Obavijesti

Promo sadržaj

Komentari 0

Zbogom vrućinama: Ovih pet uređaja učinit će vam život ljeti podnošljivijim!

Powered by Shopaj

Zbogom vrućinama: Ovih pet uređaja učinit će vam život ljeti podnošljivijim!

Ljetne vrućine ove su godine malo ranije pokucale na vrata, a još im se dugo ne nazire kraj. Iako bježimo u domove da bismo se malo rashladili, ni ondje nam nije više tako ugodno - a kućanski poslovi čekaju

VIDEO

Kućanski poslovi nikad nisu osobito zabavan pothvat, barem ne većini nas, a posebice ne ljeti. Ta tko se od nas po ovim paklenim vrućinama želi dodatno znojiti dok riba podove, priprema hranu, ''visi'' nad štednjakom ili ''ganja'' prašinu ispod kauča? Ako ste od onih koji ljeto preživljavaju uz ventilatore, a klimu pale samo kad je neizdrživo - kako bi uštedjeti koju kunu, ovih pet proizvoda sigurno će vam poslužiti kao prva pomoć pri kućanskim poslovima.

1. Bez zvuka usisavača ovog ljeta

U posljednjih nekoliko godina robotski usisavači dosegnuli su potpuni ''hype'' te mnoga kućanstva diljem svijeta ne mogu više zamisliti život bez njih. Riječ je o uređajima koje pokreće umjetna inteligencija, zbog čega zahtijevaju minimalnu ljudsku intervenciju, a njima se može upravljati i na daljinu. Ovi uređaji idealni su u domu tijekom cijele godine, a najviše ljeti, kad nam vrućina na sve načine otežava svakodnevicu. Ecovacs robotski usisavač Deebot Ozmo T8 pomoću strukturirane svjetlosne tehnologije i algoritma 3D skeniranja izuzetno precizno pregledava okolinu te otkriva i najmanje prepreke u prostoriji.

Opremljen je potpuno novom tehnologijom TrueMapping i mapira s čak četiri puta većom točnošću. Dubinsko čišćenje i vrhunska učinkovitost čišćenja osigurani su snažnim sustavom usisavanja - zadržavanja pritiska Ecovacsa, kao i novom i jedinstvenom tehnologijom čišćenja OZMO™ Pro, zahvaljujući kojoj nećete imati problem s čišćenjem tvrdokornih mrlja. Ovaj robotski usisavač dostupan je na shopaj.hr, a trenutno je na sniženju.

2. Zamijenite štednjak mikrovalnom

Već je prevruće da bi smo sebi dodatno otežali muku. Ljeti jedemo manje količine hrane te spas tražimo u vodi, raznom voću i povrću, pa pripremanje teške hrane ostavite za hladnije dane. Neka vam piletina, riba, mljeveno meso, povrće, umaci i juhe budu favoriti ovog ljeta, a mikrovalna pećnica (p)ostane najbolja prijateljica.

Na shopaj.hr možete pronaći odličnu ponudu Toshiba mikrovalnih pećnica. Ljubitelji crnog dizajna zasigurno će se zaljubiti u ovaj proizvod visoke kvalitete dimenzija 485x405x300 mm, koji ima snagu 900 W te 23 litre obujma. Mikrovalna pećnica dolazi s LED svjetlom u unutrašnjosti, digitalnim displayem, elektroničkom kontrolom, 8 automatskih programa i 5 razina snage. Ako se još dvoumite, onda će vas sigurno osvojiti njezina grill snaga od 1000 W, stakleni rotacijski pladanj od 270 mm, ali i pomisao na to kako ovog ljeta s vas neće curiti znoj u kuhinji.

3. Nezaboravne večeri uz malo truda

Ljeto je vrijeme godišnjih odmora i doba u kojem se družimo s onima koje nemamo priliku toliko često vidjeti tijekom godine. Kako biste pripremili nezaboravne ljetne večeri uz dobru ''spizu'' i čašu dobrog vina, u pomoć vam stiže RITTER rezalica višenamjenskih mogućnosti. Ova rezalica može se koristiti za rezanje raznih salama, kobasica, sireva, kruha i svih vrsta povrća, što je idealno za pripremu plata za goste.

Cijela metalna konstrukcija noža nudi visok stupanj stabilnosti i kapaciteta rezanja. Ugrađena podna ploča izrađena je od visokokvalitetnog stakla otpornog na udarce, što rezalici daje elegantan izgled. Izvrsno nazubljena oštrica promjera je 17 cm, a rezač se odlikuje i posebnim switched Eco motorom, koji ima 65 W, 20% manju potrošnju energije i čak 50% veću učinkovitost u usporedbi s konvencionalnim motorom. Osim toga, ova rezalica olakšat će vam jutra s djecom, pripreme za plažu, užine i brze ručkove.

4. Brzo i učinkovito čišćenje

Iako nam robotski usisavači itekako olakšavaju život, oni su malo sporiji u odnosu na one obične. Za iznimne situacije, poput brzinskog dnevnog čišćenja doma ili apartmana, kvalitetan stajaći usisavač prijeko vam je potreban. Dyson V8 Absolute plus bežični je usisavač s HEPA filtracijom koji ima trajni perivi filtar. Nikal-kobalt-aluminijska baterija omogućava do 40 minuta snažnog usisavanja, a njegov digitalni motor radi na dvije razine kako bi istodobno povećao protok zraka i pokupio prašinu.

Težak je samo 2,6 kg, ima usisnu moć od 115 AW te kapacitet spremnika od 0,54 l. Može se pretvoriti u ručni usisavač, a uz njega dolaze kombinirani nastavak, nastavak za kutove sa svjetlom, mini motorizirana četka te mekana četka za prašinu. Svoj primjerak usisavača Dyson V8 Absolute + možete pronaći na shopaj.hr.

5. Ne zaboravite na pauzu

Kućanski poslovi nisu za podcijeniti, a zanimljivo je kako tijekom dva sata čišćenja čovjek potroši 200 kilokalorija. Da ne biste izgubili pojam o vremenu ili zaboravili napraviti pauzu od posla, dobro bi vam došao pametni sat koji prati stanje vašeg organizma. Samsung Galaxy Watch 4 44 mm R870 ima senzore akcelerometra, žiro senzor, senzor koji prati otkucaje srca te barometar. Osim što njime možete mjeriti krvni tlak, sat je vodootporan do 50 m.

Pohrana iznosi 16 GB te uređaj ima 1,5 GB radne memorije. Procesor je Dual-core, a ekran 1,4” SAMOLED. Ove, ali i ostale značajke pametnog sata možete pronaći na popularnoj stranici shopaj.hr, a uređaj je dostupan za kupnju odmah.

SHOPAJ24 novo je središnje mjesto sa svime što vam treba i što će vam ikad trebati - od igle do lokomotive. Proizvodi po najboljim cijenama lako se pretražuju po kategorijama i lokacijama, a registracija nije potrebna. Ne gubite dragocjeno vrijeme, posjetite portal s najboljim ponudama!
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Powered by Shopaj

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Velika analiza zadovoljstva zaposlenika u 2023.
PROMO

Velika analiza zadovoljstva zaposlenika u 2023.

“Da ja vodim ovu tvrtku, donosile bi se drugačije odluke”: Hrvati su na poslu najzadovoljniji suradnjom s kolegama, ali nisu lojalni svom poslodavcu

U Našicama otvoren inovativan i jedinstven Pedagoški šumski centar „Šumski Radoznalci“
PROMO

U Našicama otvoren inovativan i jedinstven Pedagoški šumski centar „Šumski Radoznalci“

Pedagoški šumski centar „ŠUMSKI RADOZNALACI“ je jedinstveni Centar u Hrvatskoj, lociran u srcu prirode, u Našicama. To je mjesto gdje djeca, u manjim skupinama, iskustveno uče kroz igru u prirodi, u okruženju predivnih šuma i cvjetnih livada.
Favbet novom inicijativom pomaže boksačkim klubovima diljem hrvatske
PROMO

Favbet novom inicijativom pomaže boksačkim klubovima diljem hrvatske

Podrška lokalnim klubovima za rast I razvoj mladih boksačkih talenata