Obavijesti

Promo sadržaj

Voliš slatko, a želiš brinuti i o svom zdravlju? Donosimo rješenja za sve slatkoljupce

Voliš slatko, a želiš brinuti i o svom zdravlju? Donosimo rješenja za sve slatkoljupce
3

Ako vas je privukao ovaj naslov vrlo vjerojatno smo u istom klubu, zajednici obožavatelja poslastica koji nerijetko i u noćnim satima posežu za desertom, naročito kada nitko ne gleda

Možda je vrijeme da si priznamo: sakrivati slatkiše od vlastitih ukućana kako sami ne bi ostali bez 'noćne doze' iz dana u dan postaje sve naporniji proces.

Na pitanje kako tome doskočiti odzvanja riječ samokontrola. Ipak, zar je i u ovo moderno doba baš sve samo na nama? Naravno da nije, horde stručnjaka rade na ovom problemu jer nas, obožavatelja slatkog, ima zaista jako puno. Trebamo se samo bolje informirati i nezdrave varijante, naročito one prepune dodanog šećera, zamijeniti onima boljima za zdravlje s mnoštvom dobrih ugljikohidrata koji će pružati energiju i tijekom najaktivnijih dana.

Na našem tržištu najveća zvijezda trenutno je Boom Box asortiman i, kako kažu, upravo su zbog nas slatkoljubaca u kratkom vremenu razvili proizvode bez dodanog šećera u čak četiri različite kategorije i time pokazali da zdravije varijante itekako mogu imati dobar okus.

Konstantnim upitima na društvenim mrežama praktički smo prisilili Boom Box da u kratkom roku kreira još novih verzija koje su praktične za konzumaciju tijekom cijelog dana. Novi čokoladni okusi zobene kaše i granola koje imaju okus kao svjetski najpoznatije slastice, trenutno su najveći hit!

Ipak, ove zobene kaše s lješnjakom i čokoladom ili one s čokoladom i kokosom u sebi nemaju dodanog šećera – kao i cjelokupan Boom Box asortiman. Osim za doručak, vrlo su praktično rješenje za međuobrok na poslu ili laganu večeru. Jednako kao i hrskava granola s bademom, kokosom, vanilijom i bijelom čokoladom, koja baš opasno izaziva zazubice.


Uz ovakav tandem okusa i tekstura, kome još trebaju dodani šećeri i umjetne arome? Zapravo, jedino što nam je trebalo je granola u manjem pakiranju, idealna kao brzi, nutritivno bogat obrok u hodu, dok je tradicionalno veliko pakiranje uvijek svima raspoloživo u kuhinji. Jednako tako, Boom Box tekući bestselleri, biljni napitci od badema i lješnjaka sada dolaze u praktičnom formatu od pola litre kako bi baš uvijek mogli biti pri ruci. Kada se kaše i granole pripremaju s pametnim napitcima, poput organskih Boom Box 100% biljnih napitaka u zanimljivim kombinacijama zobi s lješnjakom, bademom i kokosom – ovakvi zdravi obroci postaju još veća delicija koja će zadovoljiti i najzahtjevnija nepca.

Ne morate konzumirati velike količine dodanog šećera kako biste se zasladili. S Boom Boxom unosite više namirnica biljnog porijekla, a uživate jednako!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci
PROMO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci

JGL, vodeća farmaceutska kompanija u domaćem vlasništvu, oglasila je veći broj radnih mjesta na različitim pozicijama. To su: Operater pripreme materijala za proizvodnju, Operater u farmaceutskoj proizvodnji i Operater na poslovima čišćenja i dezinfekcije u sterilnoj proizvodnji.

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“
PROMO

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“

Ako vas more ljubavne, financijske, zdravstvene ili poslovne brige, znajte da je vidovnjakinja Sandra ovdje za vas! Bilo da ste u Hrvatskoj ili inozemstvu, Sandrinom „kirurški preciznom“ Daru vidovitosti neće promaknuti fini detalji iz vaše prošlosti, sadašnjosti i budućnosti!
Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir
PROMO

Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir

Ukoliko ste strastveni ljubitelj pokera i u potrazi za nezaboravnim turnirskim iskustvom, ne propustite priliku da se pridružite Elitnoj seriji Texas Hold’em Pokera u Grand Casinu Admiral!