Obavijesti

Promo sadržaj

Za sretan i kvalitetan život na ruci nosite Amazfit GTR 3, GTR 3 PRO ili GTS 3

Za sretan i kvalitetan život na ruci nosite Amazfit GTR 3, GTR 3 PRO ili GTS 3
11

Amazfit pametni satovi spoj su moderne i inovativne tehnologije te postaju neizostavan izbor u našoj svakodnevici

Vjerujete li da je danas moguće živjeti život pun strasti i uzbuđenja uz jedinstvenu slobodu izražavanja? Biti svoji, drugačiji, u skladu s godinama i izazovnim vremenima u kojima živimo?

Kontinuirana težnja za spajanjem pametne tehnologije i inovativnog dizajna te unapređenjem života svakog pojedinca doveli su Amazfit na vrh ljestvice, svrstavajući ga u globalno priznate tvrtke koje znaju kako koristiti dosege sofisticiranih uređaja i pretvoriti ih u hvalevrijedne proizvode.

Početkom 2022., od koje priznat ćemo, mnogi od nas očekuju puno, na hrvatskom tržištu pod okriljem tvrtke Bijelić Co, odnosno na venkon.hr zasjat će nove zvijezde u kategoriji pametnih satova pa će bar neke od novogodišnjih odluka biti jednostavnije.

Naime, paleta Amazfit proizvoda bit će nadopunjena GTR 3, GTR 3 Pro i GTS 3 serijom pametnih satova koji nikog neće ostaviti ravnodušnim.

Amazfit GTR 3

Predstavnika profinjene elegancije, koji dolazi u crnoj i svoj boji, krasi tanko i lagano aluminijsko kućište, stoga je ovaj sat stvoren da traje.

Baterija neće razočarati jer GTR 3 sa samo jednim punjenjem izdrži čak 21 dan.

S velikom preciznošću prati razinu zasićenosti kisika u krvi, otkucaje srca, razinu stresa i spavanja, omogućujući brzu dostupnost podataka u samo 45 sekundi.

Ponosni je nositelj titule najpoželjnijeg fitness trenera što potvrđuje 150+ ugrađenih sportskih aktivnosti, pametno prepoznavanje 8 sportova,  PeakBeats™ Algoritam kretanja i 5 satelitskih navigacijskih sustava.

Snažna podrška Zepp OS osigurava obogaćen ekosustav aplikacija, kvalitetnu navigacijsku podršku, a HD AMOLED zaslon od 1.39'' oduševljava. Uz ovaj sat u potpunosti je moguće uživati u hands-free načinu života, dok glasovna asistentica Alexa svoje zadatke izvršava besprijekorno.

Amazfit GTR 3 Pro

Ovaj izvrstan uređaj opasno konkurira za kraljevsku poziciju. GTR 3 Pro s 1.45“ zaslonom dosljedno utjelovljuje sve odlike GTR 3 modela, uključujući i 1000 nita s maksimalnom razinom osvijetljenosti zaslona, a dodatnu razliku čini gustoća piksela od 331 PPI, dok je stopa osvježenja zaslona povećana za 67 %. Dolazi u crnoj i smeđoj boji te je opremljen s 2.3 GB interne memorije što omogućuje pohranu željenih sadržaja  - omiljene glazbe ili podcasta, a moguće je spojiti i slušalice. Tu je i izvrstan zvučnik za pozive i mikrofon.

GTR 3 Pro ima senzore za mjerenje otkucaja srca, razinu zasićenost kisika te senzor za praćenje kvalitete sna.

Ovom modelu koji omogućava još bolju preciznost navigacijskog sustava, baterija uz normalno svakodnevno korištenje traje 12 dana.

Amazfit GTS 3

Tražite li kvalitetan pametan sat koji detaljno prati zdravlje i kondiciju pružajući vrlo precizne informacije, a ujedno predstavlja jedinstven modni detalj, Amazfit GTS 3 je idealno rješenje. Za razliku od prethodna dva modela elegantno kućište je kvadratnog oblika, izgrađeno od lagane te izdržljive aluminijske legure i teži samo 24,4 g.

Graphite Black, Ivory White, Terra Rosa tri su prekrasne Amazfit GTS 3 boje.

Trajanje baterije i kod ovog je modela itekako pohvalno, potrajat će i do 12 dana za normalno korištenje.

Napomena:

Svi Amazfit pametni satovi su 5ATM vodootporni te rade na Zepp OS-u kompatibilnom s Apple Health (iOS) i Google Fit (Android) aplikacijama, a podaci se mogu sinkronizirati s aplikacijama poput Strava i RunKeeper.

Nova Amazfit serija pametnih satova donosi i unaprjeđenje u praćenju ženskog menstrualnog ciklusa što još jednom potvrđuje iznimnu važnost zdravlja koje Amazfit kao brend kontinuirano promiče.

Ponudu Amazfit satova pronađite na venkon.hr

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Zgrabi 15 € na Horizont Shopu i počasti se. Požuri, samo najbržih 100  dobiva ovaj kupon!
ORANŽ EUFORIJA

Zgrabi 15 € na Horizont Shopu i počasti se. Požuri, samo najbržih 100 dobiva ovaj kupon!

Osim godišnjeg pristupa ekskluzivnom sadržaju na dar dobivate kupone za shopping i usluge vrijedne 85 eura. Najbržih 100 dobit će Horizont Shop kupon od 15 eura

Autotek autoservis: Vaša sigurnost na cesti
PROMO

Autotek autoservis: Vaša sigurnost na cesti

Autoservis Autotek Vaš je pouzdani partner za održavanje i popravak vozila. Pružaju vrhunsku uslugu uz korištenje najnovije tehnologije i visokostručno osoblje
B2Run sezona 2024. kreće iz Splita: Pridružite im se i vi 16. svibnja na poslovnoj utrci
PROMO

B2Run sezona 2024. kreće iz Splita: Pridružite im se i vi 16. svibnja na poslovnoj utrci

Sa splitske Rive poslovnjaci iz grada i okolice startaju s utrkom 16. svibnja. A nakon toga, očekuje ih aftework druženje uz glazbu