Obavijesti

Promo sadržaj

Upoznajte pomoćnike cool roditelja u sezoni gripe

Upoznajte pomoćnike cool roditelja u sezoni gripe
4

Pozdrav, cool roditelji! Jeste li umorni od toga da vam je dijete svaki drugi tjedan bolesno?

Izostaje li vaš mališan iz vrtića ili škole zbog česte prehlade i gripe? Opustite se i duboko udahnite! Nastavite čitati i pronađite neka cool rješenja koja ćemo rado predstaviti u ovom članku.

Ali prvo. Koji su glavni uzroci prehlade i gripe kod djece?

Prema dječjoj bolnici Stanford, većina djece će imati najmanje 6 do 8 prehlada godišnje. Djeca koja pohađaju vrtić imat će još i više. Također, veća je vjerojatnost da će djeca biti prehlađena tijekom jeseni i zime, kada je vrijeme hladnije i vlada sezona gripe. No, najdominantniji uzrok gripe i prehlade kod male djece je manja otpornost koju djeca imaju u odnosu na odrasle.

Svi znamo da se dječji imunološki sustav još uvijek razvija i da nije tako jak kao imunološki sustav odraslih. Nadalje, vlaga tijekom zimskih mjeseci opada, što prolaze u nosu čini sušima i povećava rizik od infekcije. I na kraju, ali ne i najmanje važno, škola ili vrtić su veliki super širitelji kada je u pitanju prehlada ili gripa.

Većina prehlada se lako širi kada su djeca u bliskom kontaktu. A u zatvorenim okruženjima vrtića najlakše se šire. Dakle, kada sve ove stvari uzmete u obzir, možete razumjeti zašto se vaše dijete šalje kući s visokom temperaturom i curenjem iz nosa. Ali postoje rješenja koja u tome mogu pomoći.

Father checking on small sick daughter lying in bed indoors at home.

4 prijedloga kako se lakše nositi s učestalim djetetovim prehladama

Da, prehlada i gripa su gotovo neizbježne. Posebno za malu djecu u vrtićima i školi. Međutim, postoji nekoliko stvari koje možete učiniti kako biste se nosili s čestim prehladama vašeg djeteta i svom djetetu olakšali prevladavanje nelagode i općih simptoma:

1. Prvo, pripazite na higijenu. I prehlada i gripa se prenose zrakom i bliskim kontaktom, stoga je važno održavati dobru higijenu vašeg djeteta. Pranje ruku je važno, a isto tako i dezinfekcija površina. Posljednje, ali svakako ne manje važno, pustite malo svježeg zraka u zatvorenim prostorijama. Često prozračivanje također je važno za stvaranje dobrog zdravlja i dobrobiti.

Mother and daughter washing hands

2. Radite na imunološkom sustavu djeteta. Nikada nije prerano za početak, ali podrška imunološkom sustavu vašeg djeteta tijekom boravka u vrtiću ili školskih mjeseci je neophodna. Zdrav imunološki sustav olakšat će prevenciju prehlade i ubrzati proces oporavka. Jedno od najboljih rješenja je dodatak bogat vitaminima i mineralima, koji može sadržavati LGG kulturu mikroorganizama. A onda dolazi kralj vitamina – vitamin D! Vitamin D je potreban za normalan rast i razvoj kostiju kod djece, te doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava djece. Pogotovo kada nema puno sunca. Pa, ako želite saznati više, Becutan Kids Vits Multiimmuno vrećice se javljaju na dužnost. Imaju ukusan okus naranče, pa nema sumnje da će ih vaše dijete voljeti.

3. Također je važno održavati dišne puteve čistima: prehlada često dolazi s curenjem iz nosa, ali ponekad je prisutna i njegova začepljenost. Dječji sprej za nos na bazi morske vode je prirodno i zdravo rješenje za to. Odlučite se za visokokvalitetan proizvod bez konzervansa. Ako ste zainteresirani, saznajte više o Becutan Kids Vits spreju za nos i cijeloj liniji na službenoj Becutan Kids Vits stranici. Isprobajte!

4. Djeca znaju biti izbirljiva u jelu ili imati odbojnost prema hrani. Mnoga današnja djeca također imaju alergije, a ponekad prehrambene navike vaše djece mogu biti izgubljena bitka. Sve to kao posljedicu može imati smanjeni unos mikronutrijenata neophodnih za normalan imunitet.

Ako vam ova situacija zvuči poznato, možda biste željeli isprobati Becutan Kids Vits B-complex tekući dodatak prehrani. Samo jedna mjerna žlica Becutan Kids Vits B-complex dnevno namijenjena je za podršku raznovrsne prehrane vašeg djeteta. Opremljen ukusnim okusom ananasa, sirup sadrži 7 vitamina B skupine.

Affectionate mother and son embracing at home.

„Mi pomažemo da žive zdravo, a vi da žive sretno!“

Becutan Kids Vits proizvodi su tu da uvelike olakšaju život svakom roditelju. Nije ni čudo što ih zovemo „Mali pomoćnici roditelja“. Ali slobodno posjetite stranicu Becutan Kids Vits ovdje. Tamo ćete pronaći informacije o svakom pojedinom proizvodu u Kids Vits liniji proizvoda. Marko, Kiko, Arči, Tomi i Leo rado će vas dočekati i odgovoriti na sva vaša pitanja.

Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje
PROMO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje

Gala peleti i briketi ekološka su rješenja za grijanje koja objedinjuju visoku učinkovitost, financijsku dostupnost te praktičnost za svakodnevnu uporabu. Cijeli proces proizvodnje Gala peleta je automatiziran

King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju
PROMO

King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju

Zagrebački shopping centar ostat će otvoren tijekom izvođenja radova čiji je završetak planiran za jesen 2025.
Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?
sadržaj donosi petrol

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?

Suočeni s intenzivnom konkurencijom na tržištu rada, poslodavci se nalaze pred jednim od najvećih izazova: kako privući i zadržati kvalitetne radnike?