Promo sadržaj

Komentari 0

Vodoinstalateri ne žele da znate za ovo jeftino rješenje

Vodoinstalateri ne žele da znate za ovo jeftino rješenje

Samostalno odčepite odvode bez kemikalija i skupih majstora!

Kad tad svi se nađemo u situaciji da nam se začepi odvod sudopera, umivaonika, kade ili WC školjke. Ovaj je problem obično praćen poplavama i odbojnim mirisom koji dopire iz odvodnih cijevi.

Iako postoje brojni načini za rješavanje ovih problema, ljudi ih se uglavnom pokušavaju riješiti kemijskim sredstvima ili tražeći stručnu pomoć vodoinstalatera na čiji dolazak ponekad morate čekati danima.

No, vodoinstalateri vam više neće trebati jer sada postoji mnogo bolje, učinkovitije i jeftinije rješenje pomoću kojeg ćete samostalno odčepiti odvode kade, umivaonika, sudopera ili toaleta, bez nereda i to u svega nekoliko trenutaka!

Sve što trebate napraviti jest naoružati se pravim alatom s kojim ćete postati samo svoj majstor i s lakoćom odčepiti svaki začepljeni odvod u vašem domu, u kupaonici ili kuhinji.

Radi bolje od bilo kojeg vodoinstalatera

Odvodi se mogu začepiti u bilo kojem domu i tu nema pravila. Znaju biti prava noćna mora. Kemijska sredstva koja vam prva dođu pod ruku u ovoj su situaciji djelomično učinkovita, ali mahom štetna, za vas i za odvodne cijevi.

Česta uporaba jakih kemijskih sredstava za čišćenje može dovesti do korozije i pucanja odvodnih cijevi. To je mnogo gore od začepljenog odvoda jer ćete morati obnoviti cjelokupan odvodni sustav, što može predstavljati veliki udarac za vaš budžet.

Ipak, sada postoji novo i potpuno jednostavno rješenje s kojim ćete odčepiti odvode bez jakih kemikalija. Ovo inovativno rješenje poznatije je pod nazivom Cloggsy.

Riječ je o malom uređaju, točnije visokotlačnom odčepljivaču odvoda, koji svojim izgledom podsjeća na dječji pištolj za vodu. Ali ne dajte da vas izgled zavara. Zahvaljujući ovom naizgled bezazlenom uređaju odčepit ćete sudopere i toalete jednostavnim povlačenjem okidača.

Kako je to moguće? Jednostavno! Uređaj radi na principu komprimiranog zraka koji koristi kako bi odčepio začepljene odvode bez uporabe bilo kakve vrste kemikalija.

Ne samo da će otpušiti odvode, već će vam pomoći uštedjeti gomilu novca koji biste dali vodoinstalateru za nekoliko minuta posla koji i sami možete obaviti.

Odvodi će biti očišćeni nakon samo jednog povlačenja okidača

Cloggsy je svestran i veoma učinkovit uređaj. Bez problema odčepljuje čak i teško začepljene odvode pune ostataka kose, hrane, papira i druge prljavštine.

Također, ovaj praktični visokotlačni odčepljivač možete koristiti na svim vrstama odvoda. Dolazi s četiri nastavka za odčepljivanje odvoda različitih veličina.

Pogodan je za korištenje na sudoperu ili odvodima u kupaonici poput WC školjke, kade, tuš kabine, umivaonika ili podnog odvoda.

Jednostavan je za uporabu i ne zahtijeva nikakvo predznanje ni iskustvo. Nećete čak morati ni zasukati rukave jer ćete pomoću ovog uređaja prije odčepiti odvode nego što ćete uspjeti podići rukave.

Sve što trebate napraviti jest postaviti jedan od četiri odgovarajuća nastavka na vrh odčepljivača i snažno ga fiksirati. Zatim je potrebno napumpati zrak jednostavnim povlačenjem potisne poluge nekoliko puta.

Kada ste sve to učinili, napunite vodom odvod kućanskog elementa koji je začepljen. Prije nego što pritisnete okidač, vrh nastavka stavite na ulazni dio odvoda. Nakon toga pritisnite okidač koji će velikom silinom u trenu potisnuti zrak i odčepiti začepljene odvode. Poslije toga, jednostavno podignite odčepljivač i voda će otići niz odvod.

Siguran za uporabu i ekološki prihvatljiv

Ovaj moćni visokotlačni odčepljivač odvoda potpuno je siguran za uporabu. U svom radu ne zahtijeva uporabu kemikalija koje mogu oštetiti odvode. Osim toga mogu ugroziti i vaše zdravlje. Mogu biti opasne za kožu, a osim toga ova kemijska sredstva ispuštaju i štetna isparenja koja nepotrebno udišete.

Cloggsy je u potpunosti ekološki prihvatljiv te vam ni na koji način ne može naškoditi. Stoga je pravi izbor kada je u pitanju alat za održavanje odvodnog sustava u vašem domu ili drugim objektima jer ga možete koristiti iznova, bez negativnog utjecaja.

Spremite se za pravo iznenađenje

Naručite svoj praktični odčepljivač s kojim ćete se samostalno i u svega nekoliko trenutaka riješiti začepljenih odvoda iz kojih dopire neopisiv smrad zbog kojeg se često sramite pred gostima.

Ako naručite danas, dobit ćete i posebni popust od nevjerojatnih 50 % koji smo samo za vas osigurali u razgovoru s distributerom.

NAPOMENA: Ponuda traje do ponoći ili do isteka zaliha. Zato požuri jer zalihe se tope velikom brzinom. Kliknite ovdje i ugrabite ovaj univerzalni odčepljivač i zaboravite začepljene odvode koji šire neugodne mirise.

Naručite Cloggsy već danas i imajte besprijekorno čiste odvode bez majstora i uporabe kemikalija!