Obavijesti

Promo sadržaj

Zagrebački velesajam napokon otvara sezonu sajmova uživo

Zagrebački velesajam napokon otvara sezonu sajmova uživo
5

48. AMBIENTA, međunarodni salon namještaja, unutarnjeg uređenja i prateće industrije održava se od 21. do 24. listopada.

Sa sadržajnim fokusom na unutarnjem uređenju, dizajnu i pratećoj industriji, Salon je odlično mjesto za inspiraciju u uređenju doma, kao i za redizajn postojećih prostora. Povrh svega posebna cjelina - Design Zona predstavlja dizajnerske novitete u izradi namještaja, dok prateća izložba umjetnina - Art Fair Zagreb donosi umjetničku nadgradnju djelima slikara, kipara i fotografa. U sklopu Salona posebno je zastupljen i Horeca segment industrijskog programa opreme.

Ako tražite rješenja za stvaranje ugodnosti u važem domu, red u radu od kuće ili jednostavno ideje za vašu obitelj, dolazak na Ambientu pruža odlične prilike i brojne pogodnosti stoga posjetite paviljon 5 Zagrebačkog velesajma!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Radno vrijeme Salona je od 10,00 do 19,00 sati, a ulaz slobodan.

Više informacija potražite web i Facebook stranicama Zagrebačkog velesajma.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Putuj svijetom uz putovnicu u mobitelu
PROMO

Putuj svijetom uz putovnicu u mobitelu

Među prvima u svijetu: Istraži putovanje budućnosti i pridruži se testiranju DTC-a uz podršku MUP-a i AKD-a

5 razloga zašto trebate doći u Rovinj na treće izdanje Weekend Food Festivala
promo

5 razloga zašto trebate doći u Rovinj na treće izdanje Weekend Food Festivala

Tijekom tri dana Weekend Food Festivala koji se održava od 19. do 21. travnja, posjetitelji će uživati u predavanjima, panel diskusijama, druženju, isprobavanju zanimljivih jela i naravno, dobroj zabavi!
Međimurska kuhinja nije nestala: Imamo recepte za odlični teleći odrezak
PROMO

Međimurska kuhinja nije nestala: Imamo recepte za odlični teleći odrezak

Restoran Tajer je prije nekoliko godina u srce Zagreba vratio tradicionalnu kuhinju te slovi kao svojevrsni zaštitnik starinskog, međimurskog načina pripreme hrane