Obavijesti

Promo sadržaj

Vaša omiljena pekarnica otvorila je novu poslovnicu

Vaša omiljena pekarnica otvorila je novu poslovnicu
3

Vaša omiljena pekarnica otvorila je novu poslovnicu Pan – pek caffe u poslovnoj zoni grada Zagreba, na adresi Radnička cesta 1a

Pan-pek caffe tijekom cijelog dana svojim kupcima nudi ponudu omleta, hamburgera, čokoladnih croissant-a, kukuruznih klipića i ostalih visokokvalitetnih svježe pečenih proizvoda te asortiman brzih gotovih jela, tjestenina i juha za ručak. 

Naša nova poslovnica u Radničkoj cesti svojim kupcima nudi i  dnevno svježe proizvode kao što su: specijalne vrste kruha nastale dugotrajnom fermentacijom bez dodanog kvasca (beskvasni kruh), kruh Lovačka kora, kruh sa chia sjemenkama, kruh 7 polja, kukuruzni kruh, fina peciva, savijače , bureke, pizze, svježe sendviče, ukusne palačinke zapečene sa sirom i čokoladom, tortilje od piletine i tune te više vrsta svježih salata kao i kolača i torti  (zagrebačke kremšnite, čokoladne torte i dr).

U novouređenoj poslovnici korištenjem modernih i prirodnih materijala ugođaj konzumacije i kupnje prilagođen je potrebama kupaca.
Uz besplatan wifi, Pan-pek caffe također svojim kupcima nudi „loyalty“ uslugu putem koje kupac kod kupovine može sakupljati bodove te ostvariti dodatne popuste na ukupnu kupnju. 

U novoj poslovnici Radnička cesta 1a kao i u cijeloj mreži Pan Pek pekarnica uveden je i novi model bržeg i efikasnijeg načina plaćanja putem Visa, Maestro i Mastercard kartica.

Na dan otvorenja Pan-pek caffe  daruje svakog kupca prigodnim poklonom i  nagradnim kuponom od 20% popusta koji može iskoristiti na slijedećoj kupovini.

Dobar tek želi Vam Vaš Pan - pek

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Zašto kupiti energetski učinkovit hladnjak?
PROMO

Zašto kupiti energetski učinkovit hladnjak?

Kad kupujemo novi kućanski uređaj, nadamo se i očekujemo da će trajati desetljećima. Ne samo zato što takva kupnja podrazumijeva veći trošak, već i kako bi se izbjeglo stvaranje elektroničkog otpada i onečišćenje planeta.

Njega zovu kad procuri: „Cijevi su stare, rade se ilegalne kanalizacije“
PROMO

Njega zovu kad procuri: „Cijevi su stare, rade se ilegalne kanalizacije“

Vlasnik hitnih intervencija za odštopavanje začepljenja otkriva u kakvom su stanju instalacije po hrvatskim kućanstvima
Trendovi u čišćenju doma
PROMO

Trendovi u čišćenju doma

Trendovi s kojima su nas upoznali TikTok i YouTube mogu pomoći da pronađete motivaciju za čišćenje svojeg doma. Možda vam se i svide pa postanu nova omiljena rutina kod kuće...