Obavijesti

Promo sadržaj

Yammat FM preselio na novu lokaciju

Yammat FM preselio na novu lokaciju
10

Nakon punih 9 godina emitiranja, Yammat FM - radio za drugo stanje svijesti, od početka ožujka emitira program s nove lokacije u Ulici Franje Račkoga 10.

Yammat je s emitiranjem započeo 2015. godine u Laubi nakon čega se preselio u centar grada, u Tkalčićevu 88, no sada je napokon dobio trajni dom u prostorima koje je arhitektonski osmislila Maja Tedeschi.

Prostor oblikovanjem reminiscira drvenu muzičku kutiju ili unutrašnjost drvenog instrumenta, a svojom glavnom porukom - „Vizualni Radio“, prolaznicima otvoreno nudi izravan pogled u stvaranje radijskog programa. Spajajući tako audio i vizualno, Yammat širi prostor boljeg razumijevanja i komunikacije sa starim i novim slušateljima na frekvenciji 102.5 FM.

Yammat u svom novom domu jedan je od tehnološki najmodernijih medijskih prostora – tu su četiri studija od kojih se posebno ističe najveći studio koji je dobio ime po osnivaču Yammata Alenu Balenu.

Od samoga početka Yammat se programski nametnuo kao radio izvan standardnih formata, radio koji emitira vrhunsku glazbu svih stilova te vraća kvalitetan govorni sadržaj u prvi plan.

Nevezano za zagrebačku adresu, lokacija s koje je emitirao mijenjala se često - na 102,5 prenosio se puls mnogih hrvatskih gradova (Osijek, Rijeka, Pula, Motovun, Poreč, Zadar, Šibenik, Split, Dubrovnik, Rab), ali i najvećih svjetskih metropola (Berlin, London, Prag, Milano, Stockholm, Amsterdam, Lisabon, Pariz, Kopenhagen, Napulj, Beč, Budimpešta, Ljubljana, Beograd).

Novim prostorom teži se ne samo novim programskim mogućnostima već i obogaćenju kulturnog dijela života Zagreba i živosti zagrebačkih ulica. Otvoren za komunikaciju prema svima, Yammat će u Studiju Alen Balen moći primiti i do trideset posjetitelja, koji će uživo moći pratiti radijski program a DJ setovi, nastupi bendova i autora koje voli Yammatova publika, razgovori gostiju o temama vezanima za Zagreb, umjetnost, kulturu, ekologiju, politiku i društvo u cijelosti dobit će novu dimenziju.

Osim toga, ukomponirana uz novi Yammatov dom, nalazi se i nova, peta lokacija Ziggy's Coffee, serious street coffee koncepta.

Yammat se konceptom proširio i na koncertnu djelatnost, te iza sebe ima 5 nevjerojatno uspješnih YAMMATOVA na kojima su gostovali Marc Almond, ABC u pratnji simfonijskog orkestra pod ravnanjem oskarovke Anne Dudley, The Cardigans, Johnny Marr, Heaven 17, The Pretenders, i dva nezaboravna ljetna izdanja uz domaće izvođače Pips, Chips & Videoclips, Mayales, JINX, Nipplepeople, Natali Dizdar, i švedskog DJ-a Opolopo. Prije dvije godine u bliskoj suradnji s Tvrđavom kulture Šibenik dogodio se prvi u nizu željenih koncerata „Yammat loves … „ sa Jackom Savorettijem.

Yammat u novom prostoru i s novim programskim sadržajima, s muzikom koja se ne dijeli po žanrovima, eklektičan i, kao uvijek, otvoren za različitosti. Jednostavno - radio za drugo stanje svijesti.

Yammat - najbolje od jučer, najzanimljivije od danas i najuzbudljivije od radijskog sutra.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Popularni svadbeni bend, Grupa Profeel & Tulumbus napravili spektakal u Zagorju
PROMO

Popularni svadbeni bend, Grupa Profeel & Tulumbus napravili spektakal u Zagorju

Nadaleko poznati najtraženiji svadbeni bend, Grupa Profeel, prošlog vikenda, uoči svadbene sezone predstavio je novitet na zagorskim cestama. Točnije, u sudjelovanju sa ’ Tulumbus-om’ pripremili su spektakal kakav se rijetko viđa

Andi Idrizi i Luigi Šalov među 250 boraca na hrvatskom castingu za HELL Boxing Kings
PROMO

Andi Idrizi i Luigi Šalov među 250 boraca na hrvatskom castingu za HELL Boxing Kings

Boksačke kvalifikacije u Zagrebu za milijunski nagradni fond
The Fall Guy - novi film Davida Leitcha spaja zvijezde ovoljetnih hitova Barbie i Oppenheimer
PROMO

The Fall Guy - novi film Davida Leitcha spaja zvijezde ovoljetnih hitova Barbie i Oppenheimer

Kaskader, novi film Davida Leitcha, spaja zvijezde ovoljetnih hitova Barbie i Oppenheimer – Ryana Goslinga i Emily Blunt.