Obavijesti

Promo sadržaj

Vegeta & Spirulina: Novi superfood začin za sva tvoja super jela

Vegeta & Spirulina: Novi superfood začin za sva tvoja super jela
2

Novi inovativni začin kombinacija je omiljene Vegete i modrozelene alge Spiruline, superfood namirnice koja pozitivno utječe na organizam

Vegeta & Spirulina novi je Podravkin superfood začin. Nastavak je originalne Vegete, omiljenog dodatka jelima svih generacija koji kao inspiracija već desetljećima služi kuhinjama diljem svijeta.

Osluškujući želje potrošača, Podravka je lansirala novi Vegeta & Spirulina začin, za sve one koji žele isprobati nešto novo i spremni su na nove kreativne izazove u kuhinji – jelima će dati potpuno novu dimenziju, savršen i zaokružen okus, egzotičnu zelenu boju te unijeti novu kreativnu energiju u pripremi jela. S ovom jedinstvenom kombinacijom bez straha se možeš okušati u pripremi nove vrste rižota, marinirati meso i tofu ili pripremiti najukusnije dipove za druženje s ekipom. Mogućnosti je bezbroj, a mašta tvoj jedini recept!

Vegeta & Spirulina jedinstven je superfood začin. Sadrži modrozelenu algu spirulinu, koja zbog svojih nutritivnih vrijednosti zasluženo nosi titulu superhrane 21. stoljeća, a u kombinaciji s Vegetom postat će tvoj super dodatak i kreativna inspiracija za sve kulinarske kreacije.

Vegeta djeluje u skladu s načelima održivosti i posebnu pozornost pridaje dobrobiti potrošača, okoliša i zajednice. Clean-label receptura, reciklabilna ambalaža, superfood sastojci, Vegan certifikat i održiva proizvodnja važni su elementi društveno odgovornog ponašanja koje primjenjuje Vegeta donoseći u kuhinje potrošača ovu jedinstvenu inovaciju.

Svoj novi omiljeni superfood začin na Vegeta način možeš očekivati uskoro na policama svog omiljenog dućana. U nekoliko trenutaka i uz samo jednu žličicu jedinstvenog začina tvoja će jela postati prava remek d(jela)!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Otvorena Mia poliklinika u Rijeci
PROMO

Otvorena Mia poliklinika u Rijeci

Stručnost i iskustvo Pronatal grupacije dostupni pacijentima iz Hrvatske, Slovenije i Italije

'Automobil  zapravo koristimo jedan sat na dan, a mjesečno nas stoji barem 500 eura'
PROMO

'Automobil zapravo koristimo jedan sat na dan, a mjesečno nas stoji barem 500 eura'

Među onima koji se, između ostalog, zalažu za stvaranje naprednih rješenja u području održive mobilnosti je i slovenska tvrtka Avant Car
Roditelji, ovo trebate znati o školskim putovanjima vaše djece
PROMO

Roditelji, ovo trebate znati o školskim putovanjima vaše djece

Digitalna transformacija turizma je nužna, pa i organizacija izleta i putovanja za mlade. Koji sve čimbenici pokreću putovanja generacije Z i zašto će od rujna biti sve drukčije u planiranju maturalnih putovanja, otkriva vlasnik agencije specijalizirane za školske izlete i maturalce