Obavijesti

Promo sadržaj

U petak Denis&Denis, slijede Kuku$, Jonathan, Nika Turković, z++ i ABBA Real Tribute Band!

U petak Denis&Denis, slijede Kuku$, Jonathan, Nika Turković,  z++ i ABBA Real Tribute Band!
8

Advent u Zagrebu: 10.000 ljudi prošlo kroz Park ALU-a

Prošla su tek dva tjedna kako je službeno otvoren zagrebački Advent, dojmovi se još skupljaju, mirisi i okusi, događanja i ponude tek se otkrivaju, svjetlucave fotografije s raznih lokacija preplavile su društvene mreže, a sigurno je, najbolje tek slijedi.

Jedno od mjesta koje se ove godine uspjelo profilirati u zanimljivu i vrlo posjećenu lokaciju Adventa u Zagrebu je Park Akademije likovnih umjetnosti. Advent u Akademiji, kako je ovaj cjelomjesečni zimski festival nazvan, donosi svoju dozu posebnosti konceptom i programom a građani i turisti svojim dolaskom to svakodnevno potvrđuju. Kroz dvorište Ilice 85 prošlo je do sada gotovo 10.000 posjetitelja, što ne čudi - boravak u Parku ALU-a ima sve prednosti boravka na prostranom otvorenom prostoru, uz dodatak osvijetljenih drveća i nasada, božićnih ukrasa, kupola, skulptura, platoa i klupica.

Akademija je koncipirana kao mjesto iz kojeg se ne želi otići jer nudi sve potrebne elemente za dobar izlazak i zabavu koja ostaje u sjećanju. Uz sve gore navedeno, ideja je da posjetitelji Akademije imaju priliku pojesti i popiti točno ono što im srce u tom trenutku želi. Eat me, Munchy, Stara preša, Wurst PLAC i Sweet Adventure zaduženi su da ponudom hrane pokriju sve - internacionalno, nacionalno, slatko, slano, toplo, hladno, hrskavo, masno...dok su za šaroliku i široku ponudu hladnih pića i toplih napitaka zaduženi Apoteka, Pivnica, Klin se klinom Klinčić vino, Drito bar, Unusual Gin Garden i Jamnica.

Da bi koncept bio zaokružen, Advent u Akademiji od početka nudi vrlo zanimljiv a potpuno besplatan koncertni program. Nakon Nipplepeople, Borisa Štoka, mini-festa Drito iz Akademije, Svemirka,  pocket palme i marisol, Akademija najavljuje seriju novih odličnih koncerata.

Ovaj petak, 17. prosinca, rezerviran je za zvukove 80-ih uz DJ-a Davida Hasselhoffa i koncert kultnog electro-pop benda Denis&Denis. U 20 godina karijere, uz povremene prekide i pauze, ostvarili su zavidan broj hitova te mnoga priznanja, a pjesme poput „Program tvog kompjutora“, „Ja sam lažljiva“, „Soba 23“ ili „Voli me još ovu noć“ trajno su obilježile jedno razdoblje, dosegle impresivne domete i obogatile hrvatsku diskografiju doživotno. U subotu 18. prosinca, na pozornicu-kupolu Akademije stiže Kuku$, trap hit trojac čiji fanovi čine koncertnu vojsku a interes koji njihove pjesme i spotovi bilježe broji se u milijunima. U utorak, 21. prosinca u Akademiju dolazi svjež, vizualno i glazbeno resetiran Jonathan, jedan od najznačajnijih indie-rock bendova nove generacije, dok dan poslije, u srijedu 22. prosinca, pop obojan melankolijom, zavodljivošću i odvažnošću donosi Nika Turković, jedna od najzanimljivijih mladih autorica koju je glazbena scena iznjedrila posljednjih godina.

Badnjak i Božić u Hrvatskoj već tradicionalno prolaze uz glazbu i koncerte, pa će tako svi poklonici švedske a svjetske grupe ABBA, uz njihove najpoznatije hitove i ABBA Real Tribute Band tog petka 24. prosinca, otpratiti Badnju večer. Božićnu subotu, 25. prosinca, prodrmat će z++, trenutačno vjerojatno najveća hrvatska hip-hop/trap zvijezda koju javnost sve jače i glasnije voli. Samo par tjedana nakon rasprodane Tvornice kulture i dva mjeseca nakon nastupa na rasprodanom Dritu iz MSU-a, sve te tisuće ljudi, ali i oni koji su tada ostali bez ulaznica, imaju novu priliku za susret s ovim briljantnim glazbenikom.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci
PROMO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci

JGL, vodeća farmaceutska kompanija u domaćem vlasništvu, oglasila je veći broj radnih mjesta na različitim pozicijama. To su: Operater pripreme materijala za proizvodnju, Operater u farmaceutskoj proizvodnji i Operater na poslovima čišćenja i dezinfekcije u sterilnoj proizvodnji.

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“
PROMO

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“

Ako vas more ljubavne, financijske, zdravstvene ili poslovne brige, znajte da je vidovnjakinja Sandra ovdje za vas! Bilo da ste u Hrvatskoj ili inozemstvu, Sandrinom „kirurški preciznom“ Daru vidovitosti neće promaknuti fini detalji iz vaše prošlosti, sadašnjosti i budućnosti!
Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir
PROMO

Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir

Ukoliko ste strastveni ljubitelj pokera i u potrazi za nezaboravnim turnirskim iskustvom, ne propustite priliku da se pridružite Elitnoj seriji Texas Hold’em Pokera u Grand Casinu Admiral!