Obavijesti

Promo sadržaj

Osvoji skupocjene cipele kakve je nosila Carrie Bradshaw

Osvoji skupocjene cipele kakve je nosila Carrie Bradshaw
3

Nadolazeći blagdani za mnoge su, opravdano, najljepši dio godine. Okićeno božićno drvce, lampice, druženje s najdražim ljudima i puno, puno poklona. A kad smo kod poklona, imamo za tebe odličnu vijest. Vindija ti je ove godine pripremila odlično blagdansko iznenađenje - nagradni natječaj u kojemu će jedna sretnica osvojiti Jimmy Choo cipele! Da, dobro si pročitala! Riječ je o crvenim salonkama od brušene kože (broj 39) koje će se idealno uklopiti u sve blagdanske stylinge i upotpuniti baš svaku kombinaciju. Osim toga, imat ćeš odlično rješenje za nošenje "nečeg crvenog" za doček Nove godine. Ps. ne zaboravi staviti svoj profil na public!

Kako do njih? Vrlo jednostavno! Sve što trebaš napraviti je objaviti fotografiju svog omiljenog Freska smoothie jogurta na Instagram profilu uz hashtagove #svindijomdonagrade i #freskasmoothie. Najkreativniju fotku nagrađujemo!

Ukusan i hranjiv Freska Smoothie sadrži super zdrave kombinacije jogurta, voća, povrća i žitarica. Novi Freska Smoothie dolazi u prelijepoj kartonskoj boci, ekološki najodrživijem pakiranju na domaćem tržištu! Prava je vitaminska bomba s najviše voća na tržištu i stane u svaku torbicu za ukusno i zdravo osvježenje kada poželiš. I ono što je najbolje od svega, Freska Smoothie dolazi u genijalnim kombinacijama: kruške, banane, kivija i špinata; višnje, banane, nara i cikle; šljive, jabuke, smokve i zobi te ananasa, banane i kokosa.

Koji okus je tebi najdraži? Fotkaj ga i osvoji neodoljive Jimmy Choo cipele! Nagradni natječaj traje do 29. prosinca, a dan poslije proglasit ćemo pobjednicu koja će u novu godinu zakoračiti u novim cipelama. 
 

Pravila nagradnog natječaja

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

'Automobil  zapravo koristimo jedan sat na dan, a mjesečno nas stoji barem 500 eura'
PROMO

'Automobil zapravo koristimo jedan sat na dan, a mjesečno nas stoji barem 500 eura'

Među onima koji se, između ostalog, zalažu za stvaranje naprednih rješenja u području održive mobilnosti je i slovenska tvrtka Avant Car

Biraj limenku, opet i opet i opet!
PROMO

Biraj limenku, opet i opet i opet!

Svima draža ambalaža
Otvorena Mia poliklinika u Rijeci
PROMO

Otvorena Mia poliklinika u Rijeci

Stručnost i iskustvo Pronatal grupacije dostupni pacijentima iz Hrvatske, Slovenije i Italije