Obavijesti

Promo sadržaj

Za šesti rođendan Fun Parka Biograd čeka vas pravi maraton zabave!

Za šesti rođendan Fun Parka Biograd čeka vas pravi maraton zabave!
8

Dva dana slavlja sa brojnom tematskom ekipom, limenim orkestrom, paradom maskota, glazbenim talent showom, brojnim natjecanjima i vatrometom prava su pozivnica za odličan provod!

Naš najveći tematski park Fun park Biograd slavi svoj šesti rođendan uz veliku feštu koja će uključiti brojnu ekipu i slaviti će se dva dana 2.i 3.8 .2022! Parada maskota kao pravi karneval, uz brojna natjecanja, ples, pjesmu koncert, mađioničarske trikove, glazbeni talent show zaokružene vatrometnom čarolijom na kraju,  zasigurno su prava pozivnica na rođendansko slavlje. Kad se još  tome pridodaju atrakcije koje će ubaciti u petu brzinu slavljeničke atmosfere, možemo slobodno reći da vas čeka bogat rođendanski program.  

Dobitnik „Zlatnog ponija“  svjetskog priznanja kao svojevrsnog Oscara u kategorijama zabavnih parkova, Fun park Biograd uz brojne pustolovine na atrakcijama svoju ponudu obogatio je tematskim i zabavnim partijima. Ove godine najavljeno je proširivanje i spajanje zabavne tematske cjeline sa vodenim dijelom i jedinstvenu zabavnu cjelinu na ovim prostorima! I kako centru zabave i priliči za svoj rođendan pozvao je cijelu vojsku zabavne ekipe i pripremio slavljenički paket pun bogatog zabavnog sadržaja.  

Rođendanskom partiju pridružiti će se svi tematski junaci koji vas zabavljaju tokom sezone. Uz svemirske, junake transformere, kauboje, pirate, dino ekipu, mađioničarske trikove i domaćicu Funny budite dio najboljeg rođendanskog slavlja na obali. Tematski junaci Fun Parka Biograd spojit će se u veselu paradu uz limeni orkestar Pirovac i promarširati parkom uz puno plesa i dobre zabave. Uz sve to čekaju vas brojna natjecanja, tombola i koncert i glazbeni talent show. Ohrabrite se i pokažite svoj glazbeni talent jer svi sudionici od Fun Parka Biograd dobiti će poklon. I ova rođendanska tombola imati će primamljive nagrade, a glavna nagrada biti će dron.   

Atrakcije će ubaciti u slavljeničku brzinu, a parkom će već od 16 sati paralelno s njima teći program sa tematskim junacima, plesom, tombolom, popularnim pjenjakom i natjecanjima na kojima mogu sudjelovati svi uzrasti. Ovoga puta na rođendanskom slavlju svi ljubitelji nepopularnijeg sporta - nogometa mogu se okušati u pucanju penala.  

I što je rođendan ovakvog centra zabave  bez slavljeničkog vatrometa na kraju? Kao svjetlosni šlag ove rođendanske zabave ekipa iz Mirnovca ukrasit će nebom nad parkom i zaokružiti ovaj rođendanski provod sa pravom vatrometom čarolijom.  

6. ROĐENDAN FUN PARKA 

02.08.2022. 

16.00 OTVORENJE PARKA BOMBONI I BALONI 
17.00 SLIKANJE SA MASKOTAMA 
18.30 PJENA PARTY 
19.30 NATJECANJE U PENALIMA  
20.30. PARADA MASKOTAMA  
21.00 GLAZBENI TALENT SHOW  
22.00 TOMBOLA  

03.08.2022.  

16.00 OTVORENJE PARKA BOMBONI I BALONI 
17.00 SLIKANJE SA MASKOTAMA 
18.30 PJENA PARTY 
19.30 MAĐIONIČAR CASPER  
20.30. PARADA LIMENE GLAZBE SA MASKOTAMA  
21.00 KONCERT GRUPE Rockatansky band  
22.00 TOMBOLA I NASTAVAK KONCERTA 
22.30 VATROMET  

U srcu sezone čeka vas pravi rođendanski maraton, stoga opremite se dobrim raspoloženjem i krenite na rođendanski party za pamćenje.  

I nakon rođendanskog slavlja  posjetitelji će uz popratni program svake srijede moći uživati u vatrometnim showovima.  

Ulaznice

Radno vrijeme

Link

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona
PROMO

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona

Ana Lokas imenovana je novom predsjednicom Uprave Tifona. S više od dva desetljeća snažnog iskustva u financijskim i poslovnim sektorima, u svoju novu ulogu na čelu tvrtke donosi bogatu stručnost i dokazano iskustvo u vodstvu.

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje
PROMO

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje

Očuvanje mentalnog zdravlja istaknuta je tema u današnjem užurbanom i stresnom suvremenom svijetu. Svakodnevno suočavanje sa izazovnim situacijama i zanemarivanje mentalnog i fizičkog zdravlja mogu imati ozbiljne dugoročne posljedice.
Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana
PROMO

Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana

Grupa Petrol u 2024. planira čistu poslovnu dobit u iznosu od 156,5 milijuna eura