Obavijesti

Promo sadržaj

Video: Zaviri na ekskluzivni koncert o kojem se priča

Video: Zaviri na ekskluzivni koncert o kojem se priča
4

Privatan, a spektakularan. Tim riječima najbolje se može opisati sinoćnji nastup Danijele Martinović u dvorištu čakovečke obitelji u sklopu 'Koncerta u tvom domu' narodnog

Cijeli međimurski kraj danima je brujao o ekskluzivnom koncertu koji je osvojila Erna Treska Sorić za svoju obitelj i prijatelje. Susjedi, poznanici, prolaznici, svi koji su se sinoć zatekli u blizini zavirivali su preko ograde dvorišta, a diljem zemlje sve se uživo pratilo uz narodni i narodni TV.

Da će to biti koncert o kojem će se još dugo pričati bilo je jasno čim je stigla zvijezda večeri Danijela Martinović i izazvala val oduševljenja, a Erna tulum proglasila otvorenim. I jedinstveni koncert, u skladu s epidemiološkim mjerama, mogao je početi. Odlično raspoložena Danijela nizala je hitove, a rasplesana publika s njom je uglas pjevala do samoga kraja.

Neki su se, poput Erne, i izuli kako ih ništa ne bi sputavalo tijekom ove nezaboravne večeri.

'Ovo se događa samo jednom u životu i zato smo to trebali iskoristiti do kraja. Dobili smo uspomenu za cijeli život', poručila je Erna nakon koncerta koji je ujedno bio i party iznenađenja za njezinog oca koji je proslavio 60. rođendan.

'Nema boljeg slavlja za rođendan od ovoga. Danijela je bila nezaboravna', kratak i jasan bio je slavljenik Milan Treska.

I popularna Splićanka bila je puna dojmova.

'Bilo je zaista posebno i drugačije. Ovo je nadmašilo sva moja očekivanja i možda uopće ne bi bilo ludo da imamo turneju po dvorištima', ispričala je Danijela voditeljici Tatjani Jurić i otkrila da joj je ovo prvi nastup u nečijem dvorištu u životu.

Kada su se svjetla na improviziranoj pozornici ugasila Danijela se nastavila družiti s domaćinima, a nakon svega zadovoljstvo nije krio ni direktor narodnog Katijan Knok.

'Ovaj koncert, kao i oni u najvećim Arenama dokaz su da je narodni puno više od radija. Naši slušatelji uvijek su s nama, od playliste koju sami kroje, preko vrlo praćenih društvenih mreža i televizije, do humanitarnih akcija kojima se rado odazivaju. Mi im zauzvrat poklanjamo nezaboravna iskustva i najbolji radio.'

Prije ovog čakovečkog, u sklopu 'Koncerta u tvom domu' nastupali su Jelena Rozga, Nina Badrić, Petar Grašo i Severina.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?
PROMO

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?

Riječanin Luka Matković utrkivat će se protiv Maxa Verstappena na Player 0.0 globalnom finalu!
Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija
PROMO

Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija

Isprobali smo svrdlo s karbidnim vrhom. Iako ga na gradilištima od milja zovu čarobnim štapićem, riječ je o priboru kojeg se pribojava svaka armirano-betonska konstrukcija.