Obavijesti

Promo sadržaj

Želiš biti na rođendanskoj zastavi Hajduka?

Želiš biti na rođendanskoj zastavi Hajduka?
7

Svašta su navijači radili kroz povijest da bi svojim klubovima pokazali koliko ih vole. Navijači Hajduka još samo danas imaju priliku biti na njihovoj rođendanskoj zastavi

Možda je, kad je Hajduk u pitanju, ljubav preblaga riječ. Navijači Hajduka dišu, žive Hajduka. Osim toga, navijači Hajduka nisu samo – navijači, neki tamo mladi, nadobudni, koji vole nogomet. Navijači Hajduka su svi: taksisti, tete iz pekare, doktori, mornari na trajektima, direktori, odvjetnici, tajnice, frizerke, studenti, stolari, glumice i vodoinstalateri. Da ne nabrajamo dalje, i neka se nitko ne uvrijedi, kad je Hajduk u pitanju, vole ga svi. Zato će i živjeti vječno.

Svi Hajdukovci još samo danas imaju priliku biti jedan od 1000 likova koji će se pojaviti na jedinstvenoj digitalnoj rođendanskoj zastavi kreiranoj povodom 111. rođendana Hajduka. Želja je to jednog od najvjernijih sponzora splitskog kluba – Karlovačkog.

Pazi sad! Idi danas na jednu od tri lokacije: Marmontova, Riva ili City Centar Split. Potraži Go2Digital citylight interaktivni ekran. Stani pred njega, fotkaj se i – to je to. Ekipa koja je osmislila cijeli projekt, agencija Dentsu u suradnji s Go2Digital, odradit će dalje posao: na jedinstvenu, digitalnu rođendansku zastavu montirat će, između ostalih, i tvoju fotografiju. Karlovačko će ju pokloniti Hajduku s ljubavlju, na Valentinovo.

Zvuči sladunjavo? Pa neka je. Hajduk volimo svim srcem i ponosni smo to mu pokazati.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Slavimo Majčin dan: Osvojite nezaboravan vikend program za majke i kćeri!
NAGRADNI NATJEČAJ

Slavimo Majčin dan: Osvojite nezaboravan vikend program za majke i kćeri!

Darujemo čitateljice s programom Ženski vikend Hrvatskom/Women’s days by modniALMAnah! Napišite zašto baš vi i vaša mama trebate osvojiti ovaj vikend, a mi nagrađujemo tri najbolja odgovora.

Rekordan broj prijava za Kaufland školu voća i povrća
PROMO

Rekordan broj prijava za Kaufland školu voća i povrća

272 osnovne škole žele dobivati besplatno svježe voće i povrće iz Kauflanda
Cedevita pokrenula novu digitalnu platformu
PROMO

Cedevita pokrenula novu digitalnu platformu

Upoznajte CE svijet