Obavijesti

Promo sadržaj

Završio je drugi Opel kup u boksu, a besplatna škola boksa traje do 1. rujna na Jarunu

Završio je drugi Opel kup u boksu, a besplatna škola boksa traje do 1. rujna na Jarunu

Uspješno je održan drugi po redu Opel kup u boksu u organizaciji Open Gladijator gym-a na Jarunu. Preko 90 boksačica i boksača borilo se za zlatne pehare i titulu najboljih u junior i senior kategoriji

Prošlog vikenda, 1. i 2.srpnja, boksački klub Gladijator, pod sponzorstvom Shopaj24 te u suradnji s Opel Hrvatska organizirao je drugi po redu Opel kup u boksu na zagrebačkom Jarunu s ciljem promocije zdravijeg načina života. Organizatori su poseban naglasak stavili na boks kao plemenitu vještinu dostupnu svim građanima.  

Na kupu je sudjelovalo preko 20 klubova iz Slovenije, Hrvatske te Bosne i Hercegovine. Prvo mjesto zauzeo je boksački klub Sarajevo, drugo boksački klub Torcida i treće mjesto boksački klub Gladijator.  

Mlađi kadeti koji su pokazali veliku predanost ovom sportu su: Rafael Ljubas s titulom najboljeg mlađeg kadeta i Mimi Čerim Hoxhay s titulom najboljeg kadeta iz domaćeg kluba Gladijator te Emir Kunovac iz kluba Sarajevo s titulom najboljeg juniora

Nadalje, u senior kategoriji najbolji mlađi senior bio je mladi torcidaš Filip Gavrić. 

Na ovom natjecanju nije manjkalo niti ženskih odličnih rezultata, stoga se kao najbolja boksačica Opel kupa iskazala Lidija Tišlar iz boksačkog kluba Stršljen. 

Uz pehare pobjednici su donijeli kući i nove boksačke rukavice te bandaže od Budo sporta.  

Čitavim događajem zadovoljan je i glavni organizator te predsjednik BK Gladijator, Tomo Kadić

- Ponosan sam što je projekt sportskog centra na otvorenom poprimio svoje prave dimenzije, a to je privlačenje mladih nada koje su se natjecale ovog vikenda na Jarunu. Sportskim manifestacijama i natjecanjima usmjeravamo mlade sportaše na pravi način. Putem pozitivnih projekata privlačimo sve više mladih sportaša na naše događaje. Pozitivna energija radi pozitivne promjene – poručuje organizator Kadić. 

Pri završetku događaja djeca u dobi od 7 do 14 godina imala su priliku okušati se u besplatnoj ljetnoj školi boksa koja, osim tehnike boksa, uči djecu i savladavati veliki spektar motoričkih sposobnosti. Trajanje besplatne škole je od 1. kolovoza do 1. rujna 2023., stoga ne propustite ovu odličnu priliku da vaše dijete iskusi besplatne ljetne treninge boksa.  

Pokretanje videa...

Opel kup u boksu 2023. 01:48
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Biraj limenku, opet i opet i opet!
PROMO

Biraj limenku, opet i opet i opet!

Svima draža ambalaža

Damjan Rudež - Od NBA igrača do uspješnog poduzetništva
PROMO

Damjan Rudež - Od NBA igrača do uspješnog poduzetništva

Damjan Rudež, novi predavač Skill Boxa, profesionalni košarkaš, najbolji je primjer mladima kako je na svom putu odabrane karijere pa potom ulaganjem u svoje obrazovanje, nastavio putem uspješnog poduzetnika.
Na što pripaziti prilikom kupnje opločnik
PROMO

Na što pripaziti prilikom kupnje opločnik

Otkrijte prednosti betonskih opločnika u razgovoru s Dorianom Žunićem