Obavijesti

Promo sadržaj

Tražite najbolje i najpovoljnije ideje za vaš odmor?

Tražite najbolje i najpovoljnije ideje za vaš odmor?
3

Više puta ste se našli u situaciji iz koje ne možete pronaći rješenje? - Megabon je rješenje za vas

Jedna od takvih je sigurno ona kad tražite destinaciju i hotel za odmor? Svaki odmor ista priča? Dozvolite si da vam ovaj put tu situaciju olakša Megabon.

Možda će vam zvučati čudno, ali najbolje za vas je da ljetovanje rezervirate još u siječnju ili eventualno u veljači. Zašto? Megabon vam u siječnju i veljači nudi najbolje First minute pakete za ljeto, i to po MEGA cijenama. Uz sve to iskoristite situaciju i rezervirajte odmor te ne razmišljajte o terminima koji su do ljeta već zasigurno popunjeni. Megabon vam omogućava da proljeće provedete ne razmišljajući kako pronaći idealnu destinaciju po povoljnim cijenama, već samo o tome kako ćete se opuštati na plažama. Ali, pažnja, kako biste rezervirali svoj odmor po First minute cijenama morate to učiniti do točno određenog datuma. Stoga, pažljivo pratite Megabon portal gdje ćete biti obaviješteni o paketima, cijenama i datumima do kojih vrijede cijene određenih paketa.

Ako pripadate onoj grupi koja više voli provesti odmor u planinama, na pravom ste mjestu. Megabon i vama nudi mnoštvo povoljnih paketa za opuštanje u dvoje ili aktivan obiteljski odmor. Na raspolaganju su vam romantične ponude i ponude koje uključuju besplatan boravak za jedno ili više djece. U svakom slučaju vam jamčimo da će vam svjež planinski zrak veoma prijati.

Megabon je, mogli bismo reći, metaforično svjetlo na kraju tunela i za one koji bi iskoristili slobodne dane za odmor ali ne mogu se odlučiti gdje bi to bilo. Pomoću kategorija kao što su terme, more, obiteljski odmor, city break i mnoštvo drugih, vjerujemo da ćete ovaj put brže donijeti odluku o tome. 

Ipak smo na početku godine, ali praznike i slobodne dane već uskoro očekujemo. Uzmite si nekoliko trenutaka, posjetite portal Megabon i nađite ono što vam najbolje odgovara. Sigurni smo da će vam odgovarati termini, destinacije, a prije svega i cijene.  Za najbolje ponude pratite Megabon e-novosti i saznajte koji hoteli su vam na raspolaganju! Prijavite se ovdje.


 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci
PROMO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci

JGL, vodeća farmaceutska kompanija u domaćem vlasništvu, oglasila je veći broj radnih mjesta na različitim pozicijama. To su: Operater pripreme materijala za proizvodnju, Operater u farmaceutskoj proizvodnji i Operater na poslovima čišćenja i dezinfekcije u sterilnoj proizvodnji.

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“
PROMO

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“

Ako vas more ljubavne, financijske, zdravstvene ili poslovne brige, znajte da je vidovnjakinja Sandra ovdje za vas! Bilo da ste u Hrvatskoj ili inozemstvu, Sandrinom „kirurški preciznom“ Daru vidovitosti neće promaknuti fini detalji iz vaše prošlosti, sadašnjosti i budućnosti!
Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir
PROMO

Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir

Ukoliko ste strastveni ljubitelj pokera i u potrazi za nezaboravnim turnirskim iskustvom, ne propustite priliku da se pridružite Elitnoj seriji Texas Hold’em Pokera u Grand Casinu Admiral!