje nije kraj. Ovog puta festival je dodatno obogatio gastronomsku ponudu, pa ćete imati priliku probati hranu iz popularnih zagrebačkih restorana koji će se nalaziti u chef zoni. Još se premišljate? Dopustite nam onda da vam zagolicamo maštu urbanim menijem.

Friends,Having,A,Barbecue,Party,In,Nature,While,Having,A

Gastronomski užici na dlanu

Svoju avanturu okusa na ovogodišnjem izdanju Chill&Grilla treba početi čvrsto i bez kompromisa. Tako barem tvrdi ekipa iz BBQ Hot Yarda, što potvrđuje i vojska ljubitelja njihovih posebno pripremljenih roštiljskih specijaliteta. Po pristupačnim cijenama možete uživati u jelima poput Pulled Pork Cheese Nachosa, Smoked Hot Doga ili u raznim varijantama burgera. Nepce uvijek možete odmoriti kod Matije i njegova dobro poznatog Woka, a na meniju birajte između piletine, junetine, patke, kozica ili vege kombinacije. Na vama je želite li uživati u slatko-ljutom woku ili teriyakiju, a svakako vam preporučujemo da boravak na ovom ultimativnom događaju začinite kikiriki i Szechuan wokom.

Pritom imajte na umu da je beskontaktno plaćanje i dalje najsigurniji oblik plaćanja pa klopu platite Visa beskontaktnom karticom, za koju vam nije potreban PIN. A uzimajući u obzir to da beskontaktnu karticu ili uređaj cijelo vrijeme držite u ruci tijekom plaćanja, rizik od prevare manji je nego pri tradicionalnim tehnologijama plaćanja.

Ako ste obožavatelji uličnih, urbanih jela, po repete svratite u Jack 'N' Bowl, po tzv. Kotthu - ulično jelo iz Šri Lanke s mješavinom začina, jaja i tortilje roti. Kotthu možete probati s jajetom, piletinom, svinjetinom i junetinom, a možda se odvažite i probati ljuti umak pod nazivom ''JESI LUD??". Osim toga, za vas pripremaju i prženu rižu na cejlonski način s mesom po izboru, sotiranim povrćem i jajima u mješavini orijentalnih umaka. Mi smo već ogladnjeli, a vi?

After work shema i Visa popusti

Osim za gastronomske delicije, Chill&Grill pobrinuo se za sve one kojima treba opuštanje nakon posla, pa vas radnim danima očekuje i 10% niža cijena na kompletnu ponudu. Zato, dok odbrojavate minute do kraja radnog vremena, okupite ekipu s kojom se želite opustiti na otvorenom te uživati u sočnim gurmanskim jelima i hladnoj cugi. Sve vam to omogućuje Visa uz beskontaktno plaćanje.

Tijekom deset dana festival Chill&Grill bit će na prostranoj livadi između pizzerije Dalmatino i košarkaškog igrališta u blizini prvog ulaza s Horvaćanske u Jarun, gdje će biti štandovi poznatih restorana i pozornica, na kojoj vas očekuju mnogi glazbenici, a svakog dana i live svirka. Sve informacije o eventu možete pratiti i na službenoj Facebook stranici Chill&Grillagdje ćete pronaći detaljne informacije o programu i događanjima u okviru ovog festivalaA inspiraciju, recepte i nagradne natječaje potražite na chillgrill.hr. 

Vidimo se na Jarunu, gdje vas očekuje deset dana gastronomskih delicija, fine cuge, live svirki i nezaboravan provod!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

5 najčešćih pitanja vezano uz pojavu vlage ili plijesni u kući/stanu
PROMO

5 najčešćih pitanja vezano uz pojavu vlage ili plijesni u kući/stanu

Kupaonica, kuhinja, suterenski i podrumski prostori, ali zapravo u svim prostorima u kojima boravimo trebamo osigurati adekvatan protok zraka kako bi isključili mogućnost nastanka vlage, a time i plijesni

Savršena kombinacija: tanko i lagano prijenosno računalo s velikim zaslonom
PROMO

Savršena kombinacija: tanko i lagano prijenosno računalo s velikim zaslonom

Napravljeno od neobičnog materijala Ceraluminuma i sa superiornim mogućnostima umjetne inteligencije, ovo će prijenosno računalo osvojiti vaše srce
Dugoročna studija BMC otkrila kako ukloniti celulit
PROMO

Dugoročna studija BMC otkrila kako ukloniti celulit

BMC Complementary Medicine and Therapies je znanstveni časopis porijeklom iz Ujedinjenog Kraljevstva (Velika Britanija) koji izdaje izdavačka kuća BioMed Central