Obavijesti

Promo sadržaj

Villa Neretva zove na odmor iz snova uz vrhunski brudet i delicije od jegulja i žaba

Villa Neretva zove na odmor iz snova uz vrhunski brudet i  delicije od jegulja i žaba

Svim gostima hotela Restaurant Villa Neretva nudi se nezaboravno iskustvo – fotosafari kroz dolinu Neretve. Izlet kroz kanale rijeke Neretve prava je radost za oči i dušu. U ponudi je i berba mandarina...

Jeste li ikad probali jegulje, žabe ili možda neretvanski brudet? Znamo vrhunsku lokaciju. Tamo gdje se u smiraju dana stapaju opojni mirisi Neretve, mora i mandarina, a iz obližnjih močvara dopire kreket žaba i pjev ptica. Sve to vraća vjeru u ljepotu življenja. A upravo ondje, na magistralnoj cesti Opuzen-Metković nalazi se hotel restoran “Villa Neretva”
Osim u vrhunskim jelima, u restoranu ćete uživati i u ugodnom ambijentu za poslovne ručkove i večere, obiteljskim ručkovima i raznim obiteljskim proslavama. Organiziraju i sve vrste banketa, koktela, predavanja i sastanaka. 
Svim gostima hotela Restaurant Villa Neretva nudi se nezaboravno iskustvo – fotosafari kroz dolinu Neretve. Izlet kroz kanale rijeke Neretve prava je radost za vaše oči i dušu. 


Na izlazu iz jezera Kuti nalazi se još jedna značajka u ponudi – konoba “Neretvanska kuća – kraljica u srcu močvare, čudesno mjesto do kojeg možete doći samo autohtonim neretvanskim lađama dio je zaokružene turističke priče Hotel Restauranta “Villa Neretva”. U ponudi je i fotosafari deltom Neretve, jedinstven turistički doživljaj u kojem se goste vozi autohtonim neretvanskim lađama, od kojih su neke stare i100 godina, mjestima kojima su nekada plovili Iliri, Grci, Rimljani, a neretvanski gusari započinjali napade na neprijateljske galije. Zaplovite zato lađama i upoznajte draži jedne od posljednjih močvara na europskom tlu, njezinu floru i faunu, raznovrsnost ptica i tradicionalni način življenja.
U ponudi je I berba mandarina. Zlatna dolina i hrvatska Kalifornija su česti nazivi za dolinu Neretve zbog njezine iznimno bogate zemlje i zlatnožutih plodova mandarina na nepreglednim plantažama. U listopadu i studenome organizira se  jedinstvenu turističku manifestaciju – berba mandarina.
No, to nije sve. Rade i školu u prirodi. Školama nude atraktivne izlete u sklopu novog programa nazvanog Škola u prirodi. Sat zemljopisa, povijesti, biologije, ekologije… i sve to na lađi (tradicionalnom neretvanskom plovilu). U hotel – restaurantu Villa Neretva možete pronaći idealnu bazu za kajakaške pripreme: kvalitetan smještaj, posebna prehrana za sportaše, blizina rijeke Neretve, kao i siguran smještaj opreme – kajaka u našoj podzemnoj garaži.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet
PROMO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet

Tvrtka REHAU je i ove godine sudjelovala na jednom od najvećih sajmova industrije prozora i vrata, Fensterbau Frontale 2024 u Nürnbergu, u Njemačkoj

Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu
PROMO

Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu

Gastro stručnjak Mile Butorac iz prve ruke isprobao Pan-pekov recept za najukusnije pince
Toyota C-HR Plug-in Hybrid 220:  konceptni cestovni automobil, s dvojnim DNA kodom
PROMO

Toyota C-HR Plug-in Hybrid 220: konceptni cestovni automobil, s dvojnim DNA kodom

Toyota C-HR Plug-in Hybrid 220 omogućuje svakodnevne vožnje samo na struju s dosegom do 66 km u kombinaciji s učinkovitom Toyotinom hibridnom tehnologijom pete generacije