Obavijesti

Promo sadržaj

Urnebesna komedija Genijalni umovi vas nagrađuje

Urnebesna komedija Genijalni umovi vas nagrađuje
4

Film Genijalni umovi temelji se na istinitoj priči i prati nevjerojatne pustolovine neočekivanog anti-heroja Davida Ghantta koji je uspješno izveo jednu od najvećih pljački u američkoj povijesti

Film Genijalni umovi temelji se na istinitoj priči i prati nevjerojatne pustolovine neočekivanog anti-heroja Davida Ghantta (Zach Galifianakis) koji je uspješno izveo jednu od najvećih pljački u američkoj povijesti. Nevolje su počele kad se David, vozač blindiranog kamiona za tvrtku Loomis Fargo, zaljubi u lijepu Kelly Campbell (Kristen Wiig) s kojom radi. Nakon što Kelly napusti svoj posao, počne nagovarati, potaknuta sitnim lopovom Steveom Chambersom (Owen Wilson), Davida da opljačkaju tvrtkin sef u gradu Charlotte, Sjevernoj Karolini.

Nakon što napune kombi s 17 milijuna ukradenih američkih dolara, David isporuči novac Chambersovoj bandi i bježi u Meksiko kako bi se sakrio od FBI-ja koji traže sumnjivce. Steve i njegova žena Michelle (Mary Elizabeth ellis) kupe veliku kuću s ukradenim novcem i pošalju nadobudnog plaćenog ubojicu Mikea McKinneyja (Jason Sudeikis) u Meksiko da ubije Davida. Jednom kad David otkrije da su ga izdali, vrati se u Sjevernu Karolinu kako bi spasio svoju ljubav i razotkrio Stevea kao osobu koja je osmislila cijelu pljačku.

U zabavnoj komediji glume Zach Galifianakis (The Hangover filmovi), Kristen Wiig (“Saturday Night Live,” Bridesmaids), Owen Wilson (Midnight in Paris, Zoolander) i Jason Sudeikis (“Saturday Night Live,” Horrible Bosses), kao i Devin Ratray, Kate McKinnon, Mary Elizabeth Ellis, Ken Marino, Leslie Jones, Jon Daly te Ross Kimball.

Redatelj Jared Hess, poznat po komedijama Napoleon Dynamite i Nacho Libre, kaže:  „Većina događaja u ovom filmu uistinu su se dogodili i to je sve toliko ludo i apsurdno da sam pomislio, ako uspijem sačuvati taj osjećaj u filmu, onda smo uspjeli snimiti dobar film.“

Urnebesnu komediju Genijalni umovi pogledajte već danas u CineStaru!

Troje najbržih osvaja 2 karte za film! Ulaznice se mogu iskoristiti u periodu od 10.10. do 13.10., u sljedećim kinima (BRANIMIR CENTAR, AVENUE MALL, ARENA IMAX®, VUKOVAR, SPLIT, RIJEKA, OSIJEK, MOSTAR, BIHAĆ)

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Slavimo Majčin dan: Osvojite nezaboravan vikend program za majke i kćeri!
NAGRADNI NATJEČAJ

Slavimo Majčin dan: Osvojite nezaboravan vikend program za majke i kćeri!

Darujemo čitateljice s programom Ženski vikend Hrvatskom/Women’s days by modniALMAnah! Napišite zašto baš vi i vaša mama trebate osvojiti ovaj vikend, a mi nagrađujemo tri najbolja odgovora.

Rekordan broj prijava za Kaufland školu voća i povrća
PROMO

Rekordan broj prijava za Kaufland školu voća i povrća

272 osnovne škole žele dobivati besplatno svježe voće i povrće iz Kauflanda
Cedevita pokrenula novu digitalnu platformu
PROMO

Cedevita pokrenula novu digitalnu platformu

Upoznajte CE svijet