Obavijesti

Promo sadržaj

Zuzi Shop iz Zagreba osvojio titulu najbolje samostalne knjižare u 2023. godini

Zuzi Shop iz Zagreba osvojio titulu najbolje samostalne knjižare u 2023. godini
4

Ministrica dr. sc. Nina Obuljen Koržinek uručila nagrade najboljima

U konkurenciji 36 knjižara iz 11 gradova, ukupno je prikupljeno 11.374 elektroničkih glasova publike, među kojima je Zuzi Shop osvojio najviše glasova publike. Ova nagrada predstavlja posebno priznanje za Zuzi Shop, koji je od stručnog žirija ocijenjen kao " ugodno mjesto za ljubitelje knjiga " i " mala oaza mira i čitateljskog užitka. " 

Vlasnici Zuzi Shopa, Ramiz Šaldić i Mirjana Vulić Šaldić, izrazili su zahvalnost na podršci koju su dobili od svojih kupaca. "Biti prepoznati od strane publike i dobiti najviše glasova za nas je velika čast. Ova nagrada je potvrda našeg truda i posvećenosti te nas potiče da nastavimo podizati kvalitetu naše usluge u budućnosti" rekao je Ramiz Šaldić.

Čestitavši dobitnicima, nagrade je uručila ministrica kulture i medija dr. sc. Nina Obuljen Koržinek te zahvalila svim nagrađenima na predanom, poštenom i profesionalnom radu, na entuzijazmu kojim pristupaju knjizi i književnosti. Istaknuvši kako je broj internetskih glasova koji su tijekom mjeseci dodijeljeni knjižarama najbolji pokazatelj vidljivosti nagrade i želje publike da nagradi svoju knjižaru, ministrica je izrazila zadovoljstvo što se svake godine prijavljuju nove ili novootvorene knjižare, a ove je godine zabilježeno duplo više glasova nego protekle godine.

Zuzi shop, smješten u kvartu Špansko u Zagrebu, poznat je po toplo uređenom prostoru. Pored bogate ponude knjiga, nudi i kutak za čitanje s kavom i malim stolićem, gdje posjetitelji mogu uživati u listanju knjiga ili razmjenjivati informacije o književnosti. Povjerenstvo za dodjelu nagrade istaknulo je Zuzi shop kao primjer mjesta koje privlači ljude ne samo zbog kupovine, već i zbog ugodne atmosfere.

Za Zuzi Shop, ova nagrada dolazi kao priznanje za njihov rad i doprinos književnoj kulturi. "Ova nagrada za nas je poput vjetra u leđa. Pokazuje da je naša strast prema knjigama i čitanju prepoznata, i daje nam motivaciju da u budućnosti nastavimo raditi još bolje," dodala je Mirjana Vulić Šaldić.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Sonja i Natalija, žene koje ruše rodne stereotipe
PROMO

Sonja i Natalija, žene koje ruše rodne stereotipe

Posjetili smo dvije iznimne žene koje svakim danom ruše nametnuta rodna ograničenja i dokazuju istinsku snagu žena

Svi su pohrlili po ulaznice za "Progledaj srcem"
PROMO

Svi su pohrlili po ulaznice za "Progledaj srcem"

Duhovno-glazbeni spektakl godine okupit će najpopularnije izvođače duhovne glazbe u Areni Zagreb
"Um širi od neba": Kineski predsjednik Xi i francuska kultura
PROMO

"Um širi od neba": Kineski predsjednik Xi i francuska kultura

Svaki put kad kineski predsjednik Xi Jinping održi novogodišnji govor, njegove police u uredskom prostoru unutar kompleksa Zhongnanhai uvijek su proučavali znatiželjni knjiški crvi diljem zemlje i svijeta.