Obavijesti

Put do uspjeha lakši je uz laka gospodarska vozila Renault

Put do uspjeha lakši je uz laka gospodarska vozila Renault
1

Svakoj su poslovnoj priči na putu do uspjeha potrebni pouzdani i predani članovi. Ovim natječajem dajemo prostor malim poduzetnicima i obrtnicima i njihovim poslovnim pričama.

U suradnji s Narodnim radijem pet tvrtki dobit će priliku snimiti svoju radijsku reklamu u trajanju od 20 sekundi, koja će ih predstaviti potencijalnim kupcima i olakšati im put do uspjeha.

A put do uspjeha počinje poslovnom pričom koja se mora čuti. Ako ste vlasnik male tvrtke ili obrtnik, podijelite svoju priču i osvojite priliku da je ispričate na sav glas, putem radijskog oglasa koji ćemo za vas snimiti i emitirati na Narodnom radiju. 

Prijavite svoju poslovnu priču na www.renault.hr/putdouspjeha do 8. studenoga 2015. Pratite nas od 9. do 15. studenoga kada ćemo objaviti kojih će 5 priča dobiti mjesto u prostoru za oglašavanje Narodnog radija.  Sretno!

LAKA GOSPODARSKA VOZILA RENAULT

Za razvoj vašeg poslovanja važno je vjerovati onima koji vam ulijevaju povjerenje. Zato mi u Renaultu poslovne odnose temeljimo na obiteljskim vrijednostima kao što su pažnja, predanost i odgovornost. Sve kako biste se vi neometano mogli posvetiti svojem poslu. 

Pogledajte ponudu naših lakih gospodarskih vozila te ovisno o svojim potrebama odaberite najboljeg partnera - veliko ili malo dostavno vozilo za prijevoz tereta i/ili putnika.

VELIKA DOSTAVNA VOZILA

Trafic Furgon nudi najširu paletu mogućnosti za ispunjavanje vaših profesionalnih potreba. Bez obzira na količinu i vrstu tereta (osjetljive biljke, teški komadi pokućstva, prijevoz putnika itd.), pronaći ćete kombinaciju koja vam odgovara.

Renault Master i Master Kiper s dvostrukom kabinom, praktična i učinkovita vozila, nude nevjerojatno opsežnu paletu opreme. Prostrana, velikodušna i udobna kabina Mastera izražava profesionalnost: optimalna vidljivost, ergonomski oblikovani prekidači, podesiva sjedala i volan koje je moguće namjestiti da odgovaraju svakom stasu, klima-uređaj, bolja zvučna izolacija... S Masterom će vaša putovanja biti laka i ugodna.

MALA DOSTAVNA VOZILA

Clio Societé spaja privlačan dizajn Clia s teretnim prostorom manjeg Furgona. Pametno oblikovanom unutrašnjošću omogućuje prijevoz dvije osobe i do 520 kg tereta u teretnom prostoru obujma 560 l. Krase ga osobnost, privlačnost i dinamična vozna svojstva te beskompromisna sigurnost.

Kangoo Express je kombi nove generacije koji nudi mnogo udobnosti. Posebno prilagođenim rješenjima lako će zadovoljiti sve zahtjeve i potrebe vašeg poslovanja. Kangoo Express dostupan je u tri duljine (Compact, Express, Maxi) s dva, tri ili pet mjesta (ovisno o inačici).

RENAULT PRO+

Program Renault PRO+ je Renaultov koncept usluga prodaje i servisiranja lakih gospodarskih vozila. Projekt nudi usluge namijenjene ponajprije poduzetnicima, posebice onima koji se bave prijevozom.

Više informacija potražite na www.renault.hr.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Preminuo je liječnik (34) sa Svetog Duha: 'Na njegovoj su Radiologiji sada tuga i tišina'
'DIVAN PRIJATELJ I HUMANIST'

Preminuo je liječnik (34) sa Svetog Duha: 'Na njegovoj su Radiologiji sada tuga i tišina'

Dr. Rudman se u Kliničkoj bolnici 'Sveti Duh' zaposlio 2017. godine na poziciji liječnika na specijalizaciji iz Kliničke radiologije, koju je specijalizirao pet godina kasnije...

VIDEO Svjedoci teške nesreće u Sesvetama: 'Vrištali su od bolova, htjeli su razvaliti vrata'
SUDAR DVA AUTA

VIDEO Svjedoci teške nesreće u Sesvetama: 'Vrištali su od bolova, htjeli su razvaliti vrata'

Zagrebački vatrogasci izvlačili su ozlijeđene ljude iz auta nakon prometne nesreće koja se dogodila oko 22 sata u Sesvetama. Od JVP-a doznajemo kako je na teren izašlo šestero vatrogasaca s jednim vozilom
Kolege objavile emotivnu priču o radiologu (34): Po kontejneru tražio bačene fotke pacijentice
PREMINUO U SUBOTU

Kolege objavile emotivnu priču o radiologu (34): Po kontejneru tražio bačene fotke pacijentice

Ispraćaj dr. Ninoslava Rudmana bit će u četvrtak, 23. svibnja 2024. u 10:40 sati sa zagrebačkog Krematorija, objavili su iz bolnice