Promo sadržaj

Komentari 0

Zubak Grupa donirala 125 tisuća kuna vrijednu opremu za sisačke strukovne škole

Zubak Grupa donirala 125 tisuća kuna vrijednu opremu za sisačke strukovne škole

16. travnja 2021. g., u sklopu svog programa društveno odgovornog poslovanja, Zubak Grupa uručila je originalne rezervne dijelove za vozila u dvije strukovne škole s područja Sisačko - moslavačke županije

Vrijednost donacije je 125.000 kuna, a pomoći će u obrazovanju učenika Industrijsko-obrtničke i Strukovne škole u Sisku za zanimanja automehaničar, autolimar, autoelektričar, automehatroničar, autolakirer i sl. 

"Iznimno sam ponosan što u ime Zubak Grupe mogu uručiti donaciju namijenjenu obrazovanju i usavršavanju učenicima. Siguran sam da će ova donacija pomoći mladim osobama i doprinijeti stvaranju vrhunskih stručnjaka u održavanju vozila i automobilskoj industriji općenito.“ – izjavio je Denis Perković, voditelj postprodaje AutoZubaka u Sisku.  

Strukovna škola Sisak zahvaljuje Zubak Grupi na ovoj velikodušnoj donaciji. Raduje nas što ćemo i u ovim za Sisak izazovnim vremenima, učenicima omogućiti kvalitetnu edukaciju, a originalni rezervni dijelovi za vozila puno će pomoći u tome. Donacija će dobro doći i u opremanju nove škole koja je nedavno otvorena i u fazi je završnog opremanja sa stručnim alatima i uređajima.“ – izjavio je Ivica Beloglavec, dipl. ing. i ravnatelj Strukovne škole.

U ime Industrijsko-obrtničke škole u Sisku donaciju su preuzeli tajnica škole gđa. Mirjana Bistrički i stručni profesor Rajko Delić. Iako službeno odsutan, ravnatelj Ivan Vrbik zahvalio se prigodnom zahvalnicom.

Zubak Grupa kao društveno odgovorno poduzeće svjesno je odgovornosti prema zajednici u kojoj djeluje te svake godine nastoje podržati niz Udruga, projekata i programa s ciljem poboljšanja života ljudi u zajednici, pogotovo u ovim vremenima.