Obavijesti

Promo sadržaj

Zagreb - grad u kojem ljubav piše stotine poruka

Zagreb - grad u kojem ljubav piše stotine poruka
3

Tko kaže da ljubav i romantika nisu in? Uskoro nova romantična klupica na popularnom Tomislavcu

Portal tkokaze.hr u suradnji s projektom Romantični Zagreb – Klupe ljubavi postavlja novu romantičnu klupicu ovog četvrtka 22. prosinca na Trgu kralja Tomislava u Zagrebu.

TkoKaže klupa ljubavi idealno je mjesto za druženja nakon iscrpnih predavanja te školskih i fakultetskih obveza. Klupica sama po sebi postavlja izazove u kojima svi posjetitelji mogu podijeliti svoje misli, ukomponirati ih u oblačiće za poruke, fotkati i poslati na www.tkokaze.hr.

„Tko kaže da se nećeš malo osloniti na mene?“,  „Tko kaže da ti neću otopiti srce?“ … poruke su koje će se savršeno upotpuniti vaše fotke…već si zamišljamo originalne fotografije nakon ispita, romantične poglede preko ramena ili strastvene zagrljaje uz koje će oblačić s porukom biti savršen dodatak.

Portal tkokaze.hr odaslat će posebne romantične poruke koje će biti dio klupe i pružiti svima vama inspiraciju da ljubav izrazite riječima. Pokretanjem bloga tkokaze.hrZagrebačka banka približava se mladima koji se na blogu mogu informirati o pogodnostima i aktualnim događanjima, ali i pronaći korisne savjete o studiranju, planiranju putovanja i stvaranju novih životnih doživljaja.

Ovog četvrtka, 22. prosinca od 18-20h na popularnom Tomislavcu, simbolu adventa, uz zabavan program pod voditeljskom palicom Ive Šulentić, Maše iz JoomBoosa i uz profi fotografa iz Pixella predstavljamo cool dizajn nove romantične klupe koju je kreativno osmislila zagrebačka dizajnerica Sanja Rotter. Za plesne ritmove bit će zadužena DJ-ica Rea, a osim ritmom ugrijati se možete čajem i fritulama, stoga vas očekujemo u što većem broju, jer „tko kaže da se ne možemo zabaviti četvrtkom popodne!“

Vaše fotografije i poruke s klupe ljubavi imat ćete priliku odmah postati na blog #tkokaže, jer vlasnike najorginalnijih i najzanimljivijih fotki očekuju fora nagrade, stoga otkrijete pravi talent u sebi i pustite ljubavi da vam pokrene maštu!

Ova klupa ljubavi peta je u nizu popularnog projekta pokrenutog od strane 24sata i izdanja Budi.In koji u suradnji s Turističkom zajednicom grada Zagreba i partnera zajedno stvara posebne romantične doživljaje te kreira jedinstvenu mapu zaljubljenih grada Zagreba.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?
PROMO

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?

Riječanin Luka Matković utrkivat će se protiv Maxa Verstappena na Player 0.0 globalnom finalu!
Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija
PROMO

Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija

Isprobali smo svrdlo s karbidnim vrhom. Iako ga na gradilištima od milja zovu čarobnim štapićem, riječ je o priboru kojeg se pribojava svaka armirano-betonska konstrukcija.