Obavijesti

Promo sadržaj

U potrazi ste za televizorom? Upoznajte se sa Samsung OLED TV

U potrazi ste za televizorom? Upoznajte se sa Samsung OLED TV
6

Rijetko koja tehnologija u proteklih 100 godina je ostavila utisak na društvo i kulturu kao televizija.

Televizori nam omogućuju zabavu i olakšavaju nam posao već gotovo cijelo stoljeće, a tehnologije koje se koriste u komercijalnim televizorima svoju primjenu našle su i u brojnim drugim područjima, dok su televizori ostali sastavni dio naše svakodnevice te su u konstantnom procesu razvoja. Do nedavno, LCD je bila dominantna tehnologija na kojoj su se temeljili zasloni, no proteklih godina organske svjetleće diode (OLED) stupile su na pozornicu te su sada prepoznate kao zlatni standard. OLED tehnologija otvorila je cijeli niz novih mogućnosti za zaslone televizora. Između tanjih i tehnološki moćnijih zaslona, mogućnosti su brojne. Svjetlost OLED zaslona može se kontrolirati piksel po piksel, što znači da može prikazati duboke razine crne i može biti tanji i lakši od zaslona s tekućim kristalima (LCD).

Novi Samsung OLED TV modeli osvojili su tržište svojim vrhunskim značajkama te predivnim prikazom slike i brojnim uključenim tehnologijama, ali i impresivnim zvukom koji je ključan dio svakog uživanja u filmovima, serijama i video igrama.

Samsung OLED TV pomiče granice

Novi Samsung OLED TV objedinjuje brojne inovativne tehnologije u moćan uređaj koji oduševljava performansama, ali i cjelokupnim dizajnom. OLED TV 4K model krasi Laser slim dizajn koji karakteriziraju jasne linije te njegov minimalistički okvir i tanak stražnji profil koji se neprimjetno uklapaju u svaki interijer, neovisno o veličini prostora.Duboke razine crne boje i izražen kontrast donosi vrhunsko iskustvo gledanja, a kako vaše uživanje u filmu ili seriji ne bi ometao odsjaj lampi pa da umjesto filma ili serije na zaslonu vidite sebe dok jedete kokice, OLED TV 4K pruža sliku bez odsjaja koji ometa. Prirodno svijetlu i šarenu sliku koju pokreće Quantum DOT tehnologija teško ćete naći na zaslonima koji koriste druge tehnologije, dok će Neuronski Quantum 4K procesor garantirati jasan i kvalitetan prikaz sadržaja.

Potvrdu svoje kvalitete ovaj vrhunski TV dobio je i u vidu nagrade FWD Magazina, koji je izdvojio činjenicu kako Samsung OLED TV i njegova QD-OLED tehnologija pružaju veću svjetlinu i bogatije boje od najnovije generacije OLED-a. Samsung OLED 4K televizor donosi i Multi View opciju pa paralelno možete gledati više sadržaja bez da morate birati, ili jednostavno možete pratiti društvene mreže dok pratite utakmicu.

Moćan i jasan zvuk

Iako je većini korisnika vizualan aspekt televizora prioritet, za cjelokupno iskustvo uživanja u filmskim sadržajima ipak je ključan i zvuk. Jedna od karakteristika Samsung OLED TV 4K je i tehnologija realističnog 3D zvuka koji prati radnju, a pruža vam osjećaj da je zvuk svuda oko vas. Okružite se zvukom s televizora i soundbar zvučnika koji djeluju u savršenom skladu. Q – Symphony tehnologija obrade zvuka na jedinstven način omogućuje televizoru i soundbar zvučnicima da rade istodobno radi boljeg surround fekta bez utišavanja zvučnika televizora.

Vidite sve na samo jednom zaslonu

Gledajte što se prikazuje a televiziji i na vašem pametnom telefonu, na istom zaslonu, istodobno uz pomoć Multi View značajke. Uz Google Duo se jednostavno možete povezati s voljenim osobama uz Google Duo. 

Iskoristite priliku!

Ako želite više od zaslona i neusporedivo bolje iskustvo, odlučite se za vrhunski Samsung OLED televizor i na poklon dobivate Smart Monitor. Ako odaberete OLED model S95B od 65'', na poklon dobivate Smart Monitor M7, dok Vam uz S95B model od 55'' darujemo Smart Monitor M5. Promocija traje do 16.10.2022. ili do isteka zaliha poklona.

Više informacija o Samsung OLED televizorima, ali i ostalim Samsung proizvodima pronađite na samsung.com/hr.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci
PROMO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci

JGL, vodeća farmaceutska kompanija u domaćem vlasništvu, oglasila je veći broj radnih mjesta na različitim pozicijama. To su: Operater pripreme materijala za proizvodnju, Operater u farmaceutskoj proizvodnji i Operater na poslovima čišćenja i dezinfekcije u sterilnoj proizvodnji.

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“
PROMO

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“

Ako vas more ljubavne, financijske, zdravstvene ili poslovne brige, znajte da je vidovnjakinja Sandra ovdje za vas! Bilo da ste u Hrvatskoj ili inozemstvu, Sandrinom „kirurški preciznom“ Daru vidovitosti neće promaknuti fini detalji iz vaše prošlosti, sadašnjosti i budućnosti!
Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir
PROMO

Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir

Ukoliko ste strastveni ljubitelj pokera i u potrazi za nezaboravnim turnirskim iskustvom, ne propustite priliku da se pridružite Elitnoj seriji Texas Hold’em Pokera u Grand Casinu Admiral!