Obavijesti

Promo sadržaj

Upoznajte moćni trio najnovije Samsung Galaxy S22 serije pametnih telefona

Upoznajte moćni trio najnovije Samsung Galaxy S22 serije pametnih telefona
9

Od kamere, performansi do prepoznatljivog dizajna, nadmašio je sva očekivanja! Najmoćnije kamere s unaprijeđenim značajkama za obradu fotografije, ugrađena S Pen olovka, snažna baterija te smjeli i ekološki prihvatljiv dizajn

Nova zvijezda Samsung neba je Samsung Galaxy S22 linija pametnih telefona koji su po svojoj veličini i dizajnu unaprijeđena verzija obožavane Galaxy Note serije. Čini se da je ovaj put Samsung inspiraciju pronašao u svojoj prošlosti i odlučio ju pretvoriti u svijetlu budućnost. Nova serija povezuje najbolje značajke ranijih modela pametnih telefona, dodaje nove opcije i predstavlja pravi tehnološki iskorak: Samsung Galaxy S22, S22+ i Ultra.

Najmoćnije Samsung kamere do sada

Galaxy S22 serija pametnih telefona dolazi s najinteligentnijom Samsung kamerom ikad. Cijela serija donosi inovaciju - naprednu značajku Nightography koja omogućava snimanje oštrih, jasnih videozapisa i na prednjoj i na stražnjoj kameri, bez obzira snima li se danju ili noću. Tu je i Adaptive Pixel tehnologija koja propušta više svjetla, sjajno izvlači detalje i donosi živopisne boje. Samsung stručnjaci na stražnju su stranu postavili tri kamere na S22 i S22+: širokokutnu od 50MP, telefoto od 10MP i ultra široku kameru od 12MP te čak pet kamera na Galaxy Ultra za kreiranje kvalitetnijih  fotografija. Dodatne napredne Super Clear Glass leće ugrađene su u Galaxy S22 Ultra i pružaju glađe i jasnije noćne videozapise bez odsjaja.

Inače, upravo je videozapisima posvećen velik dio novih značajki. Auto Framing tehnologija omogućava da kamera  automatski fokusira osobe tijekom snimanja, bez obzira ima li ih jedan ili deset. Napredna VDIS tehnologija minimizira vibracije za glatke i oštre snimke u pokretu. A da sve što snimite možete dodatno „popeglati“, tu je Ekspert RAW aplikacija s nizom odličnih alata za doradu materijala.

Nevjerojatna snaga i performanse

Vrhunsku kameru prate i jednako sjajne performanse uređaja. Galaxy S22, S22+ i Ultra pametni telefoni donose inovativni 4nm procesor kojeg pokreće najnaprednija tehnologija. Velika količina memorije omogućuje im maksimalnu produktivnost i brz rad. Galaxy S22 Ultra dodatno pruža podršku za Wi-Fi 6E tehnologiju. To znači da korisnik može uživati u performansama bez ograničenja na svojim omiljenim aplikacijama – od gaminga, streaminga pa do obavljanja posla.

Svi uređaji opremljeni su čvrstim Dynamic AMOLED 2x zaslonima. Razlikuju se jedino veličinom. Galaxy S22 ima veličinu zaslona od 6,1 inča , S22+ ima 6,6 inča, a S22 Ultra 6,8 inča. Zasloni omogućavaju inteligentnu Vision Booster tehnologiju koja automatski prilagođava prikaz na zaslonu prema osvjetljenju u okruženju te dodatno poboljšava kontrast boja.

Odlična stavka je i dugotrajna baterija. Cijela serija uređaja omogućuje brzo punjenje od 25W , a modeli S22+ i Ultra dodatno su obogaćeni super brzim punjenjem od 45W pa nakon 10 minuta punjenja imaju snagu ekvivalentnu za snimanje više od 50 minuta video sadržaja.

Vizualno atraktivan i ekološki prihvatljiv dizajn

Ekološki najsvjesniji Samsung uređaji ikad, Galaxy S22 serija, izrađena je od održivih materijala. Reciklirani materijal se koristi u modulu zvučnika, unutarnjim dijelovima tipki za uključivanje/isključivanje te podešavanje glasnoće uređaja. Za pakiranje Galaxy S22 uređaja koristi se 100% reciklirani papir i zaštitna folija dobivena od reciklirane plastike. Svako kućište pametnog telefona sadrži UL certifikat što označava korištenje održivih materija.

Samsung je iskorak pokazao i u paleti boja koje nudi za ove modele. Odlučio je zadovoljiti ukuse onih koji preferiraju inovaciju, ali i ljubitelja klasike. Samsung je ponudio četiri boje u kojima dolaze Galaxy S22 uređaji: fantomsku crnu i bijelu, zelenu te ružičasto-zlatnu za S22 i S22+, odnosno tamnocrvenu za S22 Ultra.

Najnovija serija Samsung Galaxy S22 pravo je tehnološko čudo. Otkako je 9. veljače i službeno predstavljena, oduševljava sve redom. Više informacija ovih sjajnih uređaja možete pronaći na Samsung web stranici. Sada je i posebna prilika jer možete besplatno promotivno probati YouTube premium u trajanju od četiri mjeseca nakon aktivacije na jednom od Galaxy S22 uređaja.  Promotivno razdoblje traje do 1. ožujka 2023., a vrijedi samo za korisnike koji nisu pretplaćeni na uslugu. Više na: https://www.samsung.com/hr/offer/youtube-premium-promo-2021/

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Otvorena Mia poliklinika u Rijeci
PROMO

Otvorena Mia poliklinika u Rijeci

Stručnost i iskustvo Pronatal grupacije dostupni pacijentima iz Hrvatske, Slovenije i Italije

'Automobil  zapravo koristimo jedan sat na dan, a mjesečno nas stoji barem 500 eura'
PROMO

'Automobil zapravo koristimo jedan sat na dan, a mjesečno nas stoji barem 500 eura'

Među onima koji se, između ostalog, zalažu za stvaranje naprednih rješenja u području održive mobilnosti je i slovenska tvrtka Avant Car
Baby boom u Slavoniji i Podravini
PROMO

Baby boom u Slavoniji i Podravini

Već imaju jasličku, vrtićku i predškolsku grupu, a očekuju još dvadesetak prinova koje će dohraniti i pustiti u prirodu. U Dravskoj priči u Virovitičko-podravskoj županiji nikad nije dosadno