Obavijesti

Provedite nedjelju na Cvjetnom u ritmu prirode

Provedite nedjelju na Cvjetnom u ritmu prirode
1

Karlovačko Laganini Radler donosi duh Mediterana na Cvjetni trg u nedjelju 11. svibnja. Dođite i uživajte uz Antoniju Blaće, Luku Nižetića i klapske pjesme

Utrka s vremenom ne prestaje i na nju smo se, na žalost, već svi navikli. Karlovačka pivovara stoga vas poziva da se uz Karlovačko Laganini Radler sljedeću nedjelju prebacite na laganini tempo: usporite, oduprite se žurbi i stresu te uživajte u odličnom Karlovačko Laganini Radleru. 

Dođite na zagrebački Cvjetni trg gdje ćete moći uživati u pravom mediteranskom ugođaju. Domaćini događaja Laganini na Cvjetnom bit će dvoje simpatičnih Dalmatinaca: Antonija Blaće i Luka Nižetić. Njih dvoje pokazat će našim čitateljima i posjetiteljima što je prava fjaka i izvorna mediteranska spiza, a možda ih ponesu i zvuci klape pa i zapjevaju. 

Osim toga, sretni dobitnici Karlovačko Laganini Radler natječaja uživat će u VIP laganini tretmanu na Cvjetnom trgu. Do ove originalne nagrade, koja zaokuplja sva osjetila, te donosi duh Mediterana u središte Zagreba, čitatelje 24sata dovele su njihove definicije pojma laganini. 

Karlovačko Laganini Radler novo je osvježenje koje stiže iz Karlovačke pivovare. Riječ je o jedinstvenom spoju Karlovačkog svijetlog piva i osvježavajućeg voćnog soka s okusom limete, cilantra i mirta (korijandera i mirte). Zašto Laganini? Zato što je Karlovačko Laganini Radler inspiriran Mediteranom i mediteranskim stilom života koji odiše filozofijom “polagano”, “pomalo”. Vodeći se filozofijom uživanja u životu, stvoren je Karlovačko Laganini Radler za svakodnevno uživanje i opuštanje. Povedite se i vi laganini filozofijom, priuštite si pravi predah inspiriran najboljim iskustvima Mediterana i uživajte u Karlovačko Laganini Radleru!


Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

VIDEO Našli 4 tijela u bunaru: Sumnja se da se radi o braći koja su putovala i u Hrvatsku
UŽAS U MEKSIKU

VIDEO Našli 4 tijela u bunaru: Sumnja se da se radi o braći koja su putovala i u Hrvatsku

Državno odvjetništvo meksičke savezne države Baje Californije navelo je da će forenzičari analizirati tijela kako bi se utvrdilo radi li se o nestaloj braći.

Detalji horora na Črnomercu: Sin ubio majku pa otišao u kafić
POLICIJA OBJAVILA

Detalji horora na Črnomercu: Sin ubio majku pa otišao u kafić

Sin (28) je oštrim predmetnom zadao više ubodnih rana 68-godišnjakinjoj majci...
Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao