Obavijesti

Promo sadržaj

Ukusni obroci za samo 10 minuta? Donosimo jednostavne recepte koji štede vrijeme

Ukusni obroci za samo 10 minuta? Donosimo jednostavne recepte koji štede vrijeme
5

Nenajavljeni gosti su na vratima, a vi ne znate čime biste ih ponudili? Ne brinite, imamo nekoliko ideja za brze i kvalitetne zalogaje koji se u tren oka pretvaraju u hrskavi snack za opuštena druženja s prijateljima, ukusni ručak za cijelu obitelj ili zdravu užinu za vašeg školarca

Nema potrebe da provodite sate i sate u kuhinji jer rješenje za zdrave, ukusne i brze obroke donosi Panona Mare, čiji su novi panirani proizvodi spravljeni od 100 posto mesa kvalitetne slatkovodne ribe. Osim hrskavosti i punog okusa, Panona Mare riblje snackove odlikuje i vrlo nizak udio soli te visok udio proteina, a vrijedan su izvor i vitamina D koji pridonosi zdravlju kostiju i zubi, osigurava konstantnu koncentraciju kalcija i fosfata u tijelu, važnih za razvoj djece i odraslih.  

Riba Panona Mare u potpunosti je domaćeg porijekla, uzgojena u čistoj i netaknutoj prirodi između Drave, Papuka i Krndije, u prostranim slavonskim ribnjacima. Priprema je brza i jednostavna – FishChips u trenu postaje idealan snack za školu ili kućni tulum, FishBurger i FishNuggetsi posebno će veseliti one najmanje jer se poslužuju u obliku burgera i medaljona, a i očišćeni su od kostiju, dok panirani odresci šarana čine izbor tradicionalnih ljubitelja slatkovodne ribe. Na vama je samo da se prepustite uživanju! 

Donosimo nekoliko ideja za brze i ukusne zalogaje gotove u manje od 10 minuta  

1. Brza večera za nenajavljene goste 

Uz Panona Mare panirane proizvode nema razloga za paniku! Kako biste impresionirali vaše nenadane goste, brzo i jednostavno pripremite Fishburgere uz dodatak slasnog umaka ili pečenih krumpirića.   

Priprema 

Panona Mare Fishburgere od ribe pripremite po želji – u pećnici, fritezi na vrući zrak ili na tavi bez prethodnog odmrzavanja. Majonezu i kiselo vrhnje pomiješajte i začinite sa soli, paprom, sokom limuna, sjeckanim koprom i mladim češnjakom te umiješajte par kapi maslinova ulja. Rajčicu i luk narežite na kolutove, a salatu operite.  

Hamby pecivo razrežite na pola te na donju stranu peciva debelo namažite pripremljeni umak, dodajte pripremljene Fishburgere, rajčicu, luk i listove salate. Poklopite gornjim pecivom i voilà, kulinarska čarolija je gotova.  

2. Ukusan i zdrav ručak za cijelu obitelj  

Nedjeljni ručak može biti jednako svečan, ali bez sati provedenih za štednjakom. Predlažemo da isprobate Fish Parmigianu koja će, vjerujemo, zadovoljiti ukuse svih generacija.  

Priprema 

Panona Mare panirane odreske šarana pripremite prema uputama na pakiranju te u međuvremenu pomiješajte pasatu s kaparima, koricom od limuna i bosiljkom. Prekrijte šarana spravljenim umakom, naribajte mozzarellu ili pospite parmezanom te pecite 5-7 min, sve dok se sir ne otopi. Ostaje vam samo pripremiti vaše nepce za uživanje.

3. Zdrava užina za male izbirljivce 

Panirana riba servirana uz svježe povrće je savršena opcija za djecu kao jednostavan i brz, ali nutritivno bogat i izbalansiran obrok. Još kada dolazi u obliku medaljona, djeca im neće moći odoljeti.   

Priprema 

Panona Mare FishNuggetse pripremite po želji – u pećnici, fritezi na vrući zrak ili na tavi bez prethodnog odmrzavanja. Kombinirajte ih s prilogom od povrća ili uz omiljene umake. Bez brige, očišćeni su od kostiju tako da i oni najmanji mogu u njima uživati. 

4. Savršeni snack za druženja i izlete 

Fishchips, bilo da je namijenjen za filmske večeri ili izlete u prirodi, pun je pogodak ako želite nešto zdravo i brzo za pripremu.

Priprema 

Panona Mare panirane trakice šarana jednostavno pripremite na tavi bez prethodnog odmrzavanja, dodajte im umak po želji i idealan snack je gotov! Mi kao umak predlažemo kiselo vrhnje začiniti sa soli, paprom, sokom limuna, sjeckanim biljem i maslinovim uljem te posipati crvenom paprikom. 

Nove panirane Panona Mare proizvode potražite u Super i Maxi Konzum, Interspar, Kaufland i KTC prodavaonicama diljem Hrvatske, a više informacija potražite na panonamare.com

Panona Mare – Riba koja odskače po svemu! 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Sonja i Natalija, žene koje ruše rodne stereotipe
PROMO

Sonja i Natalija, žene koje ruše rodne stereotipe

Posjetili smo dvije iznimne žene koje svakim danom ruše nametnuta rodna ograničenja i dokazuju istinsku snagu žena

Svi su pohrlili po ulaznice za "Progledaj srcem"
PROMO

Svi su pohrlili po ulaznice za "Progledaj srcem"

Duhovno-glazbeni spektakl godine okupit će najpopularnije izvođače duhovne glazbe u Areni Zagreb
"Um širi od neba": Kineski predsjednik Xi i francuska kultura
PROMO

"Um širi od neba": Kineski predsjednik Xi i francuska kultura

Svaki put kad kineski predsjednik Xi Jinping održi novogodišnji govor, njegove police u uredskom prostoru unutar kompleksa Zhongnanhai uvijek su proučavali znatiželjni knjiški crvi diljem zemlje i svijeta.