Obavijesti

Dođite na nezaboravan Dan ljubavi u Westgate

Dođite na nezaboravan Dan ljubavi u Westgate
5

Povodom obilježavanja Dana zaljubljenih Westgate Shopping City za svoje je posjetitelje ovog utorka pripremio opet pregršt iznenađenja.

Goran Kos, pobjednik RTL-ovog showa „Hrvatska traži zvijezdu“ održat će koncert u Bowling Clubu Westgate, a posjetitelji će moći sudjelovati i u ljubavnom natječaju „Pokaži ljubav“ i osvojiti odlične nagrade.

Goran Kos i Intro bend u Bowling Clubu Westgate

Pobjednik treće sezone RTL-ovog showa „Hrvatska traži zvijezdu“ Goran Kos ovog će utorka - na Dan zaljubljenih - zajedno sa svojim Intro bendom zagrijati posjetitelje Bowling Cluba Westgate, a plesati će se moći uz mnogobrojne domaće i strane hitove. Koncert će započeti već u 19 sati, ulaz će, naravno, biti besplatan. Svi oni koji se na Valentinovo zateknu u Bowling Clubu Westgate, osim u odličnoj glazbi i ljubavnim ritmovima, moći će se okušati i u posebnom paketu kuglanja osmišljenom specijalno za Dan zaljubljenih – naziva - „Ti & Ja paket“. Valentinovo paket omogućuje sat vremena kuglanja u prvom pravom American bowling centru, cipele za bowling, piće dobrodošlice, LOVE mješanu pizzu, tortu, te poklon iznenađenja.

Pokaži ljubav – slikom i klikom do vrijednih nagrada

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Kažu da je samo jedna ljubav prava, ali baš svaku treba slaviti - onu romantičnu, prijateljsku ili obiteljsku. Cure i dečki, bračni parovi, prijateljice i prijatelji, obitelji, bake i djedovi – baš svi su pozvani da sudjeluju u natječaju trgovačkog centra Westgate „Pokaži ljubav!“. Natječaj je aktivan od 10. do 26. veljače 2012. godine, a sve što je potrebno jest potražiti ljubavni zid u Westgate Shopping Cityju, slikati se te sliku objaviti na Facebook stranici Westgatea. Vlasnici najkreativnijih fotki i fotki s najviše popularnih lajkova bit će kandidati za vrijedne nagrade - vikend paket u hotelu Čatež, Sony fotoaparat, 2 ulaznice za koncert Zdravka Čolića, 8. ožujka, a za one željne adrenalina i 2 ulaznice za Only Men Stuff event – MMA league. Poklonima ni tu nije kraj – dijeliti će se i poklon kartica Westgate Shopping Cityja u iznosu od 300,00 kuna te Müller parfem Valentino od 30 ml. Pobjednici će biti proglašeni u ponedjeljak, 27. veljače, na Facebook stranici Westgatea. 

Još uvijek ne znate kamo izvesti voljenu osobu za Valentinovo? Provedite nezaboravan utorak u Westgate Shopping Cityju, slikajte se, osvojite zaista vrijedne nagrade i uživajte u ljubavnom repertoaru mlade glazbene zvijezde, Gorana Kosa.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Obustavili potragu za Dankom (2) u Srbiji. Djed: 'Bugarska je blizu, bojim se da je oteta...'
JOŠ JE NISU PRONAŠLI

Obustavili potragu za Dankom (2) u Srbiji. Djed: 'Bugarska je blizu, bojim se da je oteta...'

Djevojčicu od jučer traže stotine ljudi. Tu su volonteri, policija, potražni psi, Gorska služba spašavanja, rudari, helikopteri, termovizijske kamere...

Tragedija u Njemačkoj: Autobus Flixbusa se prevrnuo, u nesreći poginulo najmanje pet osoba...
FOTO: STRAVIČNA PROMETNA

Tragedija u Njemačkoj: Autobus Flixbusa se prevrnuo, u nesreći poginulo najmanje pet osoba...

U autobusu je bilo 53 putnika te dvoje vozača. Uz pet poginulih više ljudi je teško ozlijeđeno u ovoj nesreći...
Majka ostavila auto iza štale? Susjedi sumnjičavi: 'Nestanak je prijavila tek sat i pol nakon...'
TRAŽE MALENU DANKU (2)

Majka ostavila auto iza štale? Susjedi sumnjičavi: 'Nestanak je prijavila tek sat i pol nakon...'

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora. Djevojčicu traži stotine ljudi, od volontera, policije, Gorske službe spašavanja, helikoptera...