Obavijesti

Promo sadržaj

Životne navike i važnost imuniteta za naše zdravlje

Životne navike i važnost imuniteta za naše zdravlje
1

Od početka pandemije svakodnevno funkcioniranje značajno nam se promijenilo i prema najavama svoje ponašanje ćemo i u budućnosti trebati prilagoditi novoj situaciji. Kako će to izgledati, prepustit ćemo stručnjacima. No ono što svakako za sebe možemo napraviti je pobrinuti se za svoje životne navike i zdravlje

Dobar imunitet je naša prva linija obrane. Imunološki sustav ima zadaću izboriti se s napadima na naš organizam i eliminirati protivnika, bio to mikroorganizam ili štetna tvar. Za normalno funkcioniranje imunološkog sustava nužno je zdravo se hraniti i osigurati tijelu fizičku aktivnost, pogotovo na svježem zraku i suncu.

Optimalan unos vitamina i minerala

Iznimno je važan optimalan unos vitamina i minerala koji služe kao kofaktori u imunološkim reakcijama te osiguravaju njegovo najbolje funkcioniranje. U našim ljekarnama Imunosal proizvodi su najpoznatija hrvatska linija dodataka prehrani za imunitet. Imunosal se odlikuje svojim cjelovitim sastavom koji uz glavni sastojak, beta-glukan iz kvasca, sadrži i zaokruženu formulaciju posebno odabranih vitamina i minerala te drugih mikronutrijenata koji doprinose normalnom funkcioniranju imunološkog sustava.

Multivitaminske kapsule s čak 900 mg beta-glukana

U Imunosal kapsulama, uz 900 mg beta-glukana u dnevnoj dozi, prisutno je još 14 sastojaka, i to koenzim Q10 te 13 esencijalnih vitamina i minerala među kojima vitamini C i D te minerali cink, željezo, selen. Imunosal kapsule sadrže čak osam sastojka s od strane službene Europske agencije za sigurnost hrane (EFSA) potvrđenom zdravstvenom tvrdnjom da pomažu normalnom funkcioniranju našeg imunološkog sustava. Kapsule su namijenjene odraslima, ali ih smiju konzumirati i djeca od navršenih 12 godina.

Imunitet u tekućem obliku za naše najdraže

U varijanti za najmlađe, predškolsku i školsku djecu, Imunosal tekući dodatak prehrani sadrži uzrastu prilagođene količine beta-glukana, 10 vitamina i cink. Jedna od ništa manje važnih stvari je i njegov voćni okus koji djeca vole.

Ostanite doma i naručite na internet trgovini

Imunosal liniju dodataka prehrani možete kupiti u svim ljekarnama ili naručiti s dostavom na kućnu adresu na poznatoj hrvatskoj internet trgovini drogerija.hr gdje vas čekaju odlične cijene te brza dostava uz izbor načina plaćanja. Pridržavajte se propisanih mjera i čuvajte zdravlje svojih najdražih!

Više o proizvodima pročitajte na službenim stranicama www.imunosal.hr.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje
PROMO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje

Gala peleti i briketi ekološka su rješenja za grijanje koja objedinjuju visoku učinkovitost, financijsku dostupnost te praktičnost za svakodnevnu uporabu. Cijeli proces proizvodnje Gala peleta je automatiziran

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?
sadržaj donosi petrol

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?

Suočeni s intenzivnom konkurencijom na tržištu rada, poslodavci se nalaze pred jednim od najvećih izazova: kako privući i zadržati kvalitetne radnike?
King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju
PROMO

King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju

Zagrebački shopping centar ostat će otvoren tijekom izvođenja radova čiji je završetak planiran za jesen 2025.