Promo sadržaj

Komentari 0

Vraća se popularni Pavle Pikaso i poručuje – Najbolje je naše!

Vraća se popularni Pavle Pikaso i poručuje – Najbolje je naše!

Pikni 100% domaće meso! Hrvatske farme i domaća stočna hrana potrošačima jamče svježinu i vrhunsku kvalitetu PIK pakiranog svježeg mesa domaćeg podrijetla

Popularni Pavle Pikaso i ovog je puta oduševio obožavatelje novom zaraznom pjesmom, a umijeće pripreme mesa podijelio je uz tamburaše i neizbježan bećarac na krajnjem istoku zemlje, u Baranji. Ovaj put na meniju je svježe meso iz domaćeg uzgoja budući da PIK Vrbovec surađuje s više od 100 farmi u cijeloj Hrvatskoj, a iz hrvatskog uzgoja u PIK godišnje dolazi preko 350.000 svinja i 35.000 goveda. PIK Vrbovec je i najveći nositelj oznake „Meso hrvatskih farmi“ na hrvatskom tržištu crvenog mesa čime kompanija kontinuirano doprinosi razvoju domaćeg gospodarstva i proizvodnje. Najvažnije, potrošači mogu biti sigurni u vrhunsku kvalitetu, sigurnost i domaće podrijetlo proizvoda.

Jednako važno, PIK pakirano svježe meso ima dokazivu sljedivost, odnosno mogućnost utvrđivanja podrijetla svake sirovine od uzgoja do finalne proizvodnje. Farme s kojima PIK surađuje imaju objekte opremljene po najvišim svjetskim standardima, dok je proces proizvodnje pod stalnim nadzorom stručnih osoba. Lanac vrijednosti stočne proizvodnje započinje na plodnim baranjskim poljima, nastavlja se na farmama svinja i junadi, a završava proizvodnjom domaćeg mesa u strogo kontroliranim uvjetima. Tako se potrošačima jamči svježina i vrhunska kvaliteta jer sirovina koja je jučer bila na farmi, danas je u proizvodnji, a sutra će već biti na stolovima potrošača.

Kako se PIKaso proveo u prekrasnoj Baranji pogledajte u novom spotu.