Obavijesti

Promo sadržaj

Zašto se sakrila Maja Šuput? Bogdan priskočio u pomoć u predblagdanskoj histeriji

Zašto se sakrila Maja Šuput? Bogdan priskočio u pomoć u predblagdanskoj histeriji
4

Gdje je nestala Maja Šuput? Je li Grinch stigao i u njezino 'dvorište', pa se popularna pjevačica morala sakriti od preuranjene blagdanske pompe i euforije?

Čini se da ni njezinim najbližim nije jasno kako je pokleknula uvijek razigrana Maja i povukla se u potrazi za mirom i tišinom. Maja kao Maja, pa samoća nije dugo trajala: brzo se snašla s dobrosusjedskom podrškom Gorana Bogdana. Gdje je nestala omiljena trend setterica? Zavukla se iza kutija i završavala pakiranje blagdanskih iznenađenja za 1200 naših i vaših susjeda. 

Naime, Maja Šuput, Goran Bogdan, Marijana Batinić te omiljeni likovi Ivan i Mare iz reklama Studenca, imali su ovih dana pune ruke posla na setu snimanja za blagdanski TV spot tog maloprodajnog trgovačkog lanca. Jurili su među policama i birali proizvode za darove, vješto ili malo manje vješto baratali škarama i rezali ukrasne papire, slagali desetke kutija… A sve kako bi ovih blagdana s televizijskih ekrana prenijeli dobrosusjedsku pozitivnu atmosferu i potaknuli sve nas da obratimo pozornost na vrata ili ulaz do nas, treba li naš susjed ili susjeda pomoć, podršku ili jednostavan, ali vrijedan osmijeh.

    

Jer ima li što bolje od susjeda koji je pri ruci? Tu je za šalicu čaja ili kada baš nedostaje žličica kave za zakuhati domaću 'tursku'. Povuče rublje u dvorištu ako iznenada krene kiša, a s balkona se nazdravljaju i Nove godine. Upravo je takav i Studenac – uvijek nadohvat ruke, za sve sitno i bitno, bez obzira je li to užina u zadnji čas ili butelja vina za nenajavljene prijatelje za večernje druženje. I baš zato je Studenac ove blagdane odlučio razveseliti 1200 sugrađana vrijednim paketima za ugodnije blagdane.  

U ovoj je priči Studenac definitivno djedica s punim vrećama iznenađenja, ali i on treba vilenjake: zato poziva sve vas, svoje kupce da upravo vi donesete osmijehe na lica svojih susjeda s darovima Studenca. Naime, svi kupci od 2. do 17. prosinca mogu u označene kutije u 1200 prodavaonica Studenca diljem Hrvatske ubaciti prijedloge imena svojih najdražih. U prodavaonicama će se zatim izvlačiti sretnici i na adrese njih 1200 će do Božića krenuti blagdanske kutije s vrijednim poklonima iznenađenja. Predložite i usrećite svog susjeda ili susjedu jer sretni susjedi znače i sretne blagdane! 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!
24 ORANŽ

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!

24 Oranž unutar Lidl Plus aplikacije! Skinite aplikaciju, prijavite se i uživajte u popustima i pogodnostima Lidl Plus korisnika. Dodatno, kao Lidl Plus korisnik možete kupiti 24 Oranž po ekskluzivnoj cijeni i dobiti Lidl vaučer od 15 € i brojne druge kupone i popuste.

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!
PROMO

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!

Najbolja i najkvalitetnija PVC i ALU proizvedena u Hrvatskoj dostupna je svakome. Utoplite svoj dom, osvježite ga novom stolarijom i najvažnije – smanjite režijske troškove.
Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet
PROMO

Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet

Cilj kampanje je potaknuti na razmišljanje o negativnim stereotipima vezanim uz one najstrastvenije navijače i na taj način nogomet učiniti uključivijim sportom za sve