Obavijesti

Promo sadržaj

U Sport Visionu od sada dostupna UA Rush sportska oprema!

U Sport Visionu od sada dostupna UA Rush sportska oprema!
6

Od digitalno povezanih pametnih tenisica do odjeće za oporavak, Under Armour je poznat po svojoj inovativnoj tehnologiji. Under Armour sada je lansirao liniju sportske opreme, nazvanu UA Rush.

Under Armour je lansirao novu liniju sportske opreme, nazvanu UA Rush, koja obećava da će poboljšati vaše performanse, a upravo je stigla u Sport Vision trgovine u shopping centru Tower Centar Rijeka, Arena centar Zagreb i CCO West te na Sport Vision web shop.

Dok vježbate, tkanina apsorbira toplinu koju oslobađa vaše tijelo i pretvara je u infracrvenu energiju koja se ponovno odašilje natrag u tijelo. Ova reciklirana energija povećava cirkulaciju, što zauzvrat povećava performanse, izdržljivost, snagu i oporavak. Ugrađena infracrvena tehnologija daje vam više energije, povećava snagu i izdržljivost te smanjuje umor mišića.

Za svaki uspjeh, potreban je naporan rad. Za dobar osjećaj pri svakom treningu potrebna vam je sloboda pokreta. Under Armour HOVR Apex 3 su tenisice koje vam omogućuju najudobniji trening. UA HOVR™ tehnologija osigurava “bestežinski osjećaj“ u cilju održavanja povrata energije koji pomaže u eliminaciji udara. 

Under Armour Knit Woven Hybrid kratke hlače izrađene su od lagane i fleksibilne tkanine koja uklanja znoj s kože i brzo se suši. Pruža vam osjećaj slobode i udobnosti, osobito prilikom zagrijavanja i istezanja.

Under Armour RUSH HeatGear Seamless Illusion majica izrađena je od lagane i fleksibilne tkanine. Materijal je rastezljiv u sva četiri pravca što doprinosi potpunoj slobodi pokreta i ne dozvoljava da vas bilo što ometa prilikom vježbanja. Ergonomski dizajn podrazumijeva precizno postavljene šavove na ramenima, kako bi se eliminiralo trenje prilikom pokreta i poboljšala izdržljivost.

Napravite mjesta u svojoj sportskoj torbi i svratite u Sport Vision trgovinu Tower Centar Rijeka, Arena centar Zagreb ili CCO West ili obavite shopping online i uživajte u novim performansama UA RUSH sportske opreme.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike
PROMO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike

Obiteljska oaza u Amadria Park Hotelu Andrija i Dalmatinskom selu

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet
PROMO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet

Tvrtka REHAU je i ove godine sudjelovala na jednom od najvećih sajmova industrije prozora i vrata, Fensterbau Frontale 2024 u Nürnbergu, u Njemačkoj
Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu
PROMO

Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu

Gastro stručnjak Mile Butorac iz prve ruke isprobao Pan-pekov recept za najukusnije pince