Obavijesti

Promo sadržaj

Ubacili smo u petu!

Ubacili smo u petu!
6

Petu godinu Kärcher Centra Zagreb!

Povodom 5 godina častimo vas s 5 vrhunskih pomagača u čišćenju s popustom od 20% te s 15% popusta na sav preostali asortiman! U Kärcher Centru možete pronaći cijeli Home & Garden (uređaje za rad u domaćinstvu) kao i Professional asortiman uređaja.

Iz Home & Garden asortimana s 20% popusta izdvajamo visokotlačni čistač K4 Power Control!

Uz K 4 Power Control visokotlačni čistač, svaka se površina može očistiti nevjerojatnom lakoćom uz odgovarajući tlak a njega je lako pronaći zahvaljujući aplikaciji Kärcher Home & Garden: savjetnik za primjenu, integriran u aplikaciju, korisniku pruža podršku praktičnim savjetima o svakoj situaciji čišćenja i predmetu koji se čisti – za savršene rezultate čišćenja.

S popustom od 20% možete i do vašeg novog parnog čistača SC 4 EasyFix!

Zahvaljujući raznovrsnom priboru, Vaše će pločice, ploča za kuhanje, napa pa čak i najmanji procjepi biti brzo ponovo blistati – čak i kod tvrdokornih onečišćenja. Odvojivi spremnik za vodu s mogućnošću stalnog dopunjavanja omogućuje čišćenje bez prekida. SC 4 EasyFix čisti bez kemije te je primjenjiv gotovo posvuda u kućanstvu.

Ako više ne želite usisavati pa onda brisati podove – imamo za vas i čistač tvrdih podova FC 7 Cordless s 20% popusta!

FC 7 Cordless uređaj za čišćenje podova sakuplja suhu i mokru svakodnevnu prljavštinu u jednom jedinom koraku. Više nema potrebe usisavati prije brisanja podova tako da štedite pola vremena. Tehnologija s četiri valjka sa suprotnom rotacijom omogućuje brzo i učinkovito čišćenje i temeljito uklanjanje prljavštine dok valjci klize preko poda. Sakuplja čak i dlake! Uređaj je prikladan za sve tvrde podloge (pločice, parket, laminat, PVC).

Iz našeg profesionalnog programa izdvajamo visokotlačni čistač HD 6/15 M Plus te suhi usisivač T 10/1 Hepa s popustom od 20%!

Pokretni visokotlačni čistač HD 6/15 M Plus je kompaktan i pouzdan uređaj s visokim performansama čišćenja i energetskom učinkovitošću za svakodnevnu upotrebu. Uređaj je prikladan za vertikalni ili vodoravni rad i tako nudi veliku fleksibilnost u uporabi. Idealno za građevinske poduzetnike, obrtnike, pružatelje usluga u zgradama i komunalna poduzeća.

Suhi usisivač T 10/1 Adv HEPA impresionira svojom niskom radnom bukom, visoko učinkovitim HEPA 14 filterom i lakoćom servisiranja. Kompaktan, ergonomski, otporan na nagib i iznimno robustan. Usisivač stvara impresivnih 24 kPA od 700 W snage i jamči najbolje rezultate čišćenja kada se koristi u uredima, maloprodaji, ugostiteljskim objektima ili zdravstvenim ustanovama. Sa 57 dB(A) toliko je tih da se bez problema može koristiti i noću u bolnicama ili hotelima.

Osim izdvojenih uređaja s 20% popusta, čeka vas i 15% popusta na sav preostali asortiman!

Akcija traje od 06.-10.06.2022. Kärcher Centru Zagreb i Kärcher Storeu Varaždin!

Kärcher je vodeći dobavljač tehnologije za čišćenje u cijelom svijetu. Uz visokotlačne čistače, usisavače i parne čistače, pročišćivače zraka, usisivače i ribače podova, autopraonice, deterdžente za čišćenje, strojeve za čišćenje suhim ledom, sustave za obradu pitke vode i otpadnih voda, dispenzere vode, kao i pumpe i sustave za navodnjavanje za dom i vrt, Kärcher nudi širok raspon inovativnih rješenja. Ovaj asortiman uključuje savršeno usklađene proizvode i pribor, kao i savjetovanje, servis i razne digitalne aplikacije.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Sve što znamo o novoj sezoni 'Uvoda u anatomiju'
PROMO

Sve što znamo o novoj sezoni 'Uvoda u anatomiju'

Kada je „Uvod u anatomiju“ tek počeo s emitiranjem u ožujku 2005. godine, nitko nije mogao predvidjeti koliko će brzo serija dosegnuti međunarodnu slavu.

Iberogast®: Prirodno rješenje za probavne smetnje
PROMO

Iberogast®: Prirodno rješenje za probavne smetnje

Svi mi, bez iznimke, barem jednom u našem životu doživjeli smo neugodnosti povezane s problemima probavnog sustava.
LEAP Summit dovodi svjetsku elitu:govornici iz Amazona i Binancea prvi put u Zagrebu
PROMO

LEAP Summit dovodi svjetsku elitu:govornici iz Amazona i Binancea prvi put u Zagrebu

Dugo iščekivani LEAP Summit najavljuje deveto izdanje konferencije koja će inspirirati i potaknuti inovacije među vizionarima i poduzetnicima.