Obavijesti

Promo sadržaj

Upis pretplate HNK u Zagrebu s 30 posto popusta

Upis pretplate HNK u Zagrebu s 30 posto popusta

Upis pretplate za sezonu 2022./2023. Hrvatskoga narodnog kazališta u Zagrebu trajat će do 30. rujna a na preostala mjesta u III i IV kategoriji gledališta pretplata se može upisati s 30 posto popusta.

Popust se odnosi na Dramsku, Opernu i Baletnu pretplatu te na Popularnu pretplatu 9 o kojoj saznajte nešto više putem linka. 

Promo kod za popust: QZV30V

Svi pretplatnici sezone 2022./2023. ostvaruju pravo prvenstva pri kupnji ulaznice za popularni balet Orašar (jedna pretplata, jedna ulaznica) a cjenik te popis pretplata možete pogledati OVDJE.

Publiku očekuju i dva potpuno nova paketa pretplate. Po prvi put Hrvatsko narodno kazalište u Zagrebu uvodi pretplatu K-HNK kojom će publika moći vidjeti recentnu produkciju hrvatskoga glumišta kroz koprodukcije i razmjenu predstava s ostalim nacionalnim kazalištima u Republici Hrvatskoj. U novoj sezoni stavljamo naglasak i na obiteljske odlaske u kazalište, stoga je zagrebački HNK uveo posebnu pretplatu – Kazalište za obitelj. Pretplata Kazalište za obitelj osmišljena je kako bi se djeci i mladima približila umjetnost u cjelini te potaknulo roditelje da s djecom pogledaju neke od atraktivnih naslova prilagođenih za njihovu dob. Cijene karata za treću i svaku daljnju ulaznicu dodatno su snižene.

Ponovno nudimo i Europsku pretplatu, nakon stanke zbog pandemije, koju će zagrebački HNK provoditi sa SNG Mariborom kako bi hrvatska i slovenska publika imala prilike vidjeti najnovije produkcije naših kazališta. Europska pretplata uključuje i cijenu prijevoza do Slovenskog narodnog kazališta u Mariboru.

Blagajna za upis pretplate Radnim danom od 10 do 13 sati i od 16 do 19 sati Subotom od 10 do 13 sati

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Otvorena Mia poliklinika u Rijeci
PROMO

Otvorena Mia poliklinika u Rijeci

Stručnost i iskustvo Pronatal grupacije dostupni pacijentima iz Hrvatske, Slovenije i Italije

'Automobil  zapravo koristimo jedan sat na dan, a mjesečno nas stoji barem 500 eura'
PROMO

'Automobil zapravo koristimo jedan sat na dan, a mjesečno nas stoji barem 500 eura'

Među onima koji se, između ostalog, zalažu za stvaranje naprednih rješenja u području održive mobilnosti je i slovenska tvrtka Avant Car
Baby boom u Slavoniji i Podravini
PROMO

Baby boom u Slavoniji i Podravini

Već imaju jasličku, vrtićku i predškolsku grupu, a očekuju još dvadesetak prinova koje će dohraniti i pustiti u prirodu. U Dravskoj priči u Virovitičko-podravskoj županiji nikad nije dosadno