Obavijesti

Proslavili smo romantično Valentinovo u Arena Centru

Proslavili smo romantično Valentinovo u Arena Centru
6

Arena Centar je proslavio Valentinovo zajedno sa svojim vjernim posjetiteljima koje je u nagradnim kvizovima nagradio romantičnim putovanjima i brojnim nagradama

Arena Centar se pobrinuo da ovo Valentinovo postane nezaboravno za sve posjetitelje centra. Uz poslijepodnevni nagradni plesni natječaj za parove, započela je proslava najzaljubljenijeg dana u godini. Stručni žiri u sastavu: Suzi Josipović Redžepagić, Lana Jurčević, Saša Lozar i Sanja Vladović odabrao je tri najbolja para. Najusklađeniji,  najsimpatičniji i najstrastveniji plesni par su:

  • Najsimpatičniji par - Ivan Kovačić i Maja Štrbac
  • Najstrastveniji par - Vladimir i Eva Capan
  • Najusklađeniji par - Damir Jukić i Andrea Čudina.

Parove je nagradila turistička agencija Vikend planer wellness vikendima u hotelima Frankopan - Ogulin, Hotel Maestral - Novigrad i Blue Waves Resort - Malinska.

Uz ples i zabavu, izabrani su i pobjednici kreativnog Facebook natječaja Arena Centra Ljubav nema rok trajanja u kojem je nagrađen najdugovječniji ljubavni par. Uz asistenciju djece i unuka koji su starije parove prijavili i doveli na finale natječaja u centar, u konkurenciji 5 parova - finalista, žiri je izabrao najdugovječniji par: Milicu i Josipa Štajduhar koji su u braku čak 53 godine. Bračni par Štajduhar osvojio je nagradno romantično putovanje po svom izboru u vrijednosti 7500 kuna. Ostala četiri para osvojila su poklon bonove CineStar Arena Gold Class kina.

Kako za neke „ljubav putuje kroz želudac“, Arena Centar je organizirao i nagradni kviz Ljubav ide kroz želudac u kojem su parovi odmjeravali snage u tome tko koga bolje poznaje i prepoznavanju namirnica. Pobjednici su Lea Biljman i Kristian Lipar. Par je osvojio filmski poklon paket Blitz film & video distribucije.

Na samo Valentinovo Arena Centar dočekao je i prvog milijuntog posjetitelja u ovoj godini. Sretni dvadesetogodišnji Dario Dogan iz Zagreba osvojio je nagradni fond u vrijednosti od oko 5000 kuna, a  nagrade je osiguralo više od 19 trgovina centra: Blitz CineStar, Chipoteka, DM, Douglas, Ghetaldus, Hrvatska lutrija, skybowling, Six, Simple, Peck Snack, Puma, Parfois, Noa Noa, Mass, MTČ Leptirić, Interspar, Kopitarna, Horak, Home Sweet Home.

Direktorica marketinga Arena Centra, Sanja Vladović, istaknula je: „Čestitamo svim našim posjetiteljima, dobitnicima i partnerima na prekrasnom Valentinovu! Naš prvi milijunti posjetitelj u ovoj godini potvrđuje da posjećenost centra nastavlja rasti. Nakon više od 8 milijuna posjetitelja u prošloj godini, jako nam je drago nam je da se pozitivan trend nastavlja već od samog početka ove godine.“

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm
PROMJENA VREMENA NA PUTU

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm

Kiša je već zahvatila dijelove Visa, Korčule i Pelješca, kao i dio samog sjevera države. Brojni stanovnici Hrvatske koji Praznik rada provode u prirodi nadaju se kako će ih kiša izbjeći, barem još neko vrijeme...

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta
VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'
4.3 PO RICHTERU

VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'

RAKOVICA - Odmah sam pregledao snimke nadzorne kamere s vikendice u Rakovici. Potres se jasno vidi. Prvo je jako udarilo, a onda se tlo kratko zatreslo. To je udaljeno samo 2 kilometra od epicentra, javio nam je čitatelj koji je poslao snimku potresa magnitude 4.3 po Richteru koji je u srijedu u 5.38 zatresao na granici s BiH, samo 15 kilometara od Slunja.