Obavijesti

Promo sadržaj

U Hrvatskoj je dostupna nova usluga internetske televizije sa zanimljivom ponudom i cijenom

U Hrvatskoj je dostupna nova usluga internetske televizije sa zanimljivom ponudom i cijenom
3

Jeste li znali da je odnedavno u Hrvatskoj dostupna nova usluga internetske televizije Televio? U nastavku pročitajte kakve su ponude i paketi dostupni, a posebno će vam se svidjeti cijena.

Što je internetska televizija?

Internetska televizija je način prijenosa televizijskog sadržaja krajnjim korisnicima putem interneta. Zahvaljujući internetskoj televiziji svoj omiljeni sadržaj možete gledati na nekoliko uređaja istovremeno, jedino je važno da imate pristojnu internetsku vezu.

Što nudi Televio?

Televio kao nova usluga internetske televizije u Hrvatskoj nudi brojne pogodnosti. Na primjer, uz mogućnost gledanja televizijskog programa, na raspolaganju imate napredne funkcije gledanja, kao što su gledanje propuštenog sadržaja čak do 7 dana unatrag! Zahvaljujući naprednoj tehnologiji, kvaliteta slike se automatski prilagođava, što znači da neće dolaziti do neugodnih prekida zbog sporijeg interneta ili ograničenja uređaja na kojem gledate televizijski program. Istovremeno, kvalitetu je moguće prilagoditi i mobilnim uređajima, zahvaljujući ćemu možete u gotovo svakom trenutku uživati u vašim omiljenim emisijama.

Na kojim uređajima mogu gledati Televio?

Televio uslugu možete gledati na pametnim televizorima Samsung, LG te svim drugim televizorima i uređajima koji podržavaju Android TV operacijski sustav (SONY, TCL Philips i drugi). Isto tako, na svim uređajima koji imaju Android ili iOS operativni sustav možete gledati Televio, što uključuje računala i mobilne uređaje. Televio se ističe po tome što sa samo jednim računom možete gledati televizijski program na dva pametna televizora istovremeno.

Koje su cijene usluge Televio?

Televio ima tri paketa na izbor: BASIC, FAMILY i PREMIUM koji se međusobno razlikuju po broju programa koji su sadržani u njima, ali i dodatnim funkcijama, prvenstveno po broju sati snimanja sadržaja. Broj dostupnih kanala će se povećavati, a uskoro će biti dodatno oko 20 novih.

Paket BASIC sadrži 70 TV kanala, uključuje 25 sati snimanja i omogućava čak 7 dana gledanja unatrag. Cijena BASIC paketa iznosi samo 1€ mjesečno. BASIC paket sadrži više od 30 hrvatskih programa na kojima možete uživati u najpopularnijim emisijama, serijama i filmovima. Ako se želite nadahnuti receptima iz Večere za pet ili pak saznati hoće li Brak na prvu biti uspješan za parove, to sve možete u BASIC paketu.

Paket FAMILY sadrži 104 TV kanala, uključuje 50 sati snimanja i omogućava čak 7 dana gledanja unatrag. Cijena FAMILY paketa iznosi samo 2,99 € mjesečno. FAMILY paket, uz sve programe dostupne u BASIC paketu, donosi vam brojne druge kanale u kojima će posebno uživati ljubitelji napetih kriminalističkih serija poput kanala FOX CRIME, zanimljivih filmova na kanalima CineStar TV1, CineStar TV2, CineStar TV ACTION, CineStar TV Fantasy i CineStar TV COMEDY, kao i dokumentaraca koji oduzimaju dah na kanalima poput Discovery, DOKUTV, BBC Earth i brojnih drugih.

Paket PREMUIM sadrži 140 TV kanala, uključuje 120 sati snimanja i omogućava čak 7 dana gledanja unatrag. Cijena PREMIUM paketa iznosi samo 4,99 € mjesečno. Paket PREMIUM sadrži sve kanale dostupne u paketima BASIC i FAMILY, uz dodatne kanale od kojih su mnogi u HD kvaliteti, kao što su HBO HD, HBO2 HD, HBO3 HD, DOCUBOX HD, ali i brojne druge poput Cartoon Networka i ducktv-a u kojima će posebno uživati najmlađi, fashiontv-a i fashionBOX-a HD za zaljubljenike u modu te mnogo drugih među kojima ćete vrlo lako pronaći nešto za sebe.

Kako mogu naručiti Televio paket?

Proces naručivanja je zbilja jednostavan. Prvo trebate odabrati paket koji najbolje odgovara vašim potrebama (BASIC, FAMILY ili PREMIUM), napraviti korisnički račun na stranici i platiti. Cijeli postupak traje manje od tri minute nakon čega možete gledati svoj omiljeni televizijski program na gotovo bilo kojem uređaju.

Koje su sve pametne funkcije dostupne?

Budući da se radi o internetskoj televiziji, ona vam pruža brojne napredne funkcije koje možete koristiti u svim paketima.

· Gledanje propuštenog vam omogućava premotavanje unazad željenog programa, čak do sedam dana unatrag.

· Pokretanje i pauziranje vam omogućava pauzirati svoj omiljeni program kad god to poželite .

· Zahvaljujući mogućnosti snimanja željenog sadržaja, čak do 120 sati, ovisno o odabranom paketu, možete željeni film, seriju ili drugi TV sadržaj snimiti i pogledati kad god vam to odgovara. .

· Preporuka sadržaja omogućit će vam brz i jednostavan pronalazak onoga što vas zbilja zanima – na svim uređajima su vam dostupne preporuke.

· Elektronički programski vodič olakšava pronalazak željenog TV sadržaja, bez obzira na to pretražujete li nešto što se trenutačno prikazuje ili nešto što će tek biti na programu.

· Pretraživanje sadržaja – pronađite željeni film ili serije u trenu.

Na kraju, usluga Televio dostupna je bez ugovorne obveze, zahvaljujući čemu možete otkazati uslugu u onom trenutku kada vi to želite, a sve što vas zanima o ovoj novoj usluzi možete saznati na televio.hr.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Sonja i Natalija, žene koje ruše rodne stereotipe
PROMO

Sonja i Natalija, žene koje ruše rodne stereotipe

Posjetili smo dvije iznimne žene koje svakim danom ruše nametnuta rodna ograničenja i dokazuju istinsku snagu žena

"Um širi od neba": Kineski predsjednik Xi i francuska kultura
PROMO

"Um širi od neba": Kineski predsjednik Xi i francuska kultura

Svaki put kad kineski predsjednik Xi Jinping održi novogodišnji govor, njegove police u uredskom prostoru unutar kompleksa Zhongnanhai uvijek su proučavali znatiželjni knjiški crvi diljem zemlje i svijeta.
Svi su pohrlili po ulaznice za "Progledaj srcem"
PROMO

Svi su pohrlili po ulaznice za "Progledaj srcem"

Duhovno-glazbeni spektakl godine okupit će najpopularnije izvođače duhovne glazbe u Areni Zagreb