Obavijesti

Promo sadržaj

Visoko učilište Algebra organizira besplatne radionice za maturante

Visoko učilište Algebra organizira besplatne radionice za maturante
5

Odabir buduće karijere, izbor fakulteta i smjera studija na umu je svakog maturanta zainteresiranog za daljnje obrazovanje, pogotovo kada se bliže prvi ljetni rokovi mature. No, iako internet i mrežne stranice fakulteta obiluju informacijama, priče iz prve ruke i praktični primjeri još uvijek najbolje tumače čime se točno bave određena područja.

Praktičan rad, primjeri iz stvarnog života – sve potpuno besplatno

Visoko učilište Algebra i ovoga proljeća poziva sve zainteresirane maturante da se pridruže svojim kolegama na besplatnim dvodnevnim radionicama na čak sedam tema! U srijedu i četvrtak, 20. i 21. travnja, Algebrini voditelji studija, etablirani predavači, asistenti, alumni i studenti s maturantima će razgovarati o brojnim zanimljivostima iz svijeta digitalnog marketinga, etičkog hakiranja, 3D dizajna, programiranja mobilnih aplikacija za Android &iOS, razvoja računalnih igara, konstrukcije, apstrakcije, imaginacije i modelacije te televizijske video produkcije.

Zimske radionice Visokog učilišta Algebra

Radionice se održavaju uživo u prostorijama Algebrinog novouređenog kampusa na adresi Gradišćanska ulica 24 u Zagrebu. Radionice nikako nisu samo teorijske – sudionici će kroz interaktivna predavanja s predavačima raditi na stvarnim primjerima, prateći najnovije trendove industrije. Uz to, predavači nisu samo stručni teoretičari, već profesionalci koji rade na proizvodima koji se koriste u svakodnevnom životu.

Sadržaji radionica usmjereni na praksu i stvarne primjere

Na radionicama digitalnog marketinga maturanti će imati prilike upoznati se s radom najuspješnijih digitalnih stručnjaka koji će osobno držati predavanja i pokriti teme karijere u digitalnom marketingu, uspješnog web dizajna, psihologije ponašanja korisnika i korisničkog iskustva.

Radionice etičkog hakiranja predstavit će rad stručnjaka koji svojim radom upozoravaju na ozbiljne propuste u informatičkim sustavima te obraditi teme etičkog hakiranja, forenzike i računalnih mjera. U radionicama 3D dizajna maturanti će uroniti u osnove kreiranja 3D modela i struktura u dizajnu, dok će zainteresirani za Android &iOS otkriti osnovne i napredne aspekte programiranja mobilnih aplikacija za te sustave. U radionicama razvoja računalnih igara maturanti će dublje istražiti drugu, razvojnu stranu svijeta gaminga.

Zimske radionice Visokog učilišta Algebra

Uz sve navedeno, ove godine predstavljene su i dvije potpuno nove teme – konstrukcija, apstrakcija, imaginacija i modelacija koja će polaznicima pokazati kako crtačkim i slikarskim tehnikama stvarati različite motive, elemente u prostoru i brojne druge stvari, a radionica Televizijske video produkcije polaznicima će približiti „rad iza kulisa“ – kako korigirati, snimati, montirati i „streamati“ sadržaje!

Rok za prijave je ponedjeljak 11. travnja 2022., a prijaviti se možete na službenoj stranici Visokog učilišta Algebra gdje se može naći i više detalja o programima radionica te rasporedu aktivnosti.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?
PROMO

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?

Riječanin Luka Matković utrkivat će se protiv Maxa Verstappena na Player 0.0 globalnom finalu!
Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija
PROMO

Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija

Isprobali smo svrdlo s karbidnim vrhom. Iako ga na gradilištima od milja zovu čarobnim štapićem, riječ je o priboru kojeg se pribojava svaka armirano-betonska konstrukcija.