Obavijesti

Promo sadržaj

Wienerberger predstavlja sva rješenja za brzu gradnju

Wienerberger predstavlja sva rješenja za brzu gradnju
2

Linije proizvoda za besprijekoran dom!

U brzom i dinamičnom svijetu, svaka minuta ima svoju vrijednost. To se posebno odnosi na građevinske projekte, gdje brzina gradnje može donijeti brojne prednosti, kako za izvođače radova, tako i za krajnje korisnike. Wienerberger, vodeći proizvođač građevinskih proizvoda, kontinuirano istražuje i razvija rješenja koja ne samo da štede vrijeme, već i postavljaju standarde kvalitete i održivosti te predstavlja ključna rješenja koja će revolucionarizirati način na koji se gradi.

Brzina gradnje direktno utječe na troškove gradnje, posebice na troškove radne snage koji su danas znatno veći u odnosu na prethodnih par godina. Također, manji su troškovi opreme i iznajmljenih strojeva pa gradnja koja se završi ranije, često rezultira značajnim uštedama. Što prije višestambena zgrada ili obiteljska kuća bude završena, vlasnici i/ili stanari mogu se brže useliti, a to, ne samo da pruža emocionalnu satisfakciju vlasnicima, već i smanjuje troškove najma. Brzina ne znači kompromis u kvaliteti ako se koriste prava rješenja za gradnju pa korištenjem kvalitetnih materijala i modernih tehnologija moguće je postići visoke standarde kvalitete u znatno kraćem vremenskom roku.

Porotherm Profi i IZO Profi opeka

U današnjem svijetu građevine, gdje se svaka minuta na gradilištu broji, izbor materijala koji optimizira brzinu gradnje bez kompromisa u kvaliteti postaje ključan. Porotherm Profi i IZO Profi opeka, sa svojim inovativnim karakteristikama, upravo pružaju takvo rješenje. Jamče čak dvostruko bržu gradnju u odnosu na klasično zidanje i to bez upotrebe morta. Ako se tome pridoda činjenica da kod Porotherm IZO Profi opeke punjene kamenom vunom nisu potrebni nikakvi dodatni slojevi toplinske izolacije, tada se zaista govori o revoluciji u brzini gradnje. Ova rješenja smanjit će broj potrebnih radnika na gradilištu te značajno ubrzati završavanje projekta. Porotherm IZO Profi opeka, posebno, dolazi s poboljšanim izolacijskim svojstvima, čineći zgrade energetski učinkovitijima i doprinoseći smanjenju troškova grijanja i hlađenja. Porotherm Profi i IZO Profi opeka nastaje kroz ekološki osviještene proizvodne procese, čime se osigurava znatno manji utjecaj na okoliš u odnosu na druga rješenja.

Dokazana kvaliteta Tondach krovnih sustava

Velik, funkcionalan i prekrasan! Ovo su samo neke od izvrsnih karakteristika Tondach crjepova koji će utjecati na brzinu gradnje. Zbog svoje veće veličine, ovaj crijep pokriva veću površinu krova s manje komada, što omogućuje brže i jednostavnije postavljanje. Dok tradicionalni crijep može izgledati fragmentirano zbog manjih komada, Tondach crijep velikih formata pruža glatkiji, moderniji izgled

krovu, čineći ga vizualno privlačnijim. Keramička i dodatna oprema sveobuhvatna su vrhunska rješenja za krov koja se koriste i kod novogradnje, ali i sanacije krova. Ovi proizvodi izuzetno su važni kod svakog krova jer omogućuju maksimalnu zaštitu vašeg doma, a funkcionalno djeluju kao peta fasada. Osim dodatne količine svjetlosti u prostoru, ugradnjom Tondach krovnih prozora štitite svoje zdravlje jer je istraživanjima dokazano kako dnevna svjetlost povoljno utječe na fizičko, fiziološko i psihičko zdravlje ljudi.

Wienerberger Leadax Roov inovativno rješenje za ravne krovove

Ako ste se pak odlučili za ravne krovove, Wienerberger predstavlja inovativno rješenje od 100% recikliranih materijala! U današnje vrijeme, kada je ekološka svijest na vrhuncu, industrija građevinskih materijala suočava se s izazovom pružanja rješenja koja su jednako održiva koliko su i učinkovita. Novo rješenje za hidroizolaciju ravnih krovova na tržištu je Wienerberger Leadax Roov krovna membrana. Umjesto varenja vrućim zrakom, kod ove krovne folije se spojevi izvode hladnim lijepljenjem što donosi i do 50% bržu ugradnju u odnosu na klasična rješenja. Pored toga, obrada folije je jednostavna, a kvaliteta zagarantirana životnim vijekom i do 50 godina. I ono najvažnije – savršena hidroizolacijska svojstva Wienerberger Leadax Roov krovne folije omogućit će izvedbu svih vrsta ravnih krovova – od prirodno bijele boje krova bez ikakvih završnih slojeva, preko balastnih krovova pa sve do zelenih prohodnih krovova.

Wienerberger razumije potrebe modernih građevinskih projekata. S njihovim proizvodima osiguravate brzinu, kvalitetu i održivost. Bez obzira na to gradite li kuću, poslovni prostor ili stambenu zgradu, Wienerberger ima rješenje za vas. Za više informacija, posjetite službenu web stranicu Wienerberger Hrvatska - vodeći proizvođač opeke (cigle) i crijepa.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje
PROMO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje

Gala peleti i briketi ekološka su rješenja za grijanje koja objedinjuju visoku učinkovitost, financijsku dostupnost te praktičnost za svakodnevnu uporabu. Cijeli proces proizvodnje Gala peleta je automatiziran

Kvalitetna stakla ključ su vrlo dobro izolirane kuće - kako ih odabrati i ne pogriješiti
Birajte najbolje

Kvalitetna stakla ključ su vrlo dobro izolirane kuće - kako ih odabrati i ne pogriješiti

Važno je odabrati kvalitetna stakla s dobrim sposobnostima zadržavanja topline i zvučne izolacije, odnosno osigurati adekvatno održavanje topline unutar prostorija. Izolacija ovisi o materijalu od kojeg je prozor napravljen
Ulazna vrata pravo su ogledalo svakog doma. Kako ih odabrati?
BIRAJTE KVALITETU

Ulazna vrata pravo su ogledalo svakog doma. Kako ih odabrati?

Drveno-aluminijska vrata najbolje su rješenje za zadovoljenje sigurnosnih, estetskih i toplinskih potreba. U izolacijskom smislu, drvo je dobar izolator, a aluminij je vodič topline...