Obavijesti

Promo sadržaj

Zaradite na brzinu i uživajte u top 10 romantičnih trenutaka

Zaradite na brzinu i uživajte u top 10 romantičnih trenutaka
2

Najbolje što možete učiniti za partnera koji je pod stresom jest organizirati romantičnu večeru kod kuće ili u onom restoranu o kojem ste zajedno pričali

Prema mišljenjima muškaraca, Valentinovo je najbolji dan za zaprositi, odvesti na romantičnu večeru, kupovinu ruža i slično. No, čim je romantika u pitanju, mnogi se počinju znojiti, ne znaju kamo bi i što točno napraviti kako bi obilježili ovaj najromantičniji dan u godini. Pogotovo kad je u pitanju duljina veze.

Kako znati koji je poklon prigodan, a koji neprimjeren s obzirom na duljinu veze u kojoj ste?

Ne brinite, zato smo mi tu. Napravili smo vam mali popis najromantičnijih stvari kojima se možete inspirirati za ovaj dan, a sve u ovisnosti koliko ste dugo u vezi.

10. Tek ste prohodali

Svidjeli ste se jedno drugom, ljubav cvijeta, sve ide glatko. I onda se dogodi Valentinovo. Bili spremni na ovo ili ne, morate stvar odraditi najbolje što možete i ostaviti najbolji dojam.

Koktel večer i bez suvišnih poklona, bit će najbolje rješenje. Pažnja je ono što poklanjate i dobar provod. Zato isplanirajte zabavno druženje.

9. Posvađali ste se

Iako se tako ne čini, u najpovoljnijoj ste situaciji. Bez obzira koliko ste dugo u vezi, u trenutku dok prolazite kroz nezgodan period, sve što morate jest ponovno pridobiti ljubav u pogledu partnera. Zvuči lakše nego što se čini, no i sve ovisi o problemu u kojem ste zastali u vezi.

Romantično iznenađenje u obliku večere uz svijeće, fino vino, romantična glazba – i otvoreni razgovor. Neće biti na odmet da to sve napravite u nekom finom skupljem restoranu i sve zajedno začinite jednim blistavim komadom nakita.

8. Tek ste nedavno rekli “volim te“

Tek ste se otvorili i ne želite ispasti naporni. Valentinovo onda možete obilježiti uz tek sitne romantične geste: cvijeće pošaljite na radno mjesto i planirajte zabavnu noć. Ne morate ići van, ako nas razumijete. ;)

7. U vezi ste više od godine dana

Prošli ste fazu sladunjave zaljubljenosti i sad nastupa ljubav. Dokažite se bukiranjem romantičnog vikenda negdje izvan grada. Uzurpirajte dnevnu rutinu i nadoknadite sve one trenutke u kojima se niste mogli družiti.

6. Netko od vas je po velikim stresom

Svakodnevni stresovi koje doživljavamo na poslu, u obitelji, ili na drugim razinama, itekako se mogu odraziti na vašu vezu.

Najbolje što možete učiniti za partnera koji je pod stresom jest organizirati romantičnu večeru kod kuće ili u onom restoranu o kojem ste zajedno pričali. Uplatite zajedničku senzualnu masažu ili je kod kuće sami izvedite. Ako ćete se ipak odlučiti na ostanak kod kuće, pripremite i film koji znate da partner želi gledati. Mali poklončić neće biti na odmet, no radije se usredotočite na romantičnu poruku koju ćete napisati.

5. Želite začiniti život pod pokrivačem

Volite se, zajedno ste već dugo i vrijeme je da podignete ljestvicu seksualnog života. Skuhajte večeru, pustite glazbu koja vas oboje pokreće, natočite piće koje volite, krenite sa senzualnom masažicom i posvetite se partneru u potpunosti. Ne bi bilo zgorega da kupite onu igračku o kojoj ste stidljivo pričali. ;)

4. Tek ste se vjenčali ili ste mladi bračni par

Medeni mjesec ste “odradili“ i sad se nudi prilika za reprizu. Pucajte na sentiment i uspomenu tog najljepšeg dana. Kupite cvijeće koje ste tada imali, zajedno prelistajte fotografije vašeg vjenčanog albuma, naručite hranu, kupite šampanjac i proslavite kao da ste tek krenuli.

3. Od nedavno ste opet sami

Izađite van i tulumarite do jutra. Izađite s prijateljima ili napravite tulum kod sebe doma. Kupite kvalitetno piće i naručite mali catering. Proslavite i uživajte!

2. Partner baš i ne mari za Valentinovo

Ako ne pokazujete ljubav cijele godine, onda čemu tolika strka za jedan dan u godini? I to je u redu. Ne kupujte poklone, ne radite od toga išta više od običnog dana. No, svejedno možete isplanirati dobar provod.

Otiđite u muzej, na izložbu ili u kazalište. Popijte piće vani prije dolaska kući i pogledajte film. Ili napravite nešto što niste još nikad radili. Ne treba vam Valentinovo za druženje i dobar provod.

1. Potpuno ste zaboravili na Valentinovo 

Ništa još niste upropastili. Stignete još uvijek naručiti hranu i servirati je u obliku romantične večere kod kuće, stignete izaći u restoran ili u kino. Kupite bocu dobrog vina i cvijeće. I jednostavno se potpuno posvetite partneru.

Kako god odlučili proslaviti Valentinovo, neka to bude i češće od jednog dana u godini. I zapamtite - što god zatrebali ili poželjeli, bila to vaša potreba ili luksuz, Ferratumbank je tu za vas!

A ako se odlučite na Mikrokredit s rokom otplate do 30 dana ostvarujete i 30% popusta na bankovnu naknadu. 

Prijava za kredit traje svega nekoliko minuta. Potrebno je ispuniti jednostavan online obrazac na linku Ferratumbank.hr, točnije:

- odabrati iznos kredita i rok otplate

- unijeti osnovne osobne podatke (ime, prezime, adresa, kontakt podaci, broj računa za isplatu)

- dostaviti fotografije osobne iskaznice i kartice tekućeg računa ILI odabrati postupak osobne identifikacije i procjene kreditne sposobnosti putem automatiziranih sustava Jumio i Instantor, što može višestruko ubrzati postupak odobrenja i isplate kredita. 

Odobrenje dobijete već za 15 minuta, a za sve vam je potrebna osobna iskaznica i internet. Provjerite i ostale mogućnosti i uživajte u nježnostima veljače!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Sve što znamo o novoj sezoni 'Uvoda u anatomiju'
PROMO

Sve što znamo o novoj sezoni 'Uvoda u anatomiju'

Kada je „Uvod u anatomiju“ tek počeo s emitiranjem u ožujku 2005. godine, nitko nije mogao predvidjeti koliko će brzo serija dosegnuti međunarodnu slavu.

Iberogast®: Prirodno rješenje za probavne smetnje
PROMO

Iberogast®: Prirodno rješenje za probavne smetnje

Svi mi, bez iznimke, barem jednom u našem životu doživjeli smo neugodnosti povezane s problemima probavnog sustava.
LEAP Summit dovodi svjetsku elitu:govornici iz Amazona i Binancea prvi put u Zagrebu
PROMO

LEAP Summit dovodi svjetsku elitu:govornici iz Amazona i Binancea prvi put u Zagrebu

Dugo iščekivani LEAP Summit najavljuje deveto izdanje konferencije koja će inspirirati i potaknuti inovacije među vizionarima i poduzetnicima.