Obavijesti

Promo sadržaj

Tvrtka JadroMel ususret ljetu predstavlja nove dodatke prehrani!

Tvrtka JadroMel ususret ljetu predstavlja nove dodatke prehrani!
3

Ususret ljetnim mjesecima, iz križevačke tvrtke JadroMel koja stoji iza brendova Jadrankina otopina i Jadrankina formula stižu nam novi prirodni suplementi namijenjeni jačanju imuniteta i boljitku organizma

Jadranka Vrhovec: „Geslo svih naših proizvoda je - Zdravlje za cijelu obitelj!“

Ljeto nam donosi tople dane s vrućinama, brčkanje u moru ili na bazenu i uživanciju, no, bolesti i opasnosti po naše zdravlje ne miruju ni ljeti. I dalje smo skloni bakterijskim i virusnim infekcijama, posebice osobe koje su inače krhkog zdravlja i djeca, zato se za ljeto valja pripremiti na vrijeme, ojačati imunitet i uvesti nove dnevne rutine u svoj život i život svoje obitelji!“ poručuje Jadranka Vrhovec, uspješna hrvatska poduzetnica i vlasnica tvrtke JadroMel koja je sa svojim hrvatskim, prirodnim dodacima prehrane u posljednje dvije godine napravila pravu malu tržišnu revoluciju!

Jadranka je tako upravo na domaće tržište plasirala i svoj deveti po redu proizvod – Ferrobel kapsule – koje sadrže željezo i doprinose normalnoj funkciji imunološkog i kognitivnog sustava, smanjenju umora i iscrpljenosti, normalnom stvaranju crvenih krvnih stanica i hemoglobina, normalnom transportu kisika u tijelu te normalnom metabolizmu stvaranja energije. Radi se o proizvodu kojeg su mnogi iščekivali, jer statistike ukazuju da anemija i ostale bolesti uzrokovane deficitom željeza u organizmu pogađaju čak četvrtinu svjetske populacije. Željezo je iznimno važno za brojne vitalne funkcije uključujući rast, reprodukciju i imunitet, a upravo je ovaj proizvod Jadranka Vrhovec namijenila svima koji pate od poremećaja metabolizma željeza!

Naše Ferrobel kapsule sadrže željezo bisglicinat koji sadrži kelirani oblik željeza visoke kvalitete i bioraspoloživosti; sadrže i prah cikle iz biološkog uzgoja, koji je vrhunski izvor željeza, ali i folne kiseline i antioksidansa koji štite naš imunitet i ujedno štite organizam od prijevremenog starenja. Također, sadrže vitamin C koji povećava apsorpciju željeza, doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava, smanjenju umora i iscrpljenosti te zaštiti stanica od oksidativnog stresa, vitamin B6 koji doprinosi normalnom stvaranju crvenih krvnih stanica, normalnoj funkciji imunološkog i živčanog sustava te normalnom metabolizmu stvaranja energije i bakar koji doprinosi normalnom transportu željeza u tijelu, doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava te zaštiti stanica od oksidativnog stresa. Na recepturi za ovaj proizvod smo radili mjesecima i uvjerena sam da ćemo i s ovim proizvodom opravdati povjerenje naših kupaca“, naglašava Vrhovec, te ističe da se Ferrobel već može kupiti u ljekarnama širom Hrvatske.

Uz ovaj najnoviji proizvod, iz tvrtke JadroMel nam u tijeku srpnja i kolovoza stižu i dodatni suplementi - D-manoza, koju liječnici preporučuju kod čestih urinarnih infekcija i liječenja e.coli i svih problema koje ona uzrokuje, Cink u kapsulama uz dodatak prirodnog inulina i Beta-glukan koji u tijelu potiče stvaranje koštane srži, a time i proizvodnju leukocita i trombocita. Aktivira makrofage - stanice koje potiču imunološku aktivnost, a koristi se kao podrška pri oporavku kod problema s visokim kolesterolom, dijabetesom, malignih oboljenja i drugih teških zdravstvenih stanja. Također, iz linije proizvoda Jadrankina formula, tijekom ljeta, stiže nam i noćna krema Beauty Sleep, koja je zapravo serum za lice, s jedinstvenom formulom za mladoliki izgled.

Svi proizvodi koje je Jadranka Vrhovec objedinila pod kapom Jadrankine otopine i Jadrankine formule, nastaju isključivo iz prirodnih sastojaka, proizvedeni su od sastojaka iz EU porijekla, ne sadrže GMO, veganski su, nisu testirani na životinjama i cjenovno su prihvatljivi najširoj skupini konzumenata.

Koje suplemete unositi tijekom ljeta

Proizvod koji je od trenutnih devet neizostavno važan za svakoga od nas je moj prvi proizvod - Biljni koncentrat bogatim jodom i njega apsolutno preporučujem za svakodnevno korištenje tijekom cijele godine, pa tako i tijekom ljetnih mjeseci. Uz njega je potrebno svakoga dana uzimati deficitarni mineral selen, kojeg mi također proizvodimo u obliku kapsula i željezo koje je sada dostupno uz naš Ferrobel u jedinstvenoj recepturi, u kombinaciji s C vitaminom. Tu je Magnezijev klorid u spreju uz dodatak blagotvornih eteričnih ulja koji je odličan za ljetne mjesece kada se pojačano znojimo uslijed vrućina i koji nam omogućuje da na jednostavan način nadomjestimo magnezij koji smo izgubili uslijed znojenja i fizičke aktivnosti. Također je sjajan i kod rekreacije i plivanja, pomaže kod upale mišića i kostobolje“, naglašava karizmatična Križevčanka, te nastavlja: „Neki vitamini posebno su važni tijekom ljeta, pogotovo kada smo svi puno aktivniji i izloženi suncu. To je svakako vitamin C na čiju razinu trebamo posebno paziti. Mi smo ga proizveli u obliku ukusnog ekološki uzgojenog Praha od šipka - Superhrane, kojeg možete jednostavno svakoga dana umutiti u vodi, ili soku i tako pazit na razinu C vitamina u organizmu. Ovoga ljeta za djecu preporučujem i Jodirani magnezijev klorid u spreju – KIDS koji je u potpunosti prilagođen djeci, spreja se na kožu i sadrži mirisno i blagotvorno eterično ulje naranče i za naše najmanje, a najvažnije članove obitelji, osigurava dnevnu dozu magnezija i joda. Zdrava kosa, kosti i zubi, uravnoteženi hormoni, zdrav živčani i kardiovaskularni sustav, dobro funkcioniranje detoksikacijskih puteva i još puno toga ovisi o dovoljnoj količini magnezija u stanicama, što je posebice značajno kod djece u razvoju, te ovaj proizvod predstavlja značajnu zdravstvenu podršku svakom djetetu!

Hrvatski dodaci prehrani isključivo od najboljih sirovina

Moji kupci imaju ogromno povjerenje u mene i moje proizvode i nikada ih ne bih iznevjerila. Zato za svaki novi proizvod naglasak stavljam prvenstveno na odabir najboljih sastojaka. To od mene iziskuje da jedno sa svojim farmaceutskim timom nakon osmišljavanja formule, detaljno istražujem tržište u potrazi za najboljim, potpuno sigurnim i provjerenim sirovinama od kojih u mom laboratoriju, u Križevcima, nastaju svi moji proizvodi“, otkriva Jadranka koja unatoč munjevitom uspjehu i proširenju posla na tržište Srbije, Bosne i Hercegovine, Makedonije i Slovenije i dalje osobno sudjeluje u proizvodnji proizvoda Jadrankina otopina.

Svaka ta mala bočica koja izađe iz našeg labosa u Križevcima, mora uvijek iznova odgovoriti na povjerenje koje mi naši kupcu ukazuju i tu ne smije biti propusta. Moja borba s bolešću je obilježila moj život, jer je iz nje nastao moj prvi i najuspješniji proizvod – Biljni koncentrat bogat jodom i iz nje sam izašla kao pobjednica. Sada, kroz svoje proizvode i podršku u održavanju zdravlja i prevenciji, kao i u suzbijanju bolesti, ja podržavam sve moje kupce i klijente. Naše je geslo pri proizvodnji svih naših suplementa od prvog dana bilo – Zdravlje za cijelu obitelj i u tome sam pronašla svoju životnu misija i svrha!“, naglašava Jadranka za svoje brendove Jadrankina otopina i Jadrankina formula.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Zgrabi 15 € na Horizont Shopu i počasti se. Požuri, samo najbržih 100  dobiva ovaj kupon!
ORANŽ EUFORIJA

Zgrabi 15 € na Horizont Shopu i počasti se. Požuri, samo najbržih 100 dobiva ovaj kupon!

Osim godišnjeg pristupa ekskluzivnom sadržaju na dar dobivate kupone za shopping i usluge vrijedne 85 eura. Najbržih 100 dobit će Horizont Shop kupon od 15 eura

Autotek autoservis: Vaša sigurnost na cesti
PROMO

Autotek autoservis: Vaša sigurnost na cesti

Autoservis Autotek Vaš je pouzdani partner za održavanje i popravak vozila. Pružaju vrhunsku uslugu uz korištenje najnovije tehnologije i visokostručno osoblje
B2Run sezona 2024. kreće iz Splita: Pridružite im se i vi 16. svibnja na poslovnoj utrci
PROMO

B2Run sezona 2024. kreće iz Splita: Pridružite im se i vi 16. svibnja na poslovnoj utrci

Sa splitske Rive poslovnjaci iz grada i okolice startaju s utrkom 16. svibnja. A nakon toga, očekuje ih aftework druženje uz glazbu