Obavijesti

Promo sadržaj

U Jurski park ili prerije Divljeg zapada?

U Jurski park ili prerije Divljeg zapada?
12

Krajem 8 mjeseca skočite u prave avanture u Fun Parku Biograd!

Zabava u Fun Parku Biograd ne jenjava. I za drugu polovinu 8 mjeseca naš najveći tematski park pripremio je šaroliki program. Uz obilje pustolovina na raznim atrakcijama ekipa Fun Parka Biograd pripremila je i  zabavan program za sve uzraste u kojemu mogu sudjelovati i veliki i mali, a sve je to začinila natjecanjima na kojima možete osvojiti i nagrade. Razlog više da se zaputite ka srcu naše obale  u prave ljetne avanture!!!  

Nakon piratskih bitaka i zabavnog piratskog programa, Fun Park Biograd vraća se daleko u prošlost. U vrijeme kada su našim planetom vladali dinosaurusi. Njihov mistični i zabavni svijet možete otkriti u jurskom dijelu parka na jedinom  mjestu u ovom dijelu Europe, gdje se kroz čari jurskog svijeta možete provesti u posebnim autićima. U ovim vožnjama mogu uživati sve generacije i napraviti atraktivne fotografije šarolike dino družine.  

20. i 21.08 Dino party 

Zaputite se u zemlju daleke prošlosti, u kojoj dinosaurusi plešu, slikaju se i čine sve kako bi vam priuštili ludo zabavan dan na svom jurskom partiju! Povedite ekipu, obitelj jer ovaj hit party lani jedan od najpopularnijih ljetnih partija. Na veseloj turi kroz jurski dio Fun Parka Biograd  susresti ćete i one zubate, manje zubate, ogromne, manje dinosauruse, a neki su tek izvirili iz jajeta. Već na prvom zavoju pozdravit će vas rikom T-Rex u prirodnoj veličini. Nemojte se preplašiti, to je samo poziv da izvučete mobitele ili fotoaparate, jer imate jedinstvenu priliku napraviti najbolje fotografije jurskih junaka Fun Parka Biograd.  

Uz vožnje i jurski foto safari koji će vam priskrbiti najbolje fotografije, šarolika dino ekipa priredit će vam i najveseliji pradavni party. Možemo krenuti redom: od šetnje s dinosaurusima preko veselog plesa u Dino-pjenjaku i  Dino - tombole pa sve do jahanja na pradavnom biku.  Provjerite zašto je dino ekipa bila apsolutni HIT prošle godine i ponesite zabavne jurske uspomene.  

17.30 sati šetnja sa dinosaurusima 

18.30 sati Dino pjena party 

19.30 sati Jurski foto safari 

20.00 sati Jahanje na pradavnom biku 

21.00 sati Tombola 

Iz  jurskog svijeta zabava se seli na prerije Divljeg zapada. Divlji Zapad u Fun Parku Biograd nudi odličan provod pun zabavnih sadržaja, a bogat je raznim western natjecanjima i igrama! 

27. i 28.08. Wild  Wild West party 

Zabavne prerije Fun Parka Biograd  pružiti će dobru zabavu svim uzrastima. Za najmlađe tu su indijanski kanui koji će ih odvesti u tjesnace male rijeke i u svijet hrabrih crvenih ratnika, te veseli western breakfast servis koji puni svojom vrtnjom lica osmjehom i dobrom zabavom. Vinite se sa svojim mališanima u visine na najčudnijoj spravi na Divljem zapadu- Eureci i dobro se zabavite.  Na Divlji Zapad vozi i Western Express-mali vlak koji vozi po zahtjevnom terenu i prolazi tunelom kojeg su izgradili vrijedni rudari. Pronađite svoje mjesto u vagonu i uživajte u prizorima Divljeg Zapada. Oni hrabriji zavoje mogu savladati i Mine train coasterom! Neki kažu da je mine train coaster preteča roller coaster vožnjama. Smislili su ga vrijedni rudari kao pomoć u poslu, a slavu je stekao u mnogim western i avanturističkim filmovima. Volite li igre, nova proširena zona u dijelu Divljeg Zapada mami sve željne dobrih igara i natjecanja. Budite samo precizni i nagradite se plišancem za uspomenu.  

Vožnje možete još dodatno začiniti indijanskim i kaubojskim natjecanjima,  odličnim country pjena partijem i tombolom.  Ako želite iskusiti onu „divlju stranu parka“  ovaj vikend je pun pogodak za puno smijeha i dobre zabave! 

17.30 sati Funny i kauboji 

18.30 sati pjena party 

19.30 sati natjecanje u jahanju bika 

21.00 tombola 

Naravno uz prigodne tematske programe, sve atrakcije raditi će punim pogonom spremne da vam pruže vožnje pune smijeha, adrenalina i dobre zabave. Od roller coastera do vodenih avantura, pa sve do igraonica, kuće straha  i XD Dark Ride 7D virtualnog iskustva. Tu su još i ugostiteljski tematski objekti, ručati možete u piratskom restoranu, osvježiti se u space barovima ili pronaći igračke ili suvenire u bogatoj ponudi Škrinje s blagom! 

Na vama je da samo zakoračite u svijet mašte i prepustite se zabavi, a vesele ekipe Fun Parka Biograd pobrinuti će se za dobar provod. 

Napomenimo još da svaka karta ujedno je i ticket za tombolu, a na punktovima ukoliko ste dovoljno precizni možete osvojiti i nagrade u igrama, tako da uz dobar provod, atraktivne fotografije iz parka kući možete ponijeti i poklon.  

Ulaznice 

Radno vrijeme 

Link 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!
24 ORANŽ

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!

24 Oranž unutar Lidl Plus aplikacije! Skinite aplikaciju, prijavite se i uživajte u popustima i pogodnostima Lidl Plus korisnika. Dodatno, kao Lidl Plus korisnik možete kupiti 24 Oranž po ekskluzivnoj cijeni i dobiti Lidl vaučer od 15 € i brojne druge kupone i popuste.

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!
PROMO

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!

Najbolja i najkvalitetnija PVC i ALU proizvedena u Hrvatskoj dostupna je svakome. Utoplite svoj dom, osvježite ga novom stolarijom i najvažnije – smanjite režijske troškove.
Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet
PROMO

Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet

Cilj kampanje je potaknuti na razmišljanje o negativnim stereotipima vezanim uz one najstrastvenije navijače i na taj način nogomet učiniti uključivijim sportom za sve