Obavijesti

Promo sadržaj

Zapošljavanje u A1: Rad od kuće i sedmosatno radno vrijeme standard su agenata...

Zapošljavanje u A1: Rad od kuće i sedmosatno radno vrijeme standard su agenata...

Zahvaljujući ubrzanom razvoju telekomunikacija i digitalnih alata koji nam olakšavaju poslovanje, kontakt s bliskim osobama i zabavu u slobodno vrijeme, naša svakodnevica danas je bez tih alata nezamisliva

Zahtjevi i potrebe korisnika sve su veći i kompleksniji, a najbolje ih razumiju zaposlenici prodaje. Kako zapravo izgleda rad s korisnicima u ovom sektoru dobro zna Nina Božičković, viša voditeljica tima za telefonsku prodaju u A1 Hrvatska. 

Telefonski prodajni savjetnici nastoje na najbolji način u razgovoru s korisnikom prezentirati A1 usluge u skladu s korisnikovim potrebama, a s ciljem ugovaranja ili proširenja usluge. Potrebno je uvijek biti u toku s aktualnim promocijama i novostima, pa je rad na ovoj poziciji dinamičan, ali uvijek se nađe vremena za druženje. Atmosfera u uredu je odlična. Naši prodajni savjetnici vole se opustiti u kantini u pauzi za ručak, kavi s kolegama ili u sobi za relaksaciju. Radni dan prodajnog savjetnika spoj je puno komunikacije, nešto administracije i nešto zasluženog odmora, objašnjava Nina. 

Pridruži se timu telefonske prodaje prijavom na oglas na linku

U A1 Hrvatska ne očekuje se da dođete s detaljnim poznavanjem posla, pa čak ni iskustvom u prodaji jer se sve potrebne vještine stječu kroz kontinuiranu edukaciju u kompaniji. Upravo dvotjednim treningom započinje rad agenta u prodaji A1, a sve o kulturi kompanije, radnom mjestu, kontaktima i edukacijama novi zaposlenici mogu saznati u aplikaciji za digitalni onboarding. Tako je započela i Nina: I ja sam se u A1 zaposlila tijekom studentskih dana na poziciji telesales agenta, a danas sam napredovala do pozicije voditelja tima za telefonsku prodaju. Na tom putu imala sam podršku kompanije u razvoju kroz različite edukacije i mentorstvo.  

Nina smatra da upravo odjel telefonske prodaje donosi najviše mogućnosti za učenje i napredovanje jer agentu nije potrebno prethodno radno iskustvo: Naši novi agenti imaju podršku od samog starta. Ne tražimo osobe sa setom gotovih vještina, već im pomažemo izgraditi ih. Iskustvo može biti plus, ali i agenti koji su počeli bez iskustva u telefonskoj prodaji danas su sjajni prodavači. 

Kako Nina ističe, rad u telefonskoj prodaji A1 ima brojne benefite: Stječe se niz vještina traženih i na brojnim drugim radnim mjestima - rad u timu, komunikacijske i organizacijske vještine, pouzdanost i usmjerenost na zadane ciljeve. Uz to agenti imaju sedmosatno radno vrijeme plaćeno kao puno radno vrijeme te mogućnost rada od kuće. Tu je i mogućnost za tjedne ili mjesečne dodatne novčane bonuse te druge nagrade kao dodatni motivator. 

A1 Hrvatska godinama je jedan od najpoželjnijih poslodavaca na hrvatskom tržištu koji nudi brojne benefite, prilike za razvoj i napredovanje, izvrsnost u omogućavanju ravnoteže posla i obitelji te dobru radnu atmosferu.  

Ako ti ovo zvuči zanimljivo, pridruži se timu telefonske prodaje prijavom na oglas na linku, napreduj i razvijaj se u A1 Hrvatska!  

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Sve što znamo o novoj sezoni 'Uvoda u anatomiju'
PROMO

Sve što znamo o novoj sezoni 'Uvoda u anatomiju'

Kada je „Uvod u anatomiju“ tek počeo s emitiranjem u ožujku 2005. godine, nitko nije mogao predvidjeti koliko će brzo serija dosegnuti međunarodnu slavu.

Iberogast®: Prirodno rješenje za probavne smetnje
PROMO

Iberogast®: Prirodno rješenje za probavne smetnje

Svi mi, bez iznimke, barem jednom u našem životu doživjeli smo neugodnosti povezane s problemima probavnog sustava.
LEAP Summit dovodi svjetsku elitu:govornici iz Amazona i Binancea prvi put u Zagrebu
PROMO

LEAP Summit dovodi svjetsku elitu:govornici iz Amazona i Binancea prvi put u Zagrebu

Dugo iščekivani LEAP Summit najavljuje deveto izdanje konferencije koja će inspirirati i potaknuti inovacije među vizionarima i poduzetnicima.