Obavijesti

Promo sadržaj

Tražite novo mjesto za trening ili proslavu rođendana?

Tražite novo mjesto za trening ili proslavu rođendana?
3

NC Šalata vodeći je centar po mnogočemu u ovom dijelu Europe! Naime, kroz dvorane za mali nogomet dnevno prođe više od 1500 korisnika koji su prepoznali kvalitetu usluge

Osim rekreativaca bitno je zastupljeno i 10 malonogometnih liga, odnosno brojni turniri koji se odigravaju kroz cijelu godinu. 
3 terena sa umjetnom travom, odnosno 1 sa futsal podlogom Cassalli  i čak 16 svlačionica veliki su dobitak kako za žitelje obližnjih kvartova, tako i ekipe iz cijelog Zagreba i Zagrebačke županije.

U 14 godina postojanja ovog sportsko / rekreativno / zabavnog kompleksa NC Šalata postala je vodeći brend u gradu koji su prepoznali i brojni klubovi korisnici: "Mnk Uspinjača Gimka", "Nk Lokomotiva", "Rukometni klub Dinamo" i mnogi drugi. Teško da postoji ozbiljnija tvrtka u Zagrebu koja nije imala "Team building" u prostorijama i na terenima NC Šalate.

Stolni tenis, ritmika, gimnastika zaokružuju sjajnu ponudu, dok je posebna priča vezana uz igraonicu sa posebnim, petim terenom, gdje se mališani zabavljaju i iz vikenda u vikend slave rođendane. 

U dvoranama NC Šalata na Velesajmu ovaj vikend (23.11. i 24.11.) počinje najveća dječja malonogometna liga u Zagrebu na kojoj će sudjelovati preko 200 momčadi. Povodom početka natjecanja djeci će se dijeliti pokloni – službeni UEFA Champions League albumi za sličice. Dječja malonogometna liga traje do 1.4.2020.

Dakle, ukoliko volite sport i zabavu ne preostaje Vam ništa drugo no da nam se pridružite i u najdražem društvu uživate, naše ljubazno i visoko profesionalno osoblje rado će vam izaći u susret!


 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona
PROMO

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona

Ana Lokas imenovana je novom predsjednicom Uprave Tifona. S više od dva desetljeća snažnog iskustva u financijskim i poslovnim sektorima, u svoju novu ulogu na čelu tvrtke donosi bogatu stručnost i dokazano iskustvo u vodstvu.

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje
PROMO

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje

Očuvanje mentalnog zdravlja istaknuta je tema u današnjem užurbanom i stresnom suvremenom svijetu. Svakodnevno suočavanje sa izazovnim situacijama i zanemarivanje mentalnog i fizičkog zdravlja mogu imati ozbiljne dugoročne posljedice.
Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana
PROMO

Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana

Grupa Petrol u 2024. planira čistu poslovnu dobit u iznosu od 156,5 milijuna eura