Obavijesti

Promo sadržaj

Komentari 0

Vrijeme je za osvježenje: 5 ekonomičnih detalja koji će uljepšati svaku kupaonicu

Powered by Shopaj

Vrijeme je za osvježenje: 5 ekonomičnih detalja koji će uljepšati svaku kupaonicu

Mnogi godinama odgađaju obnovu kupaonice jer misle da će ih to financijski i psihički iscrpiti. Činjenica je da ne morate sve odjedanput promijeniti, krenite korak po korak i svako toliko dodajte svojoj kupaonici neki novi detalj

Došlo je vrijeme za preuređenje, odnosno obnovu kupaonice. Već vas od pomisli na to hvata jeza jer znate da renovacija uključuje pozamašne građevinske radove, ali i izdatke. Iako se to možda čini nemoguće, vaša kupaonica može zasjati i uz skroman budžet. Potrebno je samo malo mašte, razmišljanja izvan okvira i vremena.

1. Nove pločice ili čiste fuge

Kupaonske pločice prvo primijetimo u kupaonici, zbog čega mnogi ovaj detalj pomno biraju. S godinama se fuge između pločica znaju zaprljati, pa pločice ne izgledaju kao onog dana kad ste ih zalijepili. Ako ne dođe do oštećenja, kupaonske pločice mogu izdržati godinama, a da biste uštedjeti novac, s vremena na vrijeme očistite fuge.

Real,Photo,Of,A,Washbasin,On,A,Cupboard,In,A

Nekoliko je načina na koje možete obaviti čišćenje i poliranje fuga, između ostalog pomoću kutne brusilice BLACK&DECKER, koju možete nabaviti putem popularne stranice Shopaj.hr, na kojoj možete pronaći i ostale alate za svoj dom. Njezina snaga iznosi 750 W, ima 12.000 okretaja u praznom u minuti, a teška je samo 1,70 kg, što je čini laganom za rad. Nastavci ove brusilice osigurat će vam brzo i efikasno čišćenje, a vaša će kupaonica biti vidno osvježena. Ako je vaš pod u ovoj prostoriji od drva, imajte na umu kako biste ga trebali premazati zaštitnim emajlom.

2. Podno grijanje nije toliko skupo

Iako se na prvu čini skupo, podno grijanje zapravo je investicija u koju vrijedi uložiti. Mrežice za električno podno grijanje mogu se koristiti kao osnovno ili dodatno grijanje kupaonica, a na vama je da odlučite koja je opcija bolja za vas. Termofol infracrvena mrežica za podno grijanje je bez elektromagnetskih polja, što sprečava taloženje prašine na površini poda.

Floor,Heating,Woman,Walking,Barefoot,On,Hardwood,Floor,In,Winter

Jednostavna je za ugradnju, ekonomična i učinkovita, a istodobno je prijateljski naklonjena alergičarima te ljubiteljima čistoće i estetike. Ugradnja ne podiže razinu poda te je osiguran najveći stupanj zaštite od požara. Mrežica pruža ugodan osjećaj toplog poda, a dostupna je putem stranice s najboljom ponudom po odličnoj cijeni.

3. Unesite svježinu u prostor

Osim vizualnog dojma, u ovoj prostoriji našeg doma miris je jednako važan. Najčešći problem u kupaonicama jest neugodan miris koji se širi iz nepravilno ugrađenog podnog slivnika. Protumirisni uložak za sifon sprečava neugodne mirise koji prolaze kroz rešetku sifona i vraćanje sanitarne vode u kupaonicu. U suhom sifonu voda ne stoji, poklopac ne dopušta prolazak mirisa, a omogućuje nesmetan prolazak vode.

Reed,Air,Freshener,And,Houseplant,On,Counter,In,Bathroom

U samo nekoliko koraka možete ugraditi protumirisni uložak za podni slivnik tako da iz postavljenog podnog slivnika izbacite ugrađeni lijevak i na njegovo mjesto postavite protumirisni uložak. Za općenito dobar miris u ovoj prostoriji, osim osvježivača zraka, možete iskoristiti trik s vatom, na koju stavite nekoliko kapljica eteričnog ulja te je smjestite ispod posude u kanti za smeće.

4. 'Nakit' kupaonice poboljšava izgled

Ručke, šipke i držači smatraju se nakitom u kupaonici. Isto kao što ogrlica podiže cjelokupni outfita, tako kupaonski ''nakit'' može uvelike pridonijeti boljem izgledu kupaonice. Kupnja i ugradnja novih kupaonskih ormarića može biti skupa. Mnogo lakši i pristupačniji način da oživite postojeće ormare je da uklonite stare ručkice i zamijenite ih novim.

Modern,Bathroom,Interior

Ako trebate probušiti nove rupe ili odviti ručke, neka vam se pri ruci nađe aku bušilica-odvijač BLACK&DECKER. Snaga i brzina ovog alata omogućuju vam bušenje drva, metala i betona. Prilikom korištenja LED radna svjetlost osvjetljava radno područje, a njezina meka drška pruža udobnost. Svakako nabavite i nove šipke ili držače za ručnike, a košarice za organizaciju proizvoda i kozmetike napravit će više prostora i osigurati urednost u kupaonici.

5. Kupaonska miješalica kao 'točka na i'

Miješalice ili pipe detalji su koji itekako utječu na ukupan izgled kupaonice. S obzirom na to da je riječ o potrošnome materijalu, ove bi se stvari trebale promijeniti s vremena na vrijeme. Zahvaljujući novom dizajnu pipa, za ovaj posao ne morate zvati vodoinstalatera nego vam u pomoć mogu priskočiti sustanari, tražilica na Googleu ili YouTube.

SHOPAJ24 novo je središnje mjesto sa svime što vam treba i što će vam ikad trebati - od igle do lokomotive. Proizvodi po najboljim cijenama lako se pretražuju po kategorijama i lokacijama, a registracija nije potrebna. Ne gubite dragocjeno vrijeme, posjetite portal s najboljim ponudama!

Powered by Shopaj

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0
VIDEO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci
PROMO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci

JGL, vodeća farmaceutska kompanija u domaćem vlasništvu, oglasila je veći broj radnih mjesta na različitim pozicijama. To su: Operater pripreme materijala za proizvodnju, Operater u farmaceutskoj proizvodnji i Operater na poslovima čišćenja i dezinfekcije u sterilnoj proizvodnji.

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“
PROMO

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“

Ako vas more ljubavne, financijske, zdravstvene ili poslovne brige, znajte da je vidovnjakinja Sandra ovdje za vas! Bilo da ste u Hrvatskoj ili inozemstvu, Sandrinom „kirurški preciznom“ Daru vidovitosti neće promaknuti fini detalji iz vaše prošlosti, sadašnjosti i budućnosti!
Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir
PROMO

Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir

Ukoliko ste strastveni ljubitelj pokera i u potrazi za nezaboravnim turnirskim iskustvom, ne propustite priliku da se pridružite Elitnoj seriji Texas Hold’em Pokera u Grand Casinu Admiral!