Promo sadržaj

Komentari 0

Tvornica cementa Nexe d.d. nagrađena certifikatom "Prijatelj kupaca"

Tvornica cementa Nexe d.d. nagrađena certifikatom "Prijatelj kupaca"

Međunarodni certifikat dobili zahvaljujući visokim ocjenama u 21 kategoriji

Tvornica cementa i vodeći proizvođač, prijevoznik i ugrađivač svježeg betona u Republici Hrvatskoj NEXE d.d., nagrađena je međunarodnim „ICERTIAS Customers’ Friend” certifikatom čime je prepoznata vrhunska razina usluge tvrtke. Certifikat „Prijatelj kupaca“, koji dodjeljuje međunarodna organizacija ICERTIAS - International Certification Association sa sjedištem u Zurichu u Švicarskoj, certifikacijski je program i medalja kojom se mogu pohvaliti samo tvrtke, proizvodi i usluge koji svojim kupcima nude provjereno vrhunsko iskustvo.

Međunarodna organizacija ICERTIAS se tijekom analize fokusirala na kvalitetu odnosa tvornice NEXE sa svojim kupcima, odnosno klijentima, zaposlenicima, poslovnim partnerima, i općenito na cjelokupan imidž tvornice cementa NEXE u Hrvatskoj. Tijekom istraživanja, analiza se provodila kroz četiri analizirana temeljna „stupa“ – reputacija, komunikacija i društvene mreže, korisničko iskustvo te povjerenje – ali i kroz dodatne podskupine koje je potrebno zadovoljiti. U konačnici, NEXE je dobio međunarodni certifikat zahvaljujući visokim ocjenama u ukupno 21 kategoriji.

Čast nam je što je i na ovaj način prepoznata kvaliteta naših usluga. Uz kvalitetu proizvoda, prioriteti u poslovanju tvornice NEXE oduvijek su nam zadovoljstvo kupaca te naših zaposlenika. Pristup koji primjenjujemo i zahvaljujući kojem nam je međunarodna organizacija ICERTIAS dodijelila međunarodni certifikat „Prijatelj kupaca“ rezultirao je brojnim partnerskim odnosima i dugogodišnjim poslovnim suradnjama“, istaknuo je Josip Ergović, član Uprave NEXE d.d.

Tvornica cementa NEXE d.d. redovito prati kvalitetu proizvoda i nove trendove u proizvodnji kako bi unaprijedila svoje poslovanje na zadovoljstvo svojih klijenata, te provodi poboljšanja na području tehničko-tehnoloških procesa, uvodi nove, ali i poboljšava postojeće proizvode. Najnoviji trendovi prate se i u procesu pakiranja, pa je NEXE prva tvornica u regiji koja je instalirala liniju pakiranja koja omogućava ultrazvučno potpuno zatvaranje vreća i čiju tehnologiju odlikuje minimiziranje rasipanja cementa prilikom paletizacije, pri utovaru i istovaru, i općenito prilikom manipulacije proizvodom čime se osigurava čišći radni okoliš, što dovodi do bolje ekološke prihvatljivosti ovakve ambalaže. Sve te novosti u proizvodnom programu, ambalaži, mogućnostima otpreme, zahtjevima obvezujuće zakonske regulative i slično, prodajni predstavnici ažurno komuniciraju kupcima putem raznih kanala u svim zemljama u koje NEXE izvozi svoje proizvode.

Tvornica cementa NEXE d.d. najveća je tvrtka u poslovnom sustavu vodećeg regionalnog proizvođača građevinskih materijala Nexe Grupa. Nexe cement, s paletom od 6 vrsta portlandskog cementa opće namjene i zidarskim cementom Namalom, osim na domaćem tržištu, prisutan je i na izvoznim tržištima, od Srbije, Bosne i Hercegovine, Mađarske, do Slovenije, Austrije i Rumunjske, s udjelom izvoza od 60 posto u ukupnoj prodaji.