Obavijesti

Prošlogodišnja pobjednica natječaja Jadranka Čretni

Prošlogodišnja pobjednica natječaja Jadranka Čretni
4

Labudov stručni žiri odabrao je gospođu Jadranku Čretni iz Velike Gorice kao prvu pobjednicu natječaja koja je dobila priliku da joj stručnjaci očiste cijeli stan

Veseli me što će moj dom očistiti stručnjaci, dok ja ispijam kavu 

rekla je sa smiješkom. Iako drži do čistoće stana, vjeruje kako ljudi ne bi trebali biti “robovi čišćenja”, već dobrom organizacijom olakšati kućanske poslove. 

Stručni tim za čišćenje čine dvije vesele gospođe koje su rado s nama podijelile svoje male “trikove zanata”. Prostorije doma uvijek se čiste od vrha prema dnu, a započinje se s brisanjem prašine te završava pranjem podova. Predmeti koji se svakodnevno koriste, poput nape, trebali bi se prebrisati nakon svakog korištenja. 

Tako će se spriječiti nastanak tvrdokornih mrlja koje zadaju muke, a Super Jon Kuhinja dezinficirat će i odmastiti sve kuhinjske površine, uklanjajući pritom bakterije. Od svih poslova čišćenja gospođi Jadranki najmrskije je brisati prašinu koja se lako nakuplja jer je stan smješten u prizemlju. 

Naše profesionalke s lakoćom su pobrisale prašinu s namještaja uz pomoć Super Jon Universala koji je uklonio i prljavštinu s LCD televizora bez tragova brisanja. 

Budući da je moja kćer najčešće zadužena za brisa­nje prašine, ona će najviše uživati u efektu Super Jona koji odbija prašinu i dulje sprečava njezino ponovno nakupljanje 

rekla je gospođa Jadranka. Stan je kroz nekoliko sati naprosto zabljesnuo, a naš tim za čišćenje još uvijek nije pokazivao znako­ve umora. Tajna je u dobrim sredstvima i pametnoj organizaciji posla, otkrili su nam.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm
PROMJENA VREMENA NA PUTU

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm

Kiša je već zahvatila dijelove Visa, Korčule i Pelješca, kao i dio samog sjevera države. Brojni stanovnici Hrvatske koji Praznik rada provode u prirodi nadaju se kako će ih kiša izbjeći, barem još neko vrijeme...

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta
VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'
4.3 PO RICHTERU

VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'

RAKOVICA - Odmah sam pregledao snimke nadzorne kamere s vikendice u Rakovici. Potres se jasno vidi. Prvo je jako udarilo, a onda se tlo kratko zatreslo. To je udaljeno samo 2 kilometra od epicentra, javio nam je čitatelj koji je poslao snimku potresa magnitude 4.3 po Richteru koji je u srijedu u 5.38 zatresao na granici s BiH, samo 15 kilometara od Slunja.