Obavijesti

Promo sadržaj

What’s your name? Sophie? Rosie? Zoie?

What’s your name? Sophie? Rosie? Zoie?
4

Ljeto. Visoke temperature i neko posebno uzbuđenje u zraku. Vrijeme potrage za savšenim osvježenjem. Vrijeme novih poznanstava

HERCEGOVINA VINO Vas želi upoznati s najnovijom linijom What’s your name? S ponosom Vam predstavljaju pravo osvježenje na vinskom tržištu, Sophie frizzante vino te Rosie & Zoie wine coctails. Rođene su u Mostaru, na obalama rijeke Neretve.

Prva je stigla najozbiljnija, Sophie (frizzante vino), elegantna, lepršava i mirisna , uvijek u društvu najboljih, savršena za duge ljetne večeri. Sa Sophie možete plesati u elegantnim odijelima, voditi ozbiljne razgovore i ići na piknike. Vino frizzante proizvedeno prirodnim postupkom, tj. alkoholnim vrenjem mladog slatkog vina nazivamo biser vino.

Vinski kokteli, Rosie s okusom divlje ruže i Zoie s okusom bazge i limuna, su razigrane i osvježavajuće, idealne za partijanja, klubove i plažu. Sophie ima 9% alc., taman dovoljno da je dolazeće mlađe sestre Rosie & Zoie sa 7% alc. istinski poštuju.

U vrućim ljetnim danima pružit će Vam novi i drugačiji osjećaj svježine. Ova pjenušava magija, novost na hrvatskom tržištu, zasigurno će biti ovosezonski bestseler. Rashladite se uz Sophie, Rosie& Zoie i otkrit ćete da ljeto može biti tako osvježavajuće.

Za savršene ljetne trenutke potreban je prijatelj (ali pravi!), vjerni saveznik u ljetnim avanturama. Sophie, Rosie & Zoie su svestrane, idealno su društvo za doručak, ručak i večeru. Savršen su pratilac u toplim ljetnim noćima. Odlično se uklapaju u društvo dobrih prijatelja, obitelji i neobičnih poznanstava. Osvojit će Vaša nepca i Vaša srca.

Sophie vino frizzante i Rosie & Zoie vinski kokteli dostupni su na policama u najbližim Konzum, Interspar, Plodine i KTC prodavaonicama.

Naše ljeto se zove Sophie.

What’s your name?

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona
PROMO

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona

Ana Lokas imenovana je novom predsjednicom Uprave Tifona. S više od dva desetljeća snažnog iskustva u financijskim i poslovnim sektorima, u svoju novu ulogu na čelu tvrtke donosi bogatu stručnost i dokazano iskustvo u vodstvu.

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje
PROMO

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje

Očuvanje mentalnog zdravlja istaknuta je tema u današnjem užurbanom i stresnom suvremenom svijetu. Svakodnevno suočavanje sa izazovnim situacijama i zanemarivanje mentalnog i fizičkog zdravlja mogu imati ozbiljne dugoročne posljedice.
Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana
PROMO

Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana

Grupa Petrol u 2024. planira čistu poslovnu dobit u iznosu od 156,5 milijuna eura