Obavijesti

Promo sadržaj

Komentari 0

U Zagreb dolazi samozatajni producent iz Munchena

U Zagreb dolazi samozatajni producent iz Munchena
3

Za otvorenje ove klubske sezone dečki iz OBERKUUL-a i Potopa su se ujedinili u program pod nazivom FORWARD THINKING TECHNO koji će se održati u zagrebačkom klubu Boogaloo u petak 3.11.2017

VIDEO

Prvog petaka u studenom zagrebačku publiku očekuje osvježenje u kojem ostatak Europe uživa već neko vrijeme. Riječ je od Minhenskom Wunderkindu SKEE MASK, koji uz Zenker Brotherse, Andreu i Stennya predstavlja renomiranu i diljem svijeta prepoznatu etiketu - ILIAN TAPE.

Ovaj samozatajni producent ima već pozamašnu zbirku izdanja na navedenom labelu. Svojim prošlogodišnjim albumom prvijenacem „SHRED” dobio  je samo riječi hvale i to od imena kao što su Marcel Dettmann, DVS1, Basic Soul Unit, Ben Sims i Rodhad.
Navodi da svoje korijene i utjecaje povlači iz starih techno labela poput Chain Reaction, Warp Records i Counterbalance. U svojim DJ setovima kombinira navedene utjecaje i vlastitu viziju elektronske glazbe, sve upakirano u paletu dubokih zvukova koji rezultiraju vrlo šarenim i „forward thinking” setovima s naglaskom na Techno.

Uz gosta iz Minhena za DJ pultom će se naći i domaćini, dečki iz OBERKUULa, kao i predstavnik POTOP ekipe DUBOK.
OBERKUUL je glazbopuštajući duo kojeg čine Oberön i Akuul, zaljubljenici u ritmičnu glazbu i zvukove koji  potiču na razbacivanje kolekcijom pokreta naših tijela. Svaki od njih se počeo baviti glazbom u različitim gradovima u različito vrijeme, a naposlijetku ih je spojio zvuk. OBERKUUL se rodio nakon jedne proljetne noći 2015. godine u bircu Cooltura. Dečki su tada shvatili da su stvoreni za suradnju u b2b varijanti te da moraju nastaviti putem house i techno glazbe uz, naravno, primjese sličnih stilova. Najčešće svoju ljubav prema publici iskazuju srijedom na zabavama u Funk klubu. Tamo su izgradili svoju reputaciju, uz poneke kućne tulume, kao zabavna b2b kombinacija koja teži tome da svi imaju osmijeh na licu nakon upijanja OBERKUUL energije.

DUBOK je jedan od pokretača LoopJunies kolektiva daven dvijehiljadečetvrte. Svoj put sa istima započeo je kao VJ te grafički dizajner, no nedugo zatim se baca u glazbene vode pa tako uz dj setove prožete technom I bass zvukom, iza sebe ima I produkicju vrijednu slušanja. Osim Karantene I Beatslapa u splitskoj Kocki, Dubok je pokrenuo I program pod imenom POTOP s kojim djeluje na području Zagreba.

Link na event.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0

VIDEO

Povratak spektakularnog Auto Sport Adria
PROMO

Povratak spektakularnog Auto Sport Adria

Iskusite adrenalinsku vožnju i razgledajte superautomobile u Zagrebu i Puli!

Branka, Jakov i Terra ostavili su cigarete iza sebe. U samo dva tjedna. Ovo su njihove priče
PROMO

Branka, Jakov i Terra ostavili su cigarete iza sebe. U samo dva tjedna. Ovo su njihove priče

Udruga CROHM provela je amaterski program prestanka pušenja Biram bez dima
Pevex uručio vozilo pobjednici nagradne igre „Kupi NA R1 i vozi Ford vrijedan!"
PROMO

Pevex uručio vozilo pobjednici nagradne igre „Kupi NA R1 i vozi Ford vrijedan!"

Sretnoj dobitnici nagradne igre „KUPI NA R1 I VOZI FORD VRIJEDAN“ Marini Šimunić iz Pule danas su predsjednik Uprave Krešimir Bubalo i član Uprave PEVEX-a Ivan Jukić uručili FORD CONNECT VAN 210.