Obavijesti

Promo sadržaj

Uživajte u zdravom zraku svog doma uz Hisense

Uživajte u zdravom zraku svog doma uz Hisense
3

Kada razmišljate o kvaliteti života u svom domu, vjerojatno prvo ne pomislite na zrak koji udišete. Kvaliteta zraka je neizbježno povezana s vašim zdravljem i osjećajem ugode.

Kako? Svjež zrak pomaže vam da se koncentrirate, savršena temperatura i vlažnost pružaju vam ugodnost, a zrak bez virusa štiti vaše zdravlje. Zato vam je potreban novi Hisense Wings Pro klima uređaj. 

Zahvaljujući Hisenseovoj inovativnoj Hi-Nanotehnologiji, zrak u vašem domu može biti bez štetnih virusa i bakterija, uključujući koronavirus. Razlika u kvaliteti zraka osjeti se uz pročišćavanje zraka, jer je savršeno vlažan i svjež. Štoviše, ne morate ručno postavljati temperaturu, jer se Hisense Wings Pro za to brine automatski. Zainteresirani? Upoznajte najnoviju tehnologiju koja će uskladiti način na koji razmišljate o klima uređajima. 

Empty room with a gray wall mockup, Background Grey Cement textu

Čist i zdrav zrak? Naravno.  

Hisense je razvio inovativnu Hi-Nanotehnologiju koja stvara ogromnu količinu pozitivnih i negativnih iona, do 1 milijun po cm3. Napadaju viruse i bakterije u zraku, deaktiviraju ih i na kraju pretvaraju u bezopasne molekule vode. Učinkovitost tehnologije dokazao je francuski Texcell laboratorij*, globalna organizacija za istraživanje koja je specijalizirana za virusno testiranje. Pokazali su da Hi-Nano može inhibirati koronavirus (SARS-CoV-2) za 93,54% u samo dva sata, jamči vam čist i zdrav zrak svaki dan. 

Ugodna atmosfera? Da. 

Samo jedan klik ste udaljeni od savršene temperature u svom domu. Zahvaljujući Smart načinu rada i dodatnim senzorima unutar daljinskog upravljača, klima uređaj automatski podešava najugodniju temperaturu u prostoriji, koristeći poseban 4D Auto sistem zakretanja kako bi se osigurala optimalna distribucija i protok hladnog ili toplog zraka kroz prostoriju u svim smjerovima. 

Blank,Horizontal,Poster,Frame,Mock,Up,In,Scandinavian,Style,Living

Jednostavan za instalaciju i korištenje? Da, definitivno. 

Budući da suvremeni kupci cijene jednostavna, ali učinkovita rješenja, instalacija i rad Hisense klima uređaja su praktični i jednostavni za korištenje. Povezivanjem klima uređaja s kućnim Wi-Fi-jem i preuzimanjem ConnectLife APP-a možete lako i inteligentno upravljati unutrašnjom klimom u vašem domu s bilo kojeg mjesta i u bilo koje vrijeme. 

Spremni za hladnu zimu? Apsolutno. 

Kada temperature padnu ispod nule zimi, performanse vanjske jedinice klima uređaja mogu biti ugrožene. Ali ne i Hisense Wings Pro, jer poseban električni grijač kućišta neprestano odleđuje kućište, održavajući njegove dobre performanse i dugotrajnu izdržljivost. Zahvaljujući snažnom niskotemperaturnom kapacitetu grijanja klima uređaja, možete uživati u toplini svog doma, čak i kada vanjske temperature dosegnu -22°C. 

Dakle, da li ste spremni promijeniti kvalitetu života kod kuće? Ulaganje u novi Hisense Wings Pro klima uređaj je ulaganje u vaše zdravlje, udobnost i dobrobit. Sve prednosti koje vam donosi novi klima uređaj pobliže pogledajte na hisense.com

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Zašto kupiti energetski učinkovit hladnjak?
PROMO

Zašto kupiti energetski učinkovit hladnjak?

Kad kupujemo novi kućanski uređaj, nadamo se i očekujemo da će trajati desetljećima. Ne samo zato što takva kupnja podrazumijeva veći trošak, već i kako bi se izbjeglo stvaranje elektroničkog otpada i onečišćenje planeta.

Njega zovu kad procuri: „Cijevi su stare, rade se ilegalne kanalizacije“
PROMO

Njega zovu kad procuri: „Cijevi su stare, rade se ilegalne kanalizacije“

Vlasnik hitnih intervencija za odštopavanje začepljenja otkriva u kakvom su stanju instalacije po hrvatskim kućanstvima
Trendovi u čišćenju doma
PROMO

Trendovi u čišćenju doma

Trendovi s kojima su nas upoznali TikTok i YouTube mogu pomoći da pronađete motivaciju za čišćenje svojeg doma. Možda vam se i svide pa postanu nova omiljena rutina kod kuće...