Promo sadržaj

Komentari 0

Visoko učilište Algebra organizira besplatne radionice za maturante

Visoko učilište Algebra organizira besplatne radionice za maturante

Odabir buduće karijere, izbor fakulteta i smjera studija na umu je svakog maturanta zainteresiranog za daljnje obrazovanje, pogotovo kada se bliže prvi ljetni rokovi mature. No, iako internet i mrežne stranice fakulteta obiluju informacijama, priče iz prve ruke i praktični primjeri još uvijek najbolje tumače čime se točno bave određena područja.

Praktičan rad, primjeri iz stvarnog života – sve potpuno besplatno

Visoko učilište Algebra i ovoga proljeća poziva sve zainteresirane maturante da se pridruže svojim kolegama na besplatnim dvodnevnim radionicama na čak sedam tema! U srijedu i četvrtak, 20. i 21. travnja, Algebrini voditelji studija, etablirani predavači, asistenti, alumni i studenti s maturantima će razgovarati o brojnim zanimljivostima iz svijeta digitalnog marketinga, etičkog hakiranja, 3D dizajna, programiranja mobilnih aplikacija za Android &iOS, razvoja računalnih igara, konstrukcije, apstrakcije, imaginacije i modelacije te televizijske video produkcije.

Zimske radionice Visokog učilišta Algebra

Radionice se održavaju uživo u prostorijama Algebrinog novouređenog kampusa na adresi Gradišćanska ulica 24 u Zagrebu. Radionice nikako nisu samo teorijske – sudionici će kroz interaktivna predavanja s predavačima raditi na stvarnim primjerima, prateći najnovije trendove industrije. Uz to, predavači nisu samo stručni teoretičari, već profesionalci koji rade na proizvodima koji se koriste u svakodnevnom životu.

Sadržaji radionica usmjereni na praksu i stvarne primjere

Na radionicama digitalnog marketinga maturanti će imati prilike upoznati se s radom najuspješnijih digitalnih stručnjaka koji će osobno držati predavanja i pokriti teme karijere u digitalnom marketingu, uspješnog web dizajna, psihologije ponašanja korisnika i korisničkog iskustva.

Radionice etičkog hakiranja predstavit će rad stručnjaka koji svojim radom upozoravaju na ozbiljne propuste u informatičkim sustavima te obraditi teme etičkog hakiranja, forenzike i računalnih mjera. U radionicama 3D dizajna maturanti će uroniti u osnove kreiranja 3D modela i struktura u dizajnu, dok će zainteresirani za Android &iOS otkriti osnovne i napredne aspekte programiranja mobilnih aplikacija za te sustave. U radionicama razvoja računalnih igara maturanti će dublje istražiti drugu, razvojnu stranu svijeta gaminga.

Zimske radionice Visokog učilišta Algebra

Uz sve navedeno, ove godine predstavljene su i dvije potpuno nove teme – konstrukcija, apstrakcija, imaginacija i modelacija koja će polaznicima pokazati kako crtačkim i slikarskim tehnikama stvarati različite motive, elemente u prostoru i brojne druge stvari, a radionica Televizijske video produkcije polaznicima će približiti „rad iza kulisa“ – kako korigirati, snimati, montirati i „streamati“ sadržaje!

Rok za prijave je ponedjeljak 11. travnja 2022., a prijaviti se možete na službenoj stranici Visokog učilišta Algebra gdje se može naći i više detalja o programima radionica te rasporedu aktivnosti.