Obavijesti

Promo sadržaj

VK JUG pun optimizma - početak natjecanja u LEN Ligi

VK JUG pun optimizma - početak natjecanja u LEN Ligi
1

Povodom početka natjecanja u LEN Ligi prvaka i prve utakmice protiv mađarskog Egera koja je na rasporedu u srijedu 30. studenog, organizirana je konferencija za novinare u prostorijama Kluba

Nazočne je pozdravio direktor kluba Ognjen Kržić, koji je u kratkom uvodu najavio susret, te najavio težak ritam utakmica koje očekuje momčad u prosincu, a potom riječ prepustio treneru Vjekoslavu Kobešćaku.
'Napokon kreće ono za što smo se pripremali. Eger je u odnosu na lani ostao bez Birosa, Szivosa i Zalankija, ali su došli centar-bek Decker i mladi Kovacs koji igra na lijevoj strani. S njima smo igrali na Final sixu i po mom sudu odigrali svoju najlošiju utakmicu', kazao je Kobešćak.

Kapetan momčadi Marko Bijač, oprezan je, ali i pun optimizma.
'Dosta dobro smo radili od početka priprema, i sad počinje ono pravo. Ispred nas je nekoliko pravih utakmica i poslastica. Sve lakše će biti odraditi uz pomoć publike za koju se nadam da će doći u velikom broju. Eger je zadnjih par godina u vrhu europskog vaterpola. Stranci, tri Srbina i Crnogorac, su im među boljim pojedincima, zatim reprezentativci Hosnyanszky, Harai, prvi centar, okosnica su momčadi. Jaki su individualno i već dugo vremena igraju skupa', kazao je Bijač.

Kobešćak se osvrnuo i na obveze koje Jugaše očekuju do kraja godine.

'Već u četvrtak idemo u Zagreb na turnir Kupa. Ako ne bude ozljeda i bolesti, a što je u ovo vrijeme običaj, onda se nadam kako možemo pokazati sve to što smo trenirali. Istina je da smo u Regionalnoj ligi upisali šest pobjeda, ali zadovoljan sam samo jednom utakmicom. Utakmica s Bresciom je vrhunac ne samo idućeg mjeseca, nego cijele sezone. Stiče se dojam  kako ćemo lagano osvojiti peti trofej, međutim, protivnik je u situaciji kao mi prošle sezone. Odličan momčad, klub, imaju širinu u vodi, a bez imperativa su te imaju vrlo lijepu priliku osvojiti euro trofej i to dobiti prvaka Europe u njegovom bazenu. S obzirom da se igra u Gružu, prednost je na našoj strani, ali čeka nas teška utakmica' zaključio jeKobešćak.

Utakmica  Jug CO - ZF Eger igra se u srijedu u 20,15 sati, a izravan prijenos možete pratiti na programu Arenasport 1.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Sportski centar Trnje okupio više od 1000 posjetitelja
PROMO

Sportski centar Trnje okupio više od 1000 posjetitelja

Sportsko – obiteljskim druženjem za praznik rada Crvena Kalina i Favbet Foundation razveselili brojne Ukrajince

Pravila nagradnog natječaja #daj2svrhu
NAGRADNI NATJEČAJ

Pravila nagradnog natječaja #daj2svrhu

Iskorištenim Podravkinim limenkama dajte drugu svrhu i pretvorite ih u posude za cvijeće, vaze, posude za olovke, lampe... Deset najkreativnijih natjecatelja Podravka nagrađuje poklon paketima.
Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste
SLAŽETE SE?

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste

Naravno, svaki horoskopski znak je 'pametan' na svoj način, ali kada je riječ o inteligenciji, duhovitosti i analitičkoj sposobnosti, ovo su horoskopski znakovi koji po mišljenju astrologa imaju najviše prednosti